Aleks in Mia by Sinner

Aleks in Mia by Sinner

apr 05

 

Mia je bila zgolj še eno povprečno dekle. Njeni lasje so bili težko ukrotljivi, njena koža ni bila tako lepa, kot bi hotela, da bi bila in tistih nekaj odvečnih kilogramov okoli bokov in na zadnjici jo je res motilo. Bila je sicer vedno čista in urejena, a nikakor ni imela energije za dnevne lepotne rituale, ki bi trajali po uro ali več. Tako ali tako se ji je zdelo, da punce, ki takšne stvari pokažejo moškim prodajajo lažne in umetne ideale.

sinner

Dolgo se ji je zdelo, da ne bo nikoli spoznala pravega moškega zase, dokler ni prišel mimo Aleks. Četudi je bil dve leti mlajši od nje je bil izredno samozavesten in odločen, dobila je občutek, da je bolj odrasel od kateregakoli drugega moškega, ki ga je kdaj poznala. Z njim je bila zgolj nekaj tednov in že sedaj je vedela, da je nežen in skrben partner. A Aleks je imel temno plat, ki je ni nikoli skrival pred Mio, že od vsega začetka ji je povedal svoje perverzne želje. Te so Mio obenem prestrašile in vzburile, spraševala se je če je pripravljena na kaj tako ekstremnega, a ravno misel na to, da bi bila potisnjena do svojih mej, jo je skrajno vzburjala. Vedela je, da je Aleks zaljubljen vanjo, a obenem jo je želel nadzorovati in mučiti, to je bil pač način preko katerega je izražal svojo ljubezen. Večina deklet bi se česa takega seveda ustrašila a Mia je razumela, da Aleks ob sebi želi dekle, ki bo znala uživati ob bolečini in poniževanju, Aleks potrebuje ljubimo, ne partnerico, ki je ravno tako kot on perverzna vse do jedra njene biti. Je bila ona res prava za to? To vprašanje jo je držalo pokonci in vedela je, da lahko odgovori dobi le tako, da poizkusi. Aleks je bil res sadističen in perverzen, vsekakor pa ni bil nerazumen, sebičen ali krut, vedel je, da bo lahko od njegovega perverznega načrta zanjo odstopila kadarkoli bo hotela, saj je Aleks vedno govoril, da mora BDSM temeljiti na obojestranskem užitku in spoštovanju, četudi prakse preko katerih se izvaja dajejo videz ravno nasprotnega. Njuna veza je bila zelo že do tedaj zelo neobičajna. Imela sta izjemno strast, o temu ni nobenega dvoma, vedno ko sta bila sama sta se pričela otipavati in strastno poljubljati. Nikoli pa še nista imela spolnega odnosa, vsaj ne v ožjem pomenu besede. Vsakič, ko ga je Mia zgrabila za premoženje je Aleks odmaknil njeno roko, pri tem pa se je Mia počutila izredno čudno, saj se ji nikoli ni to dogajala, do sedaj je bila vedno ona tista, ki je morala iz mednožja umikati nezaželeno roko. To je spravljalo Mio absolutno ob živce, saj je imela vedno zelo velik libido, v prejšnjih vezah se je stalno pojavljal problem tega, da si je ona želela seksa vsaj enkrat na dan, po možnosti dvakrat ali trikrat, njeni partnerji pa je večinoma niso mogli dohajati. Tega človek vsekakor nebi pričakoval od punce pustega videza, kot je bila Mia. Pogosto se je nasmehnila nad dejstvo, da je v kategoriji spolne potrebe predstavljala moško fantazijo, a po videzu se je od moških fantazij močno razlikovala.

Raztrgana je bila med dvema opcijama. Na eni strani je bil tukaj moški, ki ji je ponujal ekstremne perverzije in to je bilo nekaj, kar si je kot nenasitna pohotnica vedno želela. Na drugi strani pa so jo mučile Aleksove besede. Njen fant, če bi mu tako lahko rekla, ji je namreč postavil ultimat. Njegove besede si je stalno ponavljala v glavi in niso ji dale miru:
»Mojega tiča dobiš samo če se mi predaš s vsem svojim telesom in vso dušo. Bodi pripravljena na to, da bom povsem nadzoroval tvoje telo, tvoje gibe, tvoja poželenja in tvoje življenje. Če se mi predaš, bo tvoje telo postalo orodje za moj užitek. Prepričan sem, da si prave vrste oseba za sužnjo, zato ne dvomim, da boš tudi v odrekanju, poniževanju in bolečini uživala. A biti moraš pripravljena se odreči užitkom, kot ji poznajo običajne ženske. To so moji pogoji in od njih ne odstopam niti za milimeter. Dokler pred mano ne greš na kolena in rečeš »tvoja sem« ti ne bom dovolil niti da vidiš mojega tiča.«

Njegova ponudba je bila tako brutalna, tako hladna in tako absurdna, vse svoje življenje je bila navajena, da so ji fantje, ki jih sploh ni poznala prosili za seks, sedaj pa ji je Aleks rekel kaj takega! Obenem pa si je morala priznati, da so jo njegove besede naredila vlažno in pogosto je masturbirala ob misli na življenje in spolnost z njim. Tri dni po tem ko je Aleks izrekel tiste usodne besede se je Mia po burnem notranjem boju končno odločila, da je pripravljena. Oblekla je svoja najbolj provokativna oblačila in se nenapovedano odpravila k njemu. Na vratih jo je pozdravil z nasmehom in jo povabil v svojo dnevno sobo in se usedel v velik usnjen naslonjač. Mia je bila izredno živčna Aleks, pa je bil kot vedno hladen in miren. Še zadnjič je zbrala svoj pogum in pred njim padla na kolena.
»Tvoja sem,« je rekla s ponižnim glasom gledajoč v tla.
Alex se je široko nasmehnil vstal iz naslonjača in v nekaj hitrih korakih dosegel Mio, nežno jo je pogladil po licu.
»Dobro. Sleci se.«
Mia je še vedno zadržano a pohlevno ubogala in ena za drugim so kosi njen skrbno izbrane garderobe pristali na kavču blizu nje. Ker je vedel, kakšne vrste moški je Aleks, se ji je zdelo nesmiselno, da bi ga sploh vprašala, če je hotel, da odstrani tudi perilo, počasi je s sebe potegnila še svoje čipkaste tangice in razkrila svojo sočno ženskost.
»Zavrti se, da se te lahko dobro ogledam.«
Mia je ubogala in se trikrat zavrtela okoli svoje osi, Aleks pa je deloval zadovoljen nad tem, kar je videl.
»Noge narazen, roke za glavo« je rekel s svojim značilnim hladim tonom.
Mija je pohlevno zavzela zahtevani položaj in Aleks se je spustil na kolena ter pričel skrbno pregledovati svoje novo blago.
»Tvoja muca je zdaj moja in z njo bom delal, kar hočem, razumeš?«
»Ja,« je šibko in vzburjeno odvrnila Mia, Aleks pa je razgrnil njene ustnice in skrbno pregledal vsak kotiček njene špranjice.
»Vidim, da si kr razširjena spodaj, si velik kurcev fasala, ane prasica?«
Mia je ob teh besedah nemudoma postala vlažna. Nikoli si ni mislila, da jo bo tako govorjenje lahko kdaj vzburjalo, a vlažnost na njenih ustnicah ni puščala o tem nobenega dvoma.
»Že misel na to, da ga boš fasala, te naredi mokro ane?«
Ob teh besedah je Aleks z dvema prstoma pričel stimulirati njeno mednožje in že v nekaj sekundah je Mia pričel vzdihovati. Aleks pa ni nadaljeval njenega užitka marveč je sunkovito prenehal in prinesel prsta k njenim ustim.
»Liži.«
Mia je bila razočarana, da se je njen užitek tako hitro končal, a je vseeno ubogala.
»To tvojo nenasitno luknjo bom jaz že ukrotil, samo ti počakaj! Naučil te bom kako se odpovedati svojemu užitku za drugega.«
S temi besedami je Aleks izginil v drugo sobo, Mia je nekako sama vedela, da se brez njegovega ukaza ne sme premakniti iz mesta in ga je čakala v istem položaju, kot jo je pustil.
Nazaj je pričel s nečem, česar Mia ni še nikoli videla, bilo je podobno tangicam a imelo je rigiden železen okvir. Kri ji je zamrznila v žilah, a obenem je bila vzburjena nad mislijo, da se bo njeno telo moralo prilagoditi tej čudni mučilni napravi.
»Dvigni levo nogo,« je brez obotavljanja rekel Aleks in Mia je ubogala. Njeno nogo je usmeril skozi eno izmed lukenj v napravi potem, pa je postopek ponovil še na drugi nogi. Na koncu pa je napravo zapel spredaj malo pod njenim popkom in jo vklenil z močno ključavnico. Ključ, ki je visel na preprosti in tanki verižici pa si je obesil okoli vratu.
»No moja mala prašička, zdej pa se ne boš mogla več tok pogosto rajcat in nabijat, kot si navajena. Teh dni je zate konec. Sedaj služiš meni in jaz se bom odločil, kdaj oziroma če sploh si boš zaslužila orgazem.«
Ravno tedaj pa jo je šele s polno silo zadelo dejstvo: pred njo ni bil več moški v katerega se je zaljubila, marveč bitje pohote in perverzije, katerega je Aleks do sedaj zgolj opisoval. A to, kar je videla ob sebi nebi opisala, kot njegove demone, ali kot njegovo temno stran, marveč kot čisto, surovo pohoto. A dominantnem Aleksu ni bilo nič zloveščega, bila je zgolj goreča sla osvobojena vseh okovov in okraskov. A misli so se ji kmalu vrnile nazaj na lastno mučeno telo. Za Mio je bil občutek zaklenjenosti namreč izjemno čuden in tudi nekoliko grozljiv, kot bi bil prav gotovo za vsako žensko, a obenem jo je vzburjala misel na to, da je njena spolnost sedaj povsem pod nadzorom njenega moškega, njenega gospodarja.
»Povedala si mi, da ga nisi še nikoli fasala v ritko, to se bo drastično spremenilo. Tvojo rit bom natreniral, tvoje telo se bo prilagodilo mojim željam, postala boš moja prasica.«
Miji je srce poskočilo. Pričakovala je sicer, da ji bo Aleks vzel njeno analno nedolžnost, a nikoli si ni predstavljala, da jo bo podvrgel čemu tako ekstremnemu. Preden je imela čas za misliti ji je Aleks pomolil palec desne roke.
»Liži.«
Mia je ubogala, nato pa ji je Aleks ukazal na se obrne okoli in nagne naprej. Ko je izpolnila ukaz, si je že predstavljala, kaj se bo zgodilo tedaj. In res je trenutek kasneje začutila drobno bolečino, ko je Aleksov palec počasi vdiral v njen anus. Pričela je rahlo stokati, ko je Aleks s stegnjenim palcem krožil po njeni notranjosti, nato pa ji je dal ukaz, naj se zravna in obrne nazaj proti njemu.
»Odpri usta prasica,« je rekel s hladnim a erotičnim tonom.
Mia je pohlevno ubogala in rahlo razprla svoja ustnice, Aleks pa je v njena usta vstavil palec, ki je ravnokar bil v njenemu anusu. Mia je bila nekoliko presenečena nad tem, da ga je takoj pričela lizati. Morala si je priznati, da je bila tako vzburjena, da bi tedaj zanj naredila karkoli.
»Ti je všeč okus kuzla? Navadi se, kmalu boš mogla lizati mojo rit!«
Mia je v odgovor pohlevno pokimala in lizala, dokler Aleks ni izvlekel svojega prsta.
»Počakaj tu, dobila boš še nekaj drugega za polizat.«
S temi besedami je Aleks zapustil sobo in Mia je lahko slišala, kako je nekje drugje v stanovanju odprl omaro in po njej brskal. Nekaj minut kasneje se je vrnil in v roki je držal nekaj svetlečega in kovinskega.
»Dobra analna kurbica mora imeti razširjeno rit, tako, da jo lahko kadarkoli dobro pofukam ali pa ji noter porinem kak zanimiv predmet. Ker znam biti tudi prijazen in nežen ti bom dal najmanjšega, kar jih imam, kot lahko vidiš je zelo srčkan s temi kristalčki na koncu. Če mene vpraša je to najlepši modni dodatek, ki ga punca lahko dobi. Zdej pa ga le dobro zliži, bolj kot bo moker manj te bo bolelo.«
Mia se je zdrznila ob pogledu na neobičajen predmet, do tedaj ni vedel, da kaj takega sploh obstaja. Navdajala jo je nekakšna čudna mešanica strahu, vzburjenosti in entuziazma. S tresočimi ustnicami je pričela lizati analni čep, ki je imel v svojem najširšem delu približno tak obseg kot ročaj metle. Po nekaj sekundah je bila Aleks zadovoljen z lizanjem in naročil se je naj se obrne nagne naprej in mu nastavi rit. Mia se še zdaleč ni počutila udobno v deviškem pasu, sedaj pa je vedela, da bo njeno telo izpostavljeno še novim stresom. Čutila je lahko, kako je Aleks razširil njen ritnice vedela je, da ima njen deviški pas v jeklenem okviru zadaj luknjo, ki je omogočala dostop do njenega anusa. Nenadoma je začutila mokroto in zvok za njo ji je dal vedeti, da je Aleks pljunil na njeno analno odprtino. Pričela se je počutiti izredno umazano. Nato pa je prišla bolečina, ko je droben analni čep pričel prodirati vanjo. Mia rahlo stokala in cvilila, če že ta droben čep tako boli, kaj šele bo?

»Sprosti se Mia, sej je že skoraj noter,« je rekel Aleks s pomirjujočim glasom in jo pogladil po laseh. Takoj se je počutila bolje in res se je za trenutek nekoliko sprostila. V tem trenutku je čutila kako je čep našel svoje mesto in se usedel na njeni zapiralki.
»Sedaj, ko je noter se analnega čepa ne smeš dotikat, samo jaz ga lahko odstranim, razumeš?«
Mia je pritrdila in Aleks jo je postavil pokonci in jo obrnil proti sebi.
»Pridna punca,« je rekel s mehkim glasom in jo nežno poljubil na čelo.
»To si zdržala kot prvakinja! Ponosen sem nate!«
Tedaj je Aleks Mio stisnil k sebi in se široko nasmehnil. Transformacija je bila šokantna, Aleks se je v zgolj nekaj minutah prelevil in krutega in perverznega gospodarja nazaj v skrbnega in podpirajočega fanta, kakršnega je Mia spoznala.
»Za danes si več kot dovolj pretrpela, vsekakor si zaslužiš nekaj nežnosti.«
Aleks jo je s temi besedami prijel za roke in jo vodil do svoje postelje, kjer jo je crklajal, ji nežno gladil lase in jo strastno poljubljal. Nekje uro kasneje se je Mia počutila povsem sproščeno, še več kot to, rekli bi lahko, da se je počutila naravnost blaženo. Skoraj povsem je pozabila na kovinski predmet v njeni zadnjici in kletko okli njenih bokov, ki jo je spremenila v seksualno sužnjo in igračko svojega gospodarja. Aleks ji je še vedno gladil lase in je prelomil prijetno tišino, ki je trajala že nekaj minut.
»Subice je treba vedno razvajati, tako jim pokažeš, da jih imaš kljub vsemu rad in, da je vse v redu.«
»Tvoja sem,« je rekla v odgovor in ga zopet poljubila.
»O Mia, si že jedla kaj danes? Si lačna? Jaz imam ravno nek svežih testenin v hladilniku.«
Mia se je spomnila, da res cel da ni nič jedla in ji kruli v želodcu in njegov predlog je rade volje sprejela.
»OK, grem takoj ti kej skuhat. Lahko se oblečeš nazaj če hočeš, da te ne bo zeblo.«
Mia je vzela njegov nasvet in hitro je videla, da se deviški pas lepo prilega pod običajna oblačila in v kopalnici si je poizkusila nekoliko popraviti lase, počutila se je zelo sproščeno in udobno. Ko je zapustila kopalnico se je odpravil v kuhinjo in ponudila Aleksu pomoč.

»Ne, ne, ne Mia, ti si moja gostja, tko da ne smeš nič delati! Jaz vedno pravim, če ti punca pusti, da ji zakleneš pizdo in porivaš stvari v rit se spodobi, da jo vsaj razvajaš! Tko, da ti se kr usedi tam pa mi raje povej kaj si kej počela zadnje dni.«
Mia se je nasmehnila in vzela njegov nasvet, a takoj, ko se je njena zadnjica dotaknila barskega stola v kuhinji je zopet začutila svoj analni čep, ki je bil potisnjen globlje v njo. Zardela je, kar je seveda opazil tudi Aleks. Ko je Mia opazovala Aleksa med se je nenadoma zavedla na svojem mehurju in hotela je mirno oditi v kopalnico, dokler se ni spomnila problemov, ki jih obeta ta projekt.
»Amm Aleks, jaz morem lulat… Kako to naredim s to stvarjo gor?«
Aleks se je nasmehnil a ni dvignil pogleda s rezalne deske, kjer je na drobno sekljal česen.
»Na sprednji strani so luknje za urin, tako da lulaš lahko povsem običajno, edino s mokroto znaš imeti mal probleme. Sicer pa nekatere punce pravijo, da je ravno v tem ponižanju rajc, da se še obrisati ne morejo normalno.«
Mia je močno zardela, saj še vedno ni bila vajena tako mirno in sproščeno govoriti o takšnih stvareh, kot je bil on. S povešeno glavo se je nekoliko zaskrbljeno pomikala k stranišču. Svojo krilo in tangice je potegnila do kolen in se usedla na školjko. Občutek je bil skrajno nenaraven, saj je bila celo življenje navajena urinirati zgolj tedaj, ko je bila njena vagina povsem prosta in razkrita. Počutila se je, kot da bi se silila lulati v spodnje perilo in zgolj s težavo je spravila iz sebe prve kapljice, ko pa je dosegla poln tok je res opazila, da tekočina skozi serijo luknjic ni odtekala tako hitro, kot bi morala. Počutila se je, kot da bi se polulala v hlačke in globoko je zardela. To je bilo res ponižujoče in počutila se je, kot da je vse že preveč zanjo, a obenem je bila izredno vzburjena in odločena, da ne bo obupala nad vsem tako hitro. Dovolj kmalu pa je ugotovila, da se lahko z oblico tresenja dovolj dobro posuši. Ko se je vrnila v kuhinjo je v njej že dišalo po italijanski kuhinji, petnajst minut kasneje je bilo kosilo že na mizi in Mia je pohvalila Aleksove kulinarične spretnosti.

To je bilo namreč prvič, da je okusila njegovo hrano. Po kosilu sta objeta gledala film, Aleks je celo dovolil Miji, da ga je izbrala in se ni pritoževal, tudi ko mu kaj ni bilo všeč. Že preden pa je bilo filma konec je bila ura 5 in Mia se je morala odpraviti domov, saj je babici obljubila, da ji bo pomagala pri kuhanju. Ko se je ta dan poslovila od Aleksa je bila njena glava polna kaotičnih misli, predvsem jo je navdajal strah pred tem, da bi njen deviški pas odkril kakšen družinski član. A vse skupaj je bilo ravno zaradi tega izjemno razburljivo, počutila se je kot perverzna tajna agentka. Čas brez Aleksa je mineval boleče počasi, saj so ji po glavi hodile same umazane reči. Njena prva noč v deviškem pasu je bila izredno mučna, bila je tako potrebna, da se ji je skoraj zmešalo, nič pa ni mogla storiti, da bi ublažila ta občutek. Večkrat je pozabila na pas in instinktivno položila roko na svoje mednožje, vsakič pa je njega roka naletela na kovinsko oviro. Bila je izjemno spolno zafrustriana. Aleks je iz njene riti pred odhodom odstranil čep in prišlo ji je na misel, da bi se poizkusila analno zadovoljiti, a to ji ni bilo všeč in tudi sedaj ni hotela tega poizkusiti. Mukoma je zaspala saj ji je srce bilo, kot da ji bo vsak čas skočilo iz prsi.

 

Naslednje jutro se je Mia takoj po zajtrku opravila k Aleksu. Hvala bogu, da so bila študijske počitnice in je imela dosti časa! Z Aleksom se je prejšnji dan domenila, da se bosta dobila že zjutraj, on je bil namreč statistik in večino dela je opravljal od doma po računalniku. Vedela je, da jo bodo pri Aleksu čakala nova ponižanja in bolečina a ravno to jo je vzburjalo.
»Si se že kaj navadila na deviški pas, te kaj rit boli?«
Je vprašal Aleks takoj, ko je vstopila v njegovo stanovanje.
»Ful je čuden občutek in ne vem kaj se bom navadila, sem pa totalno narajacana.«
»Dobro, sleci se.«
Ko je bila povsem naga ji je ukazal, naj se spusti na kolena.
Mia je ubogala, Aleks pa je stopil nekaj korakov nazaj, kjer je imel v naslonjaču presenečenje za svojo novo sužnjo. V njegovi roki se je nenadoma prikazala tanka črna ovratnica iz usnja, ki je bila povezala s kakšne dva metra dolgo verigo.
»Ta ovratnica označuje, da si moja prasica, moja kurba, moja lastnina. Če si jo pripravljena sprejeti nagni glavo naprej in poglej v tla.«
Je rekel Aleks in se začel približevati klečeči Miji, ta ga je pohlevno ubogala in sklonila svojo glavo.
»Tvoja sem,« je rekla s mehkim glasom, med tem ko je Aleks odmikal njene dolge svetle lase in jih zapenjal ovratnico za vratom.
»Pridna punca, zdaj pa stopi gor na mizo in me počakaj tam.«
Mia se je pričela vzpenjati, Aleks pa je med tem držal njeno verigo, ki bila sestavljena iz drobnih in tankih členov, tako da ni bila posebej težka in jo ni ovirala.
Ko je bila Mia na mizi je Aleks položil ostanek verige na stol in trenutek zapustil sobo. Vrnil se s novim, tokrat silikonskim analnim čepom roza barve, ki ga je položil na mizo pred Mio.
»Usedi se gor Mia,« je ukazovalno rekel.
»A ne skrbi, jaz sem ga že namazal s lubrikantom, tko da te ne bo preveč bolelo.«
Mia je težko pogoltnila slino in globoko izdihnila, a nato se je umirila in se spravila k svoji nalogi. Najprej se spustila v počep in si od bližje ogledala predmet pred seboj. Bil je občutno debelejši od tistega včeraj in zaskrbelo jo je, kako bo njena uboga rit lahko prenesla kaj takega. A vseeno se je pogumno postavila tako, da bo Aleks, ki se je med tem usedel na bližnji stol lahko kar najbolje videl dogajanje. Obrnjena je bila tako, da je bilo njeno razprto mednožje obrnjeno direktno proti njemu. Rahlo je dvignila zadnjico in s desno roko je prijela čep ter ga usmerila proti svoji analni odprtini. Bilo ji je izjemno nerodno, a vseeno je pogumno prenesla svojo težo nazaj in konica čepa se je dotaknila njene odprtine. Ni si drznila sprejeti vsega na enkrat in ko je vse več in več teže prenesla na svojo zadnjico je bolečina naraščala. Ko je tuji predmet boleče prodiral vse globlje in golobje vanjo je stokala in se pačila, bila je skoraj sigurna da se bo začela tudi jokati.
»Au, au au, boli me Aleks!«
A ravno, ko je izrekla te besede je dosegla konec čepa in se popolnoma usedla na masivno mizo, sedaj, ko je bil noter, je ni več tako bolelo. Aleks, se je nasmehnil in jo pogladil po laseh.
»Pridna punca. Sedaj pa bo že čas, da mi boš začela skrbeti za moj užitek. Boš naredila karkoli ti rečem?«
»Karkoli gospodar,« je odgovorila z žalostnim in milim glasom.
»Dobro, sedaj pa pridi z mano.«
Aleks jo je z verigo v roki, kot psico vodil v spalnico in jo položil na posteljo, tedaj pa je iz hlač potegnil svoj penis, ki je bil že trd, kot kamen. Mia je zardela ob pogledu nanj in postala je zelo vzburjena.
»A bi rada mojega tiča prasica?«
»Mmm, ja prosim,« je pohotno odvrnila Mia.
Aleks je svoj penis približal njenim ustom in ona jih je voljo odprla, da bi ga sprejela, ravno ko so se njene ustnice ovile okoli glavice penisa, pa ga je Aleks sunkovito umaknil.
»Vem, da si nenasitna prasica, ki rada fafa tiče, a rekli si mi, da boš naredila karkoli rečem, tko da boš morala najprej lizati kaj drugega preden si boš zaslužila mojega tiča.«
S temi besedami se je Aleks slekel do nagega in se povzpel na Mio, ki je na postelji ležala na hrbtu. A ni vzel kakšnega od položajev na katere je bila Mia navajena marveč je počepnil na njenim obrazom.
»Dobra prasica naredi, kar se ji reče in jaz hočem, da mi ližeš rit, boš ubogala?«
Mia je bila nekoliko šokirana, a lizanje njegove riti je Aleks omenil že včeraj in prepričala se je, da bo za njega storila tudi kaj tako nezamisljivega. Preden je spoznala njega je bila Mia namreč konservativna punca, analnega seksa ni hotela poizkusiti, stimuliranje moške riti pa ji sploh še nikoli ni prišlo na misel. Sedaj, ko je stopila v ta novi svet prepovedanih seksualnih užitkov pa je bila pripravljena resnično na karkoli.
»Ubogala bom,« je rekla sramežljivo.

Aleks je svojo rit spustil povsem dol in Mijin jezik je počasi začel iskati njegov anus. Ko je minil začeten šok je Mia v tem procesu začela dejansko močno uživati. Njegova analna odprtina je bila nedvomno pred kratim umita in ni imela nobenega neprijetnega okusa ali umazanije, kot se je sprva bala. Ko bi le njene prijateljice vedele kako perverzna prasica je postala! Vzburjala jo je misel na to, da počne nekaj tako umazanega, tako prepovedanega in postajala je vse bolj vlažna. Tako zelo si je želela, da bi jo tedaj Aleks pofukal do onemoglosti! Čez deset minut lizanja, se je Aleks odločil, da je se je njegova sužnja že dovolj potrudila in se umaknil z njenega obraza.
»Takoj, ko sem te spoznal, sem vedel, da se v tebi skriva najhujša perverznica!«

Je rekel ponosno in jo strastno poljubil.
»Zdaj pa bi rad videl kako fafaš, a preden ti dovolim, dostop do mojega tiča mi boš morala demonstrirati svoje veščine.«
Mia ga je pogledala nekoliko zmedeno, saj ni vedela, kaj ji hoče povedati, a ni dvomila v to, da se bo Aleks spomnil nekaj inovativnega in perverznega. Iz omare v svoji spalnici, kjer je očitno hranil glavnino svojih porednih pripomočkov je njen gospodar vzel umeten penis iz prozornega silikona. Bil je naravne velikosti, oziroma bolje rečeno ustrezal je velikosti nekoliko bolje obdarjenih moških in bil je roza barve. Mia je sklepala, da je Aleks izbral tako ženstveno barvo, ker ga je razumel kot modni dodatek ženska, ki so ga uporabljale. A ta umetni penis je bil nekoliko drugačen od tistih dveh, ki jih je imela Mia v zgornjem predalu ob postelji. Na svoji bazi, direktno pod umetnimi testisi je imel namreč vakuumsko tesnilo, kot se pogosto uporabljala za pritrjevanje raznih predmetov na gladke površine in Aleks je seveda že poznal optimalno površino zanj. Pritrdil ga je na kovinsko ogrodje svoje spodnjega dela postelje ter vzel verigo v roko ter do njega vodil Mijo.

»Evo Mia, to bo ravno na takšni viši, kot si navajena, ane? Tako, da se spravi na kolena in mi pokaži, kaj znaš!«
S temi besedami je Mijo privezal ob drob postelje, pustil pa ji je dosti verige, da se je lahko premikala med fafanjem. A Mio nič od tega ni motilo. To je bil izziv, ki ga je sprejela z nasmehom na obrazu.
»Vseh teh fetišev, ki jih ima Aleks rad sicer nisem poizkusila, samo fafanje pa obvladam!«
si je rekla sama sebi in zavzela poznan položaj na kolenih, Aleks pa se je usedel na rob postelje in z zanimanjem gledal njene gibe. Občutek je bil sicer gotovo nekoliko čuden, saj nikakor ni bila navajena oralno obdelovati umeten penis. A vseeno so bili gibi isti in v slogu prave mojstrice ji je znova in znova uspevalo spraviti umeten penis v svoje grlo vse do jajc. Med njeno aktivnostjo pa je veriga s katero je bila privezana na posteljo glasno žvenketala.
»Zelo dobro Mia, takoj se vidi, da si nenasitna kurbica mala!«
»Hvala. Ghhh. Gospodar,« je Mia mukoma spravila iz sebe, ko je lovila sapo in se davila na preobilju sline v ustih.
»Ni za kaj Mia, a ne spomnim se, da bi ti rekel, da lahko nehaš.«
Mia se je takoj spravila nazaj k delu in pridno začela zopet fafati. Instinktivno si je položila desno roko na muco, kot je običajno storila med fafanjem, a sledilo je bridko razočaranje, saj je njena roka zadela ob hladno kovino deviškega pasu. To jo je naredilo jezno in frustrirano, saj se ji je do sedaj zdela nekaj najbolj običajnega, da se je med fafanjem vsaj malo božala. Tako je minilo pet, deset in petnajst minut, Aleks pa ji še vedno ni dal dovoljenje, da lahko preneha. Mia je postajala vse bolj izmučena in pogosto si je morala vnemati kratke pavze, da se je lahko nadihala, Aleks temu ni oporekal, na vsake toliko časa pa je povedal na uro, stopil k njej in jo pogladil po laseh ter vrgel pogled, na televizijo, a program je komaj spremljal.
Največ pozornosti je namenil njej in ona je to cenila.
»Stop, to bo dovolj,« je končno rekel.

»Fafala si dobro uro, tako, da imaš za danes dovolj vaje.«
Mia se je izmučeno sesedla in mukoma poizkušala priti do sape, tako dolgo še nikoli ni fafala, saj avtentični penisi njenega spretnega jezika nikoli niso zdržali tako dolgo.
»Najbrž si trenutno malo naveličana fafanja, zato bom prijazen in ti bom dal pavzo.«
Aleks je odvezal Mio in jo s verigo vodil do kopalnice, ter jo nežno pogladil po desnem licu.
»Nič ne skrbi mala muca, to naslednje opravilo ne bo nič groznega, v bistvu bo zate prav sproščujoče in prijetno.«
Aleks se je pričel slačiti in nadaljeval s svojo razlago.
»Vidiš, odpovedala si se uporabi in lastnini svoje muce, tvoja mala pizdica je zdaj moja last, a posledično tudi moja odgovornost. Ker tvoje mednožje ne pripada več tebi, marveč meni bom tudi jaz skrbel zanj.«

Aleks je slekel svojo srajco in Mia je takoj videla droben ključek, ki mu je visel okoli vratu. Nato pa se je zgodilo nekaj šokantnega, Aleks je vzel ključek in odklenil Miji njen deviški pas! Mia je v odziv globoko vzdihnila in že se je pričela veseliti, ji bo res pustil, da ji pride že v drugem dnevu deviškosti? Nad mislijo je takoj postala zelo vzburjena, to je bilo predobro, da bi bilo res! Na obrazu se ji je narisal velik nasmeh.
»Ne veseli se prehitro Mia,« je strl njene upe Aleks med tem ko je odstranjeval masivno kovino iz njenega mednožja.
»Me nisi poslušala? Rekel sem, da bom skrbel za tvojo muco, ne pa da boš lahko uživala in imela orgazem. Vidim, da si zmedena, zato ti bom razložil, kaj bom s tabo počel zdaj.«
Aleks je povsem odstranil njen pas in s sebe je potegnil še spodnjice, sedaj sta bila oba naga, za Mijo je bila odstranitev pasu pravi balzam, imela je občutek, kot da je njena vagina zopet lahko zadihala.

»V deviškem pasu si že drugi dan in morda si se spraševala kako se boš lahko umila, tvoje skrbi, so razumljive in upravičene, saj se je v deviškem pasu res težko umiti. Zato te bom vsakič, ko boš pri meni umil jaz. Iztegni roko.«
Mia je ubogala, a še vedno ji ni bilo povsem jasno kaj se dogaja. Aleks je nenadno iz bližnjega predala potegnil močne jeklene lisice in jih zapel Miji na desno zapestje, nato ji je ukazal naj stopi v tuš kjer je Miji priklenil roke na vodovodno cev visoko nad njeno glavo.
Mia se je komaj lahko premikala in njeno vklenjeno in golo telo je bilo potisnjeno ob hladne ploščice, Aleks pa je prijel glavo od tuša in odprl vodo.
»Povej mi, če je prevroča,« je rekel s mehkim glasom.
»Ne v redu je,« je rekla Mia, ko je voda polzela čez njena stegna.
»Vidiš Mia, ker ti ni dovoljeno, da se dotikaš muce, ti jo bom umival jaz.«
S temi besedami je Aleks pričel nežno umivati njeno mednožje. Že njegovi najbolj nežni dotiki na njenih sramnih ustnicah so pognali Mio na rob ekstaze. A Aleks je pazil, da Mia ni uživala preveč, saj ji orgazmi niso bili dovoljeni. Ves as je Mia upala, da jo bo Aleks nenadoma začel divje porivati pod tušem in ne bo nehal dokler njena muca ne bo izmučena in iztrošena. Vendar se to ni zgodilo, Aleks je izklopil vodo in Za Mio je bilo za vsega mnogo prehitro konec. Kot končni detajl pa jo je še nežno poljubil na sramne ustnice.

»Evo, ko nova, zdej pa boš morala nazaj v pas.«
Aleks je Mio odklenil in temeljito obrisal preden ji je nazaj nadel njen deviški pas, ves čas, pa je bil pazljiv, da se nebi dotikala svojega mednožja. Nato pa jo je z verigo vodil nazaj v spalnico, kjer jo je zopet privezal na posteljo.
»Fafaj kuzla,« je rekel z agresivnim glasom in jo potegnil za verigo.
Mia je ubogljivo prišla k njemu in mu odstranila spodnjice. Pričakal jo je njegov nabrekel penis in brez, da bi izgubljala čas, ga ja začela obdelovati. Po nekaj minutah je Mia nenadoma začutila bolečino na svoji zadnjici in v zraku je bilo čutiti glasen pok, v paniki je dvignila pogled in videla, da Aleks v rokah drži velik črn bič.
»Hitreje prasica, prej ko mi pride manj bo tvoja rit rdeča!«
Miji je poskočilo srce, saj se je takoj zavedla, da bo njena počasnost oziroma njen neuspeh kaznovan s bolečino. Videla je, da je prišel ven res tisti pravi pohotni Aleks, ki jo je najbolj vzburjal.
»Moram se potruditi, moram dobro fafati!«
Je rekla sama sebi in pričela vse bolj globoko ter hitro fafati. Udarci so eden za drugim padali po njeni riti in z vsakim je šibko zastokala. Kljub temu, da bila v mučni situaciji jo je vse skupaj izjemno vzburjalo.
»Joj kako se potrebna! Ko bi se vsaj lahko rajcala!«
Si je rekla in nadaljevala s fafanjem, a njena veščina oralnega obdelovanja je bil res velika, tako da po zgolj nekaj minutah ekspertnega fafanja Aleks ni mogel zdržati več in izbrizgal je svoje seme v njena voljna usta. Mia je vse takoj pogoltnila, saj se ji je zdelo samo po sebi umevno, da je to njena naloga.
Izčrpana se je sesedla na posteljo in lovila sapo, njen gospodar pa jo je že začel gladiti po laseh. Nekaj trenutkov kasneje, ko si je vsaj malo opomogla je zlezla proti glavi postelje in položila glavo na Aleksove prsi. On jo je veselo sprejel in jo stisnil k sebi.
»Zelo pridna punca si. Srečen sem, da sem te spoznal,« je rekel in jo nežno poljubil na čelo. Vem, da moraš biti utrujena, če hočeš lahko brez problem malo zaspiš, ko se boš spočila pa bi rad slišal kaj si zanimivega počela v zadnjih dneh, danes se nisva skoraj nič pogovarjala. Mia ga je je tesno stisnila k sebi, tudi ona je bila srečna, da ga je spoznala.

 

Mia ja bila polna čustev. Jeza, pohota, žalost, obup in frustracija so v njej ustvarili eksploziven koktajl, ki jo je spravljal ob pamet.
»Štirinajsti jebenih ur nazaj, sem imela vse splanirano,« si je rekla, ko je zopet jezno pogledala na uro, tedaj se je namreč razšla s svojim bivšim fantom.
»Ta prasec najbrž že zdaj fuka kako kozo, ki je nasedla njegovemu nakladanju!«
Mia se ni mogla umiriti, ni mogla zaspati, slišala je lahko le bitje svojega srca in v glavi si je ponavljala najboljše in najslabše trenutke z njim. Vse bolj prepričana je bila, da bi morala že od začetka videti opozorilne znake in pobegniti preden se je navezala nanj.
»In vse svoje najlepše cunje so v njegovi omari! Tudi če bi hotela takoj zdaj pofukat enega kretena v baru nimam kaj za obleči!«
Se je jezila sama nase, razpad veze od katere si je toliko obetala jo ni naredil le skrajno jezno marveč tudi nepričakovano zelo pohotno. Nenadoma si je zaželela, da bi mišičast, grob, perverzen, neotesan in neomikan moški položil svoje roke nanjo in jo izrabil na najbolj umazane načine, kar si jih je lahko predstavljala. Hotela je ubiti še tisti del čustev do njega ki so ostali. Tadeju je dala štiri leta svojega življenja in v glavi je že nekaj časa imela vizijo tega, kako bosta skupaj osivela, obdana s otroki in vnuki. Sedaj pa se je vse zrušilo, vse se je zdelo nesmiselno.
»Ne! Ne! Ne smem misliti na to sranje!«
Je rekla in stresla glavo v upanju, da se bo znebila misli nanj.
»Zdej je čas, da se končno izživim! Tadej je imel sicer dokaj soliden kurac, a ni imel pojma kaj početi z njim. Še v rit mi ga ni hotel dat! Predolgo sem bila s tem zadrgnjencem, kurc ga gleda!«
Tedaj se je Mia odločila kako bo proslavila svoj na novo pridobljen samski stan. Hotela je uživati v vsem tem, kar ji Tadej nikoli ni mogel ponuditi ali ni hotel dati. Vedela je, da se lahko tudi brez svojih najbolj privlačnih oblačil odpravi v katerikoli bar, kjerkoli na svetu in moški jo bodo tam prav gotovo osvajali. To ni bilo zaradi tega, ker bi bila Mia izjemno privlačna, saj je bila po videzu v resnici precej povprečna. Njeni lasje so bili uporni in le redko so bili videti tako kot si je želela. Njene prsi so bile majhne in njen obraz je bil prekrit s pegami. A imela je en nadvse pomemben atribut, ki je kot magnet privabljal moške. To je bila njena zadnjica, ki je bila za njeno skromno postavo neverjetno polna in lepo oblikovana. Že to bi bilo dovolj za pritegniti večino moških. Še bolj pomembno pa je bilo dejstvo, da jo je Mia znala pokazati in uporabiti za maksimalen učinek. Znala si je nadeti prave hlače, zavzeti pravilen pozo in ko si je tega zaželela so bili njeni koraki in njeni gibi so polni erotike in pohote. Ko si je tega zaželela se moški pogledi niso zgolj obračali za njo, bili so vrženi v trans.
Na svojo zadnjico je bila zelo ponosna in njeno popolno obliko je vzdrževala z vsakodnevnim tekom, v obdobjih ko je imela več energije pa tudi s aerobiko ali pa obiski fitnesa. Kljub vsem svojim atributom pa Mia tedaj pa presenetljivo ni bila pretirano razpoložena za obisk kakšnega bara ali nočnega kluba. Počutila se je poraženo, izdano in povsem brez energije. Vedela je, da v takšnem stanju nebi mogla uživati v igri zapeljevanja.
Povsem spontano se je usedla za računalnik si pričela božati mednožje in se odločila, da bo poizkusila obiskati kakšno spletno stran, ki omogoča osamljenim srcem oziroma bolje rečeno osamljenim in nepotešenim genitalijam, da se srečajo.
Hitro je našla malo morje možnosti. Od svoje prijateljice Katje je izvedela, kako te stvari potekajo, vedela je kakšno moč ima organ med njenim nogami. Katja ji je povedala, da za povprečno dekle sploh ni težavo na internetu najti fanta, ki je takoj pripravljen premagati dolge kilometre, in potrkati na tvoja vrata s paketom kondomov ter steklenico po tvoji izbiri. Že po nekaj kratkih minutah je Mia lahko videla, da je imela njena prijateljica prav. Kamorkoli je pogledala je bilo polno oglasov s strani moških, ki so bili v najkrajšem možnem času pripravljeni imeti spolne odnose z žensko, ki jo niti približno ne spoznajo, niti je ne želijo spoznati. Seveda pa ji je Katja priporočala tudi, da se te opcije ne poslužuje, saj je dosti varneje moškega najprej nekoliko spoznati in se z njim dobiti kje na javnem mestu. Na eni strani se je Mia hotela poslužiti opcije instant seksa z dostavo na domu, po drugi stani pa je vedela, da nekaj pozornosti ni odveč, saj je dobro vedela, kako nerazumni in agresivni so lahko obupani moški, ki jih premaga pohota.
Prijavila se je na tri različne strani in med branjem profilov mnogih različnih moških ni nikoli umaknila roke s svojega mednožja. Božala se je nežno, saj vsaj sprva ni imela želje po orgazmu, marveč je to počela zgolj, kot tolažilno gesto. Pričela je fantazirati o seksu s različnimi moškimi, ki so se skrivali za profili in razmišljala je o vseh umazanih in divjih stvareh, ki jih bo lahko počela z njimi.
»Našla si bom nekoga, da me pofuka kot prasico, dala mu bom vse to, česar Tadej ne le ni hotel probati ampak si tudi zaslužil ni!«
V tej točki je nebi mogel potešiti moški, ki bi imel zgolj lepo telo in primeren penis, hotel je mojstra prepovedanih užitkov, ki običajnemu moškemu nebi prišli niti na kraj pameti.
Izbrala je nekaj moških, ki so ustrezali njenim kriterijem, a v prvem zasebnem sporočilu ni omenjala svojih umazanih želja, saj je hotela videti njihov karakter, preden bi jih vnela z pohoto. Nekateri so ji odpisali zelo hitro, prav tako pa se je morala ubadati s sporočili, od moških, ki ni poznala. Impulzivna želja po seksu z neznancem je pošla takoj po temu, ko je iz predalnika potegnila svojega zajčka in dosegla tri zaporedne orgazme. Sedaj se je nekoliko bolj pomirila in razmišljala je bolj racionalno. Še vedno je hotela divji umazan fuk, a vedela je, da nepazljiva ženska z gorečim srcem in gorečim mednožjem lahko hitro dobi zlomljeno srce, zlomljeno čeljust ali pa kar oboje.
Poredni pogovori z neznanci so jo popolnoma prevzeli, saj je Mia videla, da v majhni Sloveniji obstaja presenetljivo veliko število perverznežev, ki so vešči stvari, katere je do sedaj videla samo na pornografskih straneh. Dokler je bila s Tadejem se je sramovala svojih obiskov raznih fetiš in bdsm strani, vedno ko mu je namreč omenila, da bi rada poizkusila kaj takega o je zatrl.
»Fak no Mia, to je bolano! Ne mi sploh govort take stvari!«
To je bil njegov standarden odgovor in Mia se je posledično zaradi svojih želja pogosto počutila krivo in umazano. Sedaj pa se je o temah, ki so bile za tedaj največji tabu sproščeno pogovarjala z neznanci. Počutila se je tako živo, kot da bi čez njo zapihal svež veter.
Štiriindvajset ur po tem, ko jo je zapustil Tadej, se je Mia počutila že občutno boljše. Pogovarjala se je z več moškimi, ki so obetali, da jo pripeljejo do ekstaze, se božala po mednožju in na obrazu je imela droben nasmeh.
Naslednjih nekaj dni je preživela na podoben način in čez nekaj več kot teden je bila pripravljena za zmenek s najbolj perspektivnim izmed svojih sogovornikov. Njegovega imena ni vedela, saj ga ni nikoli vprašala, kljub temu, pa je imela občutek, da se zelo dobro ujameta in da mu lahko zaupa. Za oba je bil to zmenek na slepo. Sicer sta se nekoliko pogovarjala o temu, kako sta videti, izmenjava slik pa sploh ni bila omenjena v njunem pogovoru.
Mia je bila seveda nekoliko živčna, a njeni instinkti so ji govorili, da svojemu sogovorniku lahko zaupa, saj sta se vsak dan pogovarjala ure in ure o vseh mogočih temah. Srce ji je tolklo kot boben, ko ga je čakala ob majhnem vodometu v centru Ljubljane, ravno ko je hotela zopet pogledati na uro je k njej pristopil neznanec svetlih las, srednje postave in približno iste višine, kot je bila ona.
»Ti moraš biti Mia, ane,« je rekel z razigranim glasom.
»To sem jaz ja.«
»Tvoje peroksidne lase je težko zgrešiti,« je odvrnil neznanec in že sta se pričela pomikati proti Ljubljanici. Nemudoma sta se začela pogovarjati o vsem možnem – o toplem jesenskem vremenu, ekonomski krizi, njenem bivšem…
Nenadoma je neznanec nekoliko upočasnil korak in pustil, da ga je Mia prehitela, tedaj je rahlo nagnil glavo in se nasmehnil.
»Pa imaš res zelo lepo rit Mia!«
Je rekel in jo udaril po zadnjici. Mia se je počutila počaščeno in nekoliko vzburjeno, na njenem obrazu se je pojavil velik nasmeh. Izbor njune destinacije je prepustila njemu in neznanec je izbral enega izmed mnogih barov ob nabrežju Ljubljanice. Pospremil jo je k velikemu naslonjaču v kotu kavarne in se usedel nasproti nje. Čez nekaj minuta sta oba že imela svoje tople napitke, Mia svojo belo kavo in neznanec ekspresso.
Njun pogovor je tekel gladko in sproščeno, tako kot ne internetu sta se tudi tukaj spontano pogovarjala o vseh možnih temah, a prevladovala je tematika njunega srečanja in njenih umazanih želja
»Bi me že takoj zdaj ubogala Mia?«
Je nenadoma rekel neznanec, Mia je njegovo vprašanje šokiralo in postalo ji je nelagodno, a obenem je bil zelo radovedna, kaj bo od nje hotel Neznanec.
»Bom,« je odvrnila razigrano in pohotno.
»Pridna punca,« je rekel z drobnim nasmeškom na obrazu.
»Potegni dol hlače in mi pokaži svojo pizdo.«
»Kaj?«
Je odvrnila Mia v šoku.
»Zaupaj mi, postavil sem te tako, da bom samo jaz lahko videl kaj počneš. Odpni si hlače in jih potegni samo toliko dol, da bom lahko videl tvojo sočno malo pizdico«
Mia se je ozrla okoli sebe in hitro je lahko videla, da ima neznanec prav. Naslonjala za roke so preprečevala poglede od strani in nasproti nje je bila za neznančevim naslonjačem stena. Dokler kdo nebi prišel zelo blizu nje, je bilo res malo verjetno, da bi nezaželene oči videle njeno početje. A vseeno je bila izredno živčna, nikoli si ni predstavljala, da bo kaj takega hotel od nje že na prvem zmenku, a ravno dejstvo, da je od nje hotel nekaj tako umazanega in nerodnega jo je vzburjala.
»Zaupam mu,« je rekla sama sebi in se opogumila.
Globoko je izdihnila, nato pa si je počasi odpela pas in pričel živčno gledati okoli sebe.
»Ne skrbi Mia, jaz vidim celo sobo, te bom opozoril če bi kdo prišel mimo.«
Njegove besede sojo opogumile. Odpela je gumb na svojem jeansu in odprla svojo zadrgo, nato pa je s palci obeh rok počasi in pazljivo potiskala sprednji del svojega jeansa in svojih tangic navzdol. Neznanec pred njo se je nasmehnil in se nagnil naprej, Mia pa je še nekoliko dvignila svoj trup iz stola in se nagnila naprej ter mu tako ponudila boljši razgled.
»Pridna puca, zdaj se lahko spet zakriješ,« je rekel Neznanec z velikim nasmehom na obrazu.
Mia je živčno v največji naglici potegnila hlače nazaj na svoje originalno mesto, zapela zadrgo in zategnila svoj pas. Na obrazu se ji je pojavila močna rdečica.
»Si obrila muco samo zame?«
Je samozavestno vprašal neznanec, med tem ko je srknil požirek kave.
»Ja,« je še vedno zelo rdeča odvrnila Mia.
»Hehe, zanimivo. Me zanima kaj vse bi še naredila zame.«

 

Mia se je spraševala če to vse skupaj ni morda preveč zanjo. Srce ji je bilo kot boben in občutek je imela, kot, da komaj spravlja besede iz sebe in zrak v svoja pljuča. A hotela je več, saj se ni mogla spomniti kdaj je bila nazadnje tako vzburjena.
»Te je zrajcalo, ko si morala ubogat ane sužnja?« Je rekel neznanec in jo predramil iz njenih misli.
»Ja. Bolj, kot sem si mislila.«
»Dobro. Ker imam zate zdej še eno nalogo.«
Tedaj je neznanec na mizo pred njo položil skrivnosten predmet zavit v krpo iz modre žameti. Mia se je takoj zagledala v droben paket in poizkušala je uganiti, kaj bi se lahko skrivalo v njemu.
»Dej v torbico in ne odvijat.«
Mia je ubogala in droben predmet je brez besed pazljivo položila v svojo majhno torbico.
»Dobro, zdej pa pojdi na WC s torbico, odvij predmet in ga uporabi.«
Hotela ga je vprašati le kaj je lahko zavito v drobni krpici, a v tem ni videla dosti smisla, saj je vedela, da bo njena radovednost dovolj hitro potešena. Pokorno je vstala iz svojega naslonjača, vzela torbico in se odpravila na WC. Bilo jo je grozno sram in počutila se je nepopisno umazano.
»Kaj če bi kdo izvedel kakšne stvari počnem?« Se je stalno spraševala. Poizkušala si je dopovedati, da nihče sploh ne bo opazil punce, ki se s torbico odpravlja na WC, saj je bilo to nekaj povsem običajnega. Ko je prispela v sanitarije in za sabo zaklenila kabino ji je srce razbijalo, počutila se je, kot da počne nekaj prepovedanega, nekaj proti svoji naravi in proti svoji volji, obenem pa je bila zelo vzburjena. Usedla se je na pokrov strniščne školjke in položila torbico na svoje naročje. Hitro je našla droben peket, ki ji ga je izročil neznanec. Počasi in ceremonialno je razgrnila krpico in pred njo se je pojavil droben roza predmet iz lateksa. V šoku ji je zastal dih in položila je roko na usta. Pred njo je bil analen čep.
To je bilo nekaj kar je do sedaj videla samo v pornografiji. Prvič je kaj takšnega držala v rokah. Seveda jo je pogosto mikalo, da bi se sama igrala s lastnim anusom, ker ji bivši fant pri temu ni hotel pomagati, a nikoli ni šla dlje od enega prsta.
»O fak! On hoče, da si ga noter dam!«
Je sama sebi rekla v šepetu. Srce ji je pričelo še močneje razbijati. Pričela se je spraševati, če so vrata kabine res dobro zaklenjena.
»Če so vrata sfukana in bi kaka ženska not uletela med tem ko si to v rit dajem bi umrla ej!«
Je panično rekla sama sebi. A bila je odločena, s tem bo šla do konca, s tem hoče iti do konca.
Povsod okoli sebe je lahko slišala kako so ženske potegovale vodo, se slačile, oblačile, odpirale vrata kabin in si umivale roke.
»Hočem biti njegova ubogljiva prasička,« je ponavljala sama pri sebi.
Analni čep je vzela v roke in si ga temeljito ogledala. V najširšem je bil morda rahlo debelejši od glave povprečnega penisa.
»Imej malo jajčnikov! Stalno si govoriš kok bi rada kurac v rit. Če bi kurac rada pol bi tut to morala zdržat!«
S tem notranjim monologom se je opogumila. Odpela si je hlače in jih skupaj s tangicami potegnila do kolen. Nato je globoko izdihnila in pričela sesati analni čep, s čemer ga je oslinila. Brez dodatnega obotavljanja je usmerila oslinjen analni čep k svojemu anusu. Ko se je konica čepa dotaknila njene ozke odprtine je pričela potiskati. Tedaj se je začela bolečina.
Mia se je kremžila, stiskala zobe in kljub njenim najboljšemu prizadevanju je tudi stokala. A predati se ni hotela, dopovedovala si je, da bo vsak čas noter. In res je čutila bolečino samo deset sekund preden se je analni čep usedel na svoje mesto. Mia se je nasmehnila in se pogladila po riti ter začutila kako lepo se ji prilega čep. Sedaj ni več čutila bolečine, ostal je le še čuden občutek, ki se spremljal prisotnost tujka v njenem anusu. Hitro se je oblekla, odklenila vrata kabine, si umila roke nato pa je ponosno odkorakala iz WC nazaj k njemu.
»Si izpolnila nalogo?«
Jo je vprašal, še preden se je usedla.
»Sem ja,« je ponosno odvrnila.
Tedaj se je usedla na naslonjač in takoj ko se je njena zadnjica dotaknila stola se je zdrznila, saj je začutila predmet v svojem anusu.
»Si ga čutila zdej ane? Je šlo vse v redu?«
Jo je s skodelico kave v rokah vprašal neznanec.
»Mal me je bolel, sam nič groznega.«
Je samozavestno odgovorila.
»Pridna punca, sej maš rada, da te mal boli ane?«
Mia je bila zelo te pohvale, obenem pa jo je bilo sram priznati, da bolečina res vzburja.
»Vidim, da me res rajca ja.«
»Zelo pridna in ubogljiva punca si Mia. In zelo si mi všeč. Pridi malo k meni, usedi se na moje naročje.«
Mia se je nasmehnila in se usedla nanj, kot je rekel. Zopet je začutila čep v sebi, a tokrat je bila zaradi njegove bližine mnogo bolj vzburjena. Neznanec jo je nežno pobožal po obrazu in ji pogladil lase.
»Tako pridna si bila, da si zaslužiš nekaj nežnosti mucka moja.«
S temi besedami jo je neznanec pričel poljubljati po vratu. Mia zastokala od užitka in mu hitro ponudila svoje ustnice. Hotela je poniževanje, bolečino in ekstazo, zato kaj takšnega ni pričakovala. Kljub temu, pa ji je ta nežnost zelo ugajala. Pričela sta se strastno poljubljati in njegove roke so stisnile njeno čvrsto zadnjico. Ona pa je hitro lahko začutila napetost v hlačah moškega pod sabo. Izraze njune strasti so hitro opazili tudi ostali obiskovalci in osebje drobnega lokala. V njihovih očeh sta bila zgolj še en zaljubljen par. Čutila je lahko, da tega ni počel samo zaradi nje, marveč je tudi sam užival v tem klasičnem izražanju strasti. Nenadoma pa se je neznanec ustavil in ji pričel šepetati na uho.
»Bi si upala iti z mano kam na samo?«
»Mene ni nič strah,« je odvrnila Mia.
Nekoliko je bila presenečena nad tem, da je izustila te besede, a nenadoma je spoznala, da so pristne. Saj se je počutila, kot da neznancu lahko zaupa. Njena intuicija ji je govorila, da ima neznanec kljub vsem svojim perverzijam dobro srce.
»Če greš z mano ne bom samo nežen ampak te bom še bolj izrabljal, razumeš to?«
»Ja,« je Mia odvrnila z zamaknjenim vzbujenim glasom.
Neznanec se je nasmehnil.
»Spij kavo do konca. Jaz pa grem poračunat in nič skrbet, bom jaz častil, zaslužila si si.«
Mia se je prestavila nazaj do svojega mesta, a zaradi čepa v riti je svojo kavo raje spila v stoje.
Nestrpno je pričakovala vrnitev neznanca in se spraševala kaj vse bo še prinesel ta dan.

 

Neznanec se je kmalu spet pojavil pred njo in na obrazu je nosil samozavesten nasmeh.
»A greva?«
Mia mu je v odziv prikimala in s naslonjača vzela svojo tanko jakno in drobno torbico.
»Za tabo,« je rekel neznanec ko sta dosegla vrata kavarne in je zanjo odprl vrata.
Mia se je nasmehnila in je bila nekoliko presenečena nad njegovo vljudnostjo. Trenutek kasneje pa je začutila udarec na zadnjici, ki jo se spomnil na drugo plat neznanca za njo.
»Moj avto je tam dol«, je rekel in pokazal proti križankam.
Ko se je par začel sprehajati po mestnih ulicah je dnevna svetloba ravno začela pojenjati. Mia je vedela da bodo njima in mnogim drugim ljubimcem sence ponudile zatočišče. Bila je vznemirjena in občasno je dobila droben napade panike, saj preprosto ni mogla verjeti, da bo počela kaj takega z neznancem na prvem zmenku.
»Predolgo si bila v resni vezi, ne veš več kaj je strast in pohota!« Je rekla sama sebi in se poizkušala umiriti. Poizkušala je prebrati obraz neznanca, a njegov obraz je bil skrivnosten in ni hotel izdati njegovih misli. Sicer pa v tem kratkem sprehodu ni imela toliko časa za svoje podivjane misli, saj sta se z neznancem stalno večinoma pogovarjala o povsem običajnih stvareh.
»Kok dolgo pa ga nisi fasala?«
»Pff, odkar sem šla s bivšim narazen. In tut ko sem bla v vezi ga nikol nisem dobila tok pogosto kot bi ga hotla, tko da je blo že kar 14 dni.«
»To mora biti pa že kr dolgo za takšno punco, kot si ti. Samo sej čist razumem, ljudje se žrtvujejo za ljubezen pač.«
Kmalu za tem sta dospela do njegovega avtomobila. Prede se je usedla na sopotnikov sedež se je Mia zapomnila samo to, da je bil temno modre barve in da je bil neke povprečne znamke.
Avtomobili je niso nikoli pretirano zanimali, zato si ni zapolnila kaj več od tega. Njena pozornost je bila namreč na neznancu samemu, ki odkrito rečeno po videzu ni bil nič posebnega. Kljub temu pa se je Mia večkrat zagledala v njegove globoke modre oči, za katere se ji je zdelo, da razkrivajo njegovo kompleksno dušo. Neznanec je spravil svoj povprečen avto v pogon in ob sproščenem klepetu sta se premikala skozi mestne ulice, ki so se najprej spremenile v predmestje nato pa v podeželje. Tu je pomanjkanje svetil skupaj s sončnim zahodom ustvarilo skrivna mesta za ljubimce. Neznanec je preživel kar nekaj časa v iskanju mesta, ki ga je očitno poznal že od prej. Mia se je nasmehnila, saj se ji je zdel njegov trud prisrčen in hvale vreden. Četudi ni še nikoli počela kaj takega si je predstavljala, da bi večina moških izbrala katerokoli naključno mesto ob cesti, zato da bi si lahko čim prej odpeli pas in opravili svoje. Neznanec poleg nje pa ni bil tak, dobila je občutek, da je perfekcionist.
Ko je končno našel prostor, ki ga je iskal je dal avto ven iz prestave a pustil motor prižgan.
Mia se je znašla nekje ob Savi, še sama ni dobro vedela kje. Nad njo so se razprostirale veje mogočnih topolov, ki so že izgubljali del svojih listov in prostrano zvezdno nebo. Srce ji je razbijalo in neznancu je gledala v oči. On se je prijazno nasmehnil in ji nežno pogladil lase iz obraza.
»Do zdaj sva počela to kar sem jaz hotel, a če se prav spomnim si mi dosti pisala o tem, da bi ful šeškanje rada probala ane?«
»Bi ja,« je pritrdila Mia z drobnim nasmeškom na obrazu. Neznanec jo je res uspel pomiriti, brez da bi reduciral njeno slo.
»Dej hlače dol in se postavi na sedež.«
Mia se je nemudoma spravila k svoji nalogi. Sezula si je svoje superge in v nagici s sebe potegnila svoj oprijeti jeans ter ga odvrgla na zadnji sedež. Nato pa je prestavila svoj sedež nekoliko nazaj ter prestavila zgornji del v ležeči položaj. Neznanec se je gladil po bradi, bil je vidno navdušen nad njeno iniciativnostjo. Ko je bila vse pripravljeno se je postavila na vse štiri, tako da je bila obrnjena stran od njega in mu pohlevno nastavila svojo zadnjico. Oblečene je imela vijolične tangice, ki niso mogle skriti čepka v njeni lepo oblikovani zadnjici. Brez, da bi spremenila položaj je obrnila glavo nazaj in poželjivo pogledala moškega ob njej.
»Mmm, kako lepo ritko imaš res, prov paše ti moj čepek noter.«
S temi besedami jo je pričel nežno božati po zadnjici.
»Rekla si mi, da nisi bla še nikol našeškana, tko da bom začel nežno in če ti ne bo všeč, ti kr povej pa bom nehal. Nikoli te ne bom silil v nekaj kar nočeš.«
Mia je bila sicer res zelo vzburjena, a kljub temu ni mogla pozabiti na dejstvo, da je bila sredi nikoder s moškim, ki ga ni poznala, tako da so ji te besede več kot dobro dele. Prede pa je imela dosti časa za lastne misli je prišel prvi udarec njegove roke.
»Ti je blo vredu to, bi rada bolj močno?«
»Bolj močno.«
Drugi udarec je za sabo imel res več sile in v hitrem zaporedju mu je sledil še tretji, nato četrti, peti šesti… Mia ni več štela marveč je začela uživati. Po še nekaj udarcih se je neznanec za trenutek ustavil in čakal na njen odziv.
»Šeeee,« je rekla Mia vzburjeno. In neznanec ji je rade volje ustregel. Udarci so padali eden za drugim po njeni zaobljeni zadnjici in z vsakim je čutila kako se vse bolj približuje ekstazi.
Dobila je dvajset, morda celo trideset udarcev brez prestanka in njena rit je postajala rdeča.
»Še vedno nimaš dosti muca?«
»Ohh, še bi!
Je odvrnila v zanosu.
»Poglej, poglej, za punco ki ni bla nikol našeškana veliko preneseš veš? Zdi se mi, da rabiš nekaj malo bolj konkretnega.«
Tedaj je Mia obrnila glavo zopet nazaj proti neznancu, da je lahko opazovala kaj počne. Videla je lahko, da si odpenja pas in takoj ji je bilo jasno, da jo bo začel šeškati s tem nepopustljivim kosom usnja. Za trenutek ji je zastal dih in težko je pogoltnila slino.
»Tole to bo malo bolj bolelo, kot samo roka, tko da če bo preveč zate kr povej.«
Pokimala je in trenutek za tem so po njeni riti pričeli padati ostri udarci. Bolečina se je stopnjevala in se mešala z užitkom. Mia je lahko čutila kako se približuje ekstazi, njeno mednožje je postajalo vse bolj vlažno in iz sebe je pričela spuščati vse glasnejše zvoke užitka.
»O fak, kok sem zrajcana! Pizda ej, da mi ne bo še prišlo od tega! A je sploh mogoče, da mi sam od spenkanja pride?«
Je razmišljala Mia. Še nikoli namreč ni občutila kaj takšnega. Hotel je več, hotela je videti kam jo bo pripeljal ta izjemen in neopisljiv občutek. Tedaj pa je neznanec prenehal.
»Zdi se mi, da si imela dosti za prvič, sej nočeš imeti juter rit vso v modricah ane.«
Sprva mu je hotela reči naj nadaljuje, a trenutek kasneje se je zavedla bolečine v svoji zadnjici, ki jo pred nekaj sekundami zaradi užitka sploh čutila ni.
»Prov,« je zadihano in odsotno prikimala Mia.
Odločila se je, da bo bolje upoštevati nasvet moškega, ki je imel s tem očitno že nekaj izkušenj.
»Zelo pridna punca si bila Mia, upam, da te ni preveč bolel« je rekel s mehkim glasom in nežno pogladil njeno rdečo zadnjico s svojim licem. Nato pa je svoje ustnice približal njeni desni ritnici in na njej pustil nežen poljub, kot umetnik, ki je ponosen na svoje delo. Te geste nežnosti so zelo ugajale Miji, saj ji je pokazal, da ni neka sadistična pošast, marveč ima tudi svojo nežno stran. Mia je tedaj dobila občutek, da je ironično neznanec ob njej morda eden izmed najbolj nežnih moških, kar jih je kdaj spoznala.

 

Kljub trenutku nežnosti je Mia vedela, da njune divje noči še zdaleč ni konec. Čutila je, da je neznanec ob njej izjemen moški, a še vedno je samo moški in ima potrebe tako kot vsak drugi. Skrbelo jo je, da jo bo moški ob njej prej ali slej obrnil okoli in si jo vzel, a za to je bil danes res grozen dan. Hitro se je odločila, da bo poizkusila razorožiti njegovo pohoto. Obrnila se je k njemu in ga pričela strastno poljubljati. Moški ob njej se ni upiral, niti ni dajal znakov, da mu to nebi ugajalo. Če bi rekel nekaj takega, kot »umazanim sužnjam ni dovoljeno, da se gospodarja dotikajo brez dovoljenja« bi jo to sicer vzburilo, a o tem ni mogla biti povsem prepričana. Vsekakor je bila zadovoljna, ko je njeno nežnost, njeno strast sprejel brez obotavljanja, brez komplikacij in brez zadržkov. Njena roka je hitro našla pot do njegovega mednožja in v njegovih hlačah je začutila izboklino. Svoje prste je ovila okoli njegovega premoženja.
»Vidim, da sem nekomu všeč,« je razigrano rekla sama sebi in pričela odpevati njegovo zadrgo. On se ni upiral in Miji je bilo to všeč. Kljub dejstvu, da je zadnje dni pogosto sanjarila o podrejenosti in je ob teh mislih doživljala tudi zelo intenzivne orgazme ji je ugajalo to, da neznanec ni v vsem šel predaleč. Zadihana in opita s strastjo je hitro odmaknila njegove hlače in spodnjice ter iz njih potegnila njegov otrdel ud.
»O fak, kok bi rada tvoj kurac! Sam ne dons. Upam, da bo razumel, upam da bo počakal.«
Je rekla sama sebi, ko je ovila svoje sočne ustnice okoli njegovega penisa. Neznanec jo je takrat začel gladiti po laseh.
»Pridna punca. Ti rada usrežeš ane?«
Tedaj je Mia zopet začutila znano ostro bolečino na svoji zadnjici. Neznanec ji je poklonil še en udarec na njeno že tedaj razbolelo in rdečo rit. Mie je iz sebe izpustila droben vzklik, ki je bila komaj slišen zaradi penisa v njenih ustih.
»Rada fafaš tiče, ane prasička mala? Taka pridna mala kuzla siguren rada spermo je ane?«
Mia mu ni odgovorila, saj ni hotela prekiniti njegovega užitka. Prav tako, pa je vedela, da je bilo njegovo vprašanje samo retorično. Kmalu za tem je neznanec pričel nenadzorovano stokati od užitka in Mio je ob tem preplavil val ponosa. Še bolj pa se je razveselila, ko je videla, da neznanec ne namerava pasivno sedeti in uživati, kot so to počeli mnogi moški, s katerimi je kdaj preživela vročo noč. Zopet je začutila njegovo močno roko na svoji zadnjici, a tokrat je ni udaril, marveč je sprava samo močno stisnil njeno desno ritnico. Nato pa so njegovi prsti začeli drseti dol po njeni ritnici vse do njene vagine, ki je do tedaj že krepko namočila erotične tangice, ki jih je imela oblečene. Začel jo je božati čez tangice in Mio je preplavil val užitka. Še vedno je bila namreč izjemno vzbujena od šeškanja in fafanje jo je dodatno stimuliralo.
»Ohh, kok bi rada, da me pofukaš!«
Je v zanosu rekla sama sebe. Brez, da bi prenehala oralno obdelovati njegov ud je z desno roko hitro našla oba robova svojih tangic. Te si je v naglici potegnila dol do kolen in tako neznancu omogočila neoviran dostop do njene drhteče ženskosti. Neznanec se je tega dostopa hitro poslužil in pričel spretno stimulirati njeno voljno odprtino. Istočasno pa je svojo drugo roko zaposlil tako, da je našel njena drobne a čvrste prsi in jih začel nežno a čvrsto gnesti. Mia je postajala vse bolj vzburjena in neznancu se je zahvalila tako, da mu je pričela penis oralno obdelovati vse hitreje in hitreje. Poleg tega, pa je začela nežno gnesti še njegova moda.
Le nekaj minutah kasneje je njegov utripajoč penis eksplodiral svojo lepljivo belo vsebino v njena voljna usta. Tedaj je neznanec za trenutek prenehal s stimuliranjem njene vulve in iz sebe izpustil slišen krik užitka. Tudi Mia je bila blizu orgazma in prepričana je bila, da bi ga že dosegla, če nebi bila tako živčna o tisti stvari, ki jo mora povedati neznancu. Pohlevno in zadovoljno je pogoltnila vsako zadnjo kapljico njegovega izliva. Neznanec pa jo je nežno poljubil na čelo.
»Pridna punca, niti kapljica ti ni ušla.«
»Nekaj ti moram povedati,« je živčno rekla Mia, ko je nekoliko prišla k sebi.
»Ful bi rada, da me pofukaš in ful sem zrajcana sam mam menstro in mi res nebi blo kul. Sori ko ti nisem prej povedala, nikoli si nisem mislila, da bom šla s tabo takoj tok daleč. Upam da razumeš pa nisi preveč jezen.«
S temi besedami je pogledala v tla, saj se je počutila, kot da ga je zavajala. Saj mu ni mogla dati to, kar je vedela, da res hoče. Pravzaprav si je tudi ona močno želela divjega strastnega seksa z neznancem. Hotela je, da jo poriva do onemoglosti in izrablja vse njene odprtine. A ni mogla čez samo sebe, seks med menstruacijo je karatno malo odbijal in vedela je, da se nebi mogla ob tem vzburiti.
»Shhh,« je rekel neznanec in položil prst na njena usta.
»Umiri se Mia. Obljubil sem, ti da te ne bom nikoli sili v nekaj kar ne boš hotela, se ne spomniš? Mislim, rade volje bi seksal s tabo, samo ti to ni všeč te čist razumem, nismo vsi za vse pač.«
Mia se je nasmehnila in počutila se je, kot da se ji je od kamna odvalil velik kamen. Neznanec pa ji je pričel nežno gladiti lase.
»Rekla si, da si ful zrajcana in škoda bi blo, da ti nebi prišlo, ko si se tok potrudila zame. Ker ti ne paše seks menstro predvidevam, da ti tut lizanje nebi blo všeč. Za tvojo malo ritko pa tko vem, da nisi nikol nič velkega mela noter in nočem, ti ga v rit dat dokler ni mal bolj navajena.«
»Ej res sory no, sej se ful bedno počutim, ko sem te ful zrajcala pol pa…«
Neznanec je zopet položil prst na njene ustnice in prekinil njeno opravičevanje.
»Pomiri se Mia, razumem in nisem jezen. V bistvu sem ti hotel nekaj predlagati.«
Mia ga je pogledala z zanimanjem.
»Kaj pa če uporabim svoje prste, bi blo to vredu?«
Tedaj se je široko nasmehnila, saj ni mogla verjeti, da je moški lahko obenem tako perverzen in tako prijazen.
»To bi mi blo zlo všeč v bistvu,« je rekla z nasmehom na obrazu.
»Odlično. Obrni se okol.«
Ubogala ga je in mu zopet nastavila svojo sočno zadnjico.
»To zna mal bolet, ampak sam za sekundo,« je rekel neznanec ko je položil roko na analni čep, ki je bil še vedno v njeni zadnjici. Mia je kmalu za tem začutila bolečino in pričela tiho stokati, ko je moški pričel nežno odstranjevati čep iz njenega anusa.
»Samo še malo pa bo zunaj pikica.«
In res e le nekaj sekund po teh tolažilnih besedah čep skočil iz njene zadnjice, Mia se je takoj počutila olajšano.
»Pridi sem mucka,« je rekel in Mia se je zopet obrnila proti njemu.
»Mal si umazala moj čep veš, morala ga boš umit,« je rekel in postavil čep pred njen obraz.
Mia je bila tedaj zopet izredno vzburjena in pripravljena storiti marsikaj, da bi le ugodila njemu. Videla je, da čep na sebi ni imel blata zato je rade volje ugodila njegovi zahtevi in ga pričela čutno in zapeljivo lizati.
»Si pa res perverzna punca ti Mia! Ti je všeč okus po tvoji riti a?«
V odgovor je prikimala, brez da bi prekinila stik z njegovimi očmi in nehala zapeljivo lizati droben čep.
»Pridna punca, to bo vredu. Pridi k meni usedi se na moje naročje.«
Mia, ga je zopet rade volje ubogala. Neznanec je sicer že prej dal sedež nekoliko nazaj, a vseeno se je mogla izogniti volanu, ki je bil nekoliko v napoto. Ko je zavzela pozicijo je neznanec brez besed pričel odstranjevati njeno majico, Mia pa si je hitro odpela modrc in oba kosa oblačil odložila na zadnji sedež. Prijel je njeno glavo in njena usta usmeril k svojim. Strastno jo je poljubljal, nato pa je spravil k sesanju njenih sočnih a drobnih prsi. Njegovi spretni prsti pa so hitro našli njeni odprtini užitka. Mia se je sedaj počutila povsem sproščeno in njen užitek se je hitro stopnjeval. Njeni odprtini sta postajali vse bolj razširjeni in sta dovoljevali, da je v njih neznanec vstavljal vse več prstov s katerimi je vse močneje in močneje stimuliral njene centre užitka. Mia se je vse bolj približevala ekstazi, pričela je stokati in iz sebe spuščati vse bolj glasne krike užitka. Oba ljubimca sta postajala zadihana in stapljala sta se v eno. V objemu strasti je Mia pozabila na čas in na svet okoli sebe. Ob njenih orgazmih se ji je treslo celotno telo, a tudi tedaj se je neznanec ustavil zgolj za trenutek, preden je nadaljeval. Na koncu sta bila oba povsem izmučena in iztrošena. Mijini možgani so komaj še delovali in sesedla se je v njegov topel objem. Oba ljubimca sta bila zadovoljna v objemu eden drugega in če bi ju videl kdo, ki bi naključno hodil mimo bi si mislil, da sta zaljubljena. Težko bi bilo reči, če bi se v tem motil.
»O in meni je ime Aleks,« je rekel neznanec po nekaj minutah zelo prijetne tišine.
»Me veseli Aleks, lepo ime imaš,« je rekla in ga poljubila na lice.
Vedela je, da je to noč našla nekaj res posebnega.

 

Minilo je le nekaj več kot 48 ur, odkar je zadnjič videla njega, a že tedaj je Mia sanjarila o njunem naslednjem srečanju in vseh divjih, vročih stvareh, ki jih bosta počela skupaj. In ki jih bo storila zanj. Počutila se je kot zaljubljena najstnica, ki kar ne more dočakati ponovnega srečanja s svojim izvoljencem. Spraševala se je, kako je Aleks preživljal te ure, ko sta bila narazen, so tudi njemu stalno uhajale misli na njo in na vroče trenutke, ki sta jih preživljala skupaj?
»O njemu dejansko vem tako malo,« je zamišljeno pripomnila sama sebi.
Mnoge prijateljice so ji v preteklosti svetovale, da je pravi protokol pri moških ta, da jih vedno pustiš čakati, vedno jim pustiš, da si oni želijo tebe. Mia sicer ni potrebovala takšnih nasvetov, saj je znala delati z moškimi in četudi je poznala vse te igre, jih ni rada igrala. Bila je samozavestna a manipuliranje z moškimi se ji je vedno zdelo zahrbtno in vredno zaničevanja. Vedno je verjela v odkritost in direktnost, odkar pa je njena veza razpadla je cenila poštenost še toliko bolj. Nenadoma se je nasmehnila, ko se je spomnila, da dekleta, ki ji tako rade zaupajo svoje strategije za obvladovanje moških nebi imele pojma kaj storiti s moškim, kot je Aleks. Vse z njim je bilo spontano in brez kompliciranja. Manj kot uro, po tem ko sta se razšla tisto magično noč mu je pisala, da ji je ob njemu prišlo kar štiri krat in da ne more nehati misliti nanj. Hitro sta se domenila, da se kmalu spet vidita, a ne kar takoj. On jo je opozarjal, da njena zadnjica potrebuje čas, da si opomore in ona je hotela počakati konec menstruacije, da se mu bo lahko v celoti predala. Oba kriterija sta bila dosežena v relativno kratkem času. Zadnji strasten poljub mu je naklonila nekje v noči med soboto in nedeljo, sedaj je bil torek zjutraj in ona je bila pripravljena. To je tudi napisala v sms, ki ga je poslala kakšno uro nazaj in Aleks, ji je hitro odpisal.
»Vredu, danes imam čas popoldne, lahko se dobiva že oh treh. In ne pozabi na svojo dnevno nalogo ;)«
Mia je seveda privolila in nestrpno je pričakovala simfonijo bolečine in užitka, ki jo je znal pričarati ta izjemen moški. Pogledala je na veliko analogno stensko uro, ki je visela na nasprotni strani pisarne, kazala je 9:57.
»Sam še par ur pa pa ga bom fasala!«
Si je rekla pohoto in si položila roko na mednožje. Misli so ji že začele bežati, ko jo je predramil raskav moški glas na telefonu.
»Halo, kdo je?«
Hitro je stresla glavo in se poizkušala skoncentrirati.
»Lep pozdrav, ime mi je Mia in vzela bi vam samo nekaj minut vašega časa za raziskavo na temo…«
Linija je bila prekinjena. A to je bila pri njenem poklicu najbolj rutinska stvar na svetu, en klik miške in premaknila se je na naslednjo stranko.
»Če bi bilo moje življenje samo telemarketing bi si poslala metek v glavo. Hvala bogu, da bom ob koncu dneva dobila njegov čudovit kurac!«
Je rekla sama sebi in se poizkušala čim bolj koncentrirati na svoje delo v upanju, da bo tako čas kar najhitreje minil. Pomislila je na to, da bi se odpravila na wc in se tem spravila do orgazma, a hitro se je odločila proti temu. Vso svojo pohoto je hotela prihraniti zanj in če bi bila tako dolgo na wcju bi to znal kdo opaziti. Morda bi jo sodelavke pričele spraševati, če je vse vredu, če ima morda krče ali pa prebavne motnje.
»Koze glupe, kaj one vejo o pohoti!«
Si je mislila in se posvetila delu. Ure so minile le boleče počasi in ko je je Mia videla, da je ura skoraj 11.45 je hitro ugasnila svoj računalnik in oddrvela ven iz pisarne. Druga dekleta so to storila že nekaj minut pred njo. Vedno pa jo je nekoliko čudilo kako to, da v njenem klicnem centru skoraj ni moških. Na to vprašanje je hitro pozabila, ko je zajahala svoje kolo in se v naglici odpravila proti svojemu domu. Zopet je bil prijetno topel jesenski dan in spraševala se je, če jo bo Aleks zopet peljal kam v divjino. Mestne ulice, so hitro izginjale za njo in kmalu je prispela do svojega drobne študentske sobe v rožni dolini. Po nekaj slabih izkušnjah s bivšimi cimrami je vztrajala, da ji dajo lastno sobo. S svojo trmoglavostjo je to tudi dosegla. Pri cimrah jo je najbolj ob živce spravljalo to, da je morala pred njimi skrivati svojo pohoto in več kot enkrat se je zgodilo, da so jo presenetile v intimnih trenutkih, ki jih je delila svojim fantom ali pa sama s seboj. Do treh je imela še dosti časa in najprej je skočila pod tuš. Zanj je hotela biti čim bolj urejena, a preden se je spravila k ličenju in izbiri ravno prav provokativnih oblačil je morala opraviti še svojo dnevno nalog.
»Sej se spomniš tega ane?«
Je ob koncu njune magične noči rekel Aleks in ji ponudil znan svilen zavitek.
»Hočem, da vzameš ta čep in ga vsak dan nosiš v sebi pol ure, boš ubogala?«
Mia tedaj ni mogla reči ne, saj jo je neznansko vzburjala misel na to, da jo namerava Aleks nadzorovati tudi na daleč, tudi brez osebnega stika.
»Seveda bom Aleks, rada te ubogam.«
Je rekla in pospravila droben paket v svojo torbico.
»Pridna punca,« je rekel ljubeznivo in jo zopet poljubil na čelo.
»Tko se bo tvoja ozka mala ritka kr hitro navadila in bo kmalu pripravljena za moj kurac.«
Aleks se je tedaj nagnil k njej iz ji zašepetal na uho.
»Vsakič ko ga daš noter se spomni name in vedi, da si moja.«
Že spomin na njegove besede je bil dovolj, da je začela drhteti. Iz predala je vzela njegov čep in ga oslinila. Vedela je, da bi mu bilo to všeč. Ko je to počela, se je vedno počutila nekoliko umazano, ta občutek pa je pri njej vedno spremljalo vzburjenje. Tangice je potegnila na stran in hitro vstavila čep vase, to je zanjo le po nekaj dneh postajalo že rutinsko.
Všeč ji je bilo nositi njegov čep, počutila se je, kot a je pod njegovim nadzorom, kot da je njegova. Takoj po temu, ko ga ja dala v svoj anus se je rada usedla nanj, včasih zelo na hitro. Ugajal ji je občutek tega, ko je bil čep zaradi njene lastne teže potisnjen nekoliko globlje vanjo.
»A je tko čutet ko te tip pofuka v rit?«
Se je spraševala. Bila je srečna, da bo lahko Aleksu poklonila svojo analno nedolžnost, saj je res čutila, da je kljub vsem perverzijam dober moški, ki je vreden tega. Obenem je upala, da ji bo njeno analno nedolžnost vzel čim prej, obenem pa je upala, da si bo z njo čim bolj vzel svoj čas in podaljšal njen užitek. Včasih je razmišljala o možnosti resne veze z njim in se ob tem nasmehnila.
»Kakšna jebena ironija bi bila če bi mela bajto pa otroke s tipom, ki mi ukazuje nej si stvari v rit tlačim in me kliče prasica!«
Kljub smehu si je moral priznati, da to ni bila najslabša ideja na svetu, saj je imela občutek, da večina parov sčasoma razpade zaradi pomanjkanja strasti. S čepom v zadnjici je Mia hitro izbrala nekatera izmed svojih najbolj provokativnih oblačil, nato pa se je usedla na svoj stol in na svoj čep ter si pričela urejati svoja ličila. Preden je lahko končala je videla, da je trideset minut že mimo. Četudi bi ga rade volje imela v sebi še nekoliko dlje se je odločila, da bo natančno sledila njegovim ukazom. Nemudoma je odstranila svoj droben analni čep, z njim se je nato odpravila do kopalnice, kjer ga je skrbno umila z milom in ga zavila v modro žamet, ki jo je prav tako oprala že dan nazaj. Odločila se je, da bo čep vzela s seboj, saj ga bo morda Aleks hotel uporabiti na njej. Hitro se je do konca uredila in se odpravila do avtobusne postaje. Tako lep dan bi bil sicer idealen za kolesarjenje, a do njega je hotela prispeti sveža in čista. Mia ni hotela, da bi niti ena kapljiva znoja umazala njeno kožo, ki je bila namenjena njegovemu dotiku. To pa ji seveda ni uspevalo, saj ji je že na avtobusu srce bilo kot boben in čutila je lahko kako se je ob mislih na vse perverzne stvari, ki jih bo počel z njo pričela potiti.
Kljub kolonam na cesti, jo je avtobus pravočasno pripeljal do BTC-ja, kjer jo je na vrhu velikega stopnišča sredi prostranega parkirišča čakal on.

 

Aleks je stal na vrhu stopnic z drobnim nasmehom na obrazu. Sonce, ki ga je obsijalo pa mu je dajalo skoraj mitičen videz. Mia je vedela, da bi jo zlahka lahko pričakal ob avtu, a to ni bil njegov stil. Izbral si je mesto, od koder je že zdaleč lahko videl njeno postavo, ko se mu je približevala.
»Živjo mucka, kako je bil tvoj dan? So te v službi dostkrat v kurac poslal?«
Mia se je nasmehnila.
»Samo tri krat danes,« je odgovorila med premagovanjem stopnic.
»Jah to mora biti kr jebena služba… O in poglej kok si se zrihtala samo zame, če bi bla na zmenku bi mi bilo nerodno, da nimam bonbonjere al pa rož. Mam pa nekaj drugega sladkega zate.«
»Ful sem zrajcana, ko sem s tabo veš. Skos sem mislila na to, da se spet dobiva,« je rekla in se zazrla v njegove modre oči.
Aleks se je nasmehnil in jo nežno pogladil po laseh.
»Dobro. Pridi z mano muca.«
S temi besedami jo je prijel za roko in jo pospremil do svojega avtomobila.
»Kam pa greva?«
Je vprašala Mia ravno, ko si je pripela pas.
»V divjino Mia. Mama bi ti najberž rekla, da je to zadnji kraj kamor hočeš iti s moškim, ki ga komaj poznaš, samo ti mi zaupaš ane?«
»Seveda Aleks,« je odgovorila z navdušenjem.
Aleks se je nasmehnil, pogledal v njene oči in za hip položil roko na njeno stegno. Avto je spravil v pogon kmalu sta za sabo pustila betonsko junglo btc-ja. Pločniki so se spremenili v travnike in nato v gozdove. Mia kmalu ni vedela več točno kje je, a to jo ni motilo, saj je povsem zaupala moškemu ob sebi. Kot običajno sta se med potjo povsem sproščeno pogovarjala o vseh možnih temah. Obdelala sta sončno vreme, pokrajino okoli njiju, njeno službo in celo nekaj politike. S sopotnikovega sedeža je Mia lahko videla vodotok ob desni strani ceste. Aleks ji je povedal, da opazuje Savo. Po približno dvajsetih minutah vožnje je Aleks zavil iz glavne ceste in nekaj časa sta se vozila po pobočju navzgor dokler asfaltna cesta ni prešla v makadamsko. Deset minut kasneje sta prišla do konca ceste. Mija sedaj res ni več vedela kje sta. Bila pa je prepričana, da ste sredi nikoder.
»Dosti bolje sva skrita kot zadnjič, ali to pomni, da ima v mislih nekaj dosti bom umazanega?« Se je spraševala sama pri sebi.
»Tukaj sva,« je rekel Aleks in zategnil ročno zavoro, saj je bil avto na rahlem naklonu.
Ko je Mia izstopila iz avta je lahko videla, da ob koncu makadamske ceste vodi naprej v gozd drobna nekoliko zaraščena peš steza.
»Še dobro, da ti nikoli ne nosiš petk, tu bi ti ble mal v napoto, ker bi te res rad nekam na samo rad peljal.«
Mia se je tedaj nekoliko zamislila in nenadoma se je res počutila nekoliko nerodno in absurdno v svojih tesnih oprijetih kavbojkah, majici z globokim izrezom, brez hrbta in drobni puhasti jakni. A ravno dejstvo, da je bila tako lepo oblečena in urejena sredi divjine je celotno situacijo v njej naredilo še bolj erotično. Sicer pa bil tudi Aleks kot vedno tudi tedaj lepo oblečen in urejen. Spomnila se je na umetniške slike iz interneta, kjer so bile elegantne ženske trpinčene in poniževane sredi divjine, se bo to zgodilo tudi njej?
Tedaj jo je Aleks zgrabil in stisnil k sebi. Pričel jo je strastno poljubljati in stisnil je njeno čvrsto zadnjico.
»Vidim, da si me pogrešal,« je rekla zadihana po koncu dolgega poljuba.
»Sem mucka. Tudi ti mene delaš zelo potrebnega veš,« je rekel in jo udaril po zadnjici ko se je odpravil do prtljažnika. Iz njega je vzel veliko črno športno torbo, si jo vrgel čez desno ramo in zaklenil avto.
»Pridi Mia,« je rekel in se odpravil proti drobni potki. Mia mu ej sledila in poti sta se držala dobrih deset minut, nato pa sta jo zapustila in se usmerila proti severu. Sedaj sta hodila po brezpotju in Miji se je videlo, da takšnega terena ni bila navajena. Mnoge druge ženske bi si mislile, da vse to poteka prepočasi in da bi se do sedaj morala že spraviti k stvari. Zanjo pa je bila vse to predigra in postaja je vse bolj vzburjena.
»Če je tako precizen pri izbiri lokacije, kaj bo šele, ko bo prišel do mene?«
Se je spraševala, med tem ko je pazljivo stopala med podrtimi drevesi in se izogibala podrastju. Po še nekaj minutah se je Aleks nenadoma ustavil in položil torbo na tla.
»Tukaj sva. Ta lokacija mi je všeč,« je rekel in se obrnil proti njej. Mia je pogledala okoli sebe. V gozdu ni bila domača in videla ni nič posebnega. Okoli nje je bila orlova praprot, nekaj kopriv, leske, bukev, javorjev in smrek.
»Sleci se do moderca in gat,« je rekel hladno.
»Zdaj se je pa res začelo,« si je rekla Mia. Pričela se je slačiti in srce ji je razbijalo. Vedela je, da bo za nežnosti še dosti časa, tedaj je hotela biti njegov igrača. Slekla je svojo elegatno jakno in majico, sezula je superge in le težavo je s sebe spravila svoj oprijeti jeans. Enega za drugim je kose oblačil odlagala na čvrsti veji bližnjega javorja. Do tedaj pa je njen gospodar iz torbe že potegnil nekaj svoje opreme in jo razvrstil mehkem gozdnem mahu.
»Pripravljena sem Aleks,« je rekla s mehkim in ubogljivim glasom.
»Postavi se med tista dva drevesa,« je rekel in ji pokazal mesto med dvema ne prevelikima bukvama, ki sta imele prve večje veje okoli dva metra nad tlemi.
Mia se je odpravila proti nakazanemu mestu in pod nogami je začutila mehkobo in vlago gozdnega mahu. Aleks je tedaj vzel v roke majhne usnjene predmete, ki jih je Mija takoj prepoznala.
»Iztegni roke v višini prsi,« je rekel z odločnim glasom.
Mia ga je ubogala in na njene dlani je hitro pripel usnjene spone. Nato se je odpravil nazaj k torbi in iz nje je vse dva lepo zložena kosa bele vrvi. Miji je zastaja dih, saj je vedela kaj prihaja, a kar ni mogla verjeti, da se ji to dogaja. En kos vrvi je privezal na njeno desno spono, drugi kos vrvi pa je vrgel čez visoko vejo na desni bukvi. Postopek je nato ponovil z levo roko in levo bukvijo.
»Roke v zrak mucka,« je rekel ko je končal. Mia ga je ubogala in nemudoma je začel zategovati levo vrv, ko je bil zadovoljen z razdaljo je drugi konec vrvi privezal na bližnje deblo. A vedel je, da njegova sužnja ne bo fiksirana na mestu, dokler ne bo fiksiral še druge. To je hitro storil in Mia ga je ošinila s prestrašenim in vzburjenim pogledom in iz sebe je izpustila rahel vzdihljaj.
»Sej ni pretesno mucka?«
»Nikol še nisem bla tko privezana Aleks, sam mi je všeč,« je odgovorila pogumno.
»Pridna punca,« je rekel in jo nežno poljubil.
Nato se je spravil še na njene noge. Spon tokrat ni uporabil, saj je vedel, da v tem primeru niso tako pomembne. Vozle je oblikoval tako, da so pustili dosti prostora za cirkulacijo, a so vseeno prepričevali njenim nogam, da bi se lahko približale ena drugi, kaj šele zaprle.
En del vrvi je pritrdil na vsakega od njenih gležnjev, drugega pa na bukev v višini njenih gležnjev. Aleks je s tem končal svoje delo.
Miji so misli nekontrolirano drvele. Glavo je obračala okoli, saj ni mogla premikati nobenega drugega dela telesa.
»Fak ej, čist tko sem raztegnjena na šter konce ko bejbe u porničih!«
Je rekla sama sebi. Tedaj pa se ji je približal Aleks, jo pogledal v oči in jo nežno pogladil po laseh.
»Zdej si moja. In s tabo lahko počnem kar hočem, razumeš mucka?«
»Razumem gospodar,« je rekla pohlevno in pohotno.
Vedela je, da to ni več nekaj improviziranega in spontanega, kot je bil njun prvi zmenek. Aleks je bil tokat dobro pripravljen in že situacija v kateri se je nahajala je bila vzeti direktno iz njenih divjih fantazij. Njena ženskost je vlažila ob misli na to, kaj vse bo še doživela preden bo njen gospodar odločil, da je imela dovolj.

 

Mia je na koži začutila rahel hlad. Njeno ukročeno telo namreč pred njim ni imelo nobene zaščite, v stopalih pa je lahko čutila vlažnost jesenskega gozda in okoli nje so se oglašali kosi in vrabci. Moški, ki ga je spoznala le pred kratkim je krožil okoli nje in si ogledoval njeno izpostavljeno telo.
»Tvoje telo je moje mucka in jaz se bom z njim igral.«
Se je oglasil Aleks in jo strastno poljubil. Njegov poljub je postajal vse daljši in daljši, Aleks pa je pričel božati njeno mednožje skozi Mijino erotično perilo. Kmalu se je Mia začela zvijati od užitka in stokati. Svoje boke je poizkušala premikati v ritmu s njegovimi spretnimi prsti, a to ji je zaradi privezane pozicije le slabo uspevalo.
Nenadoma se je Aleks odlepil od njenih ustnic in se sunkovito umaknil stran od nje, v odziv je Mia razočarano zavzdihnila, njemu pa se je na obrazu narisal nasmeh.
»Rekel sem ti mucka. Zdej si moja, lahko ti dajem užitek ali pa ti dajem bolečino. Tvoj užitek bo trajal točno tako dolgo, dokler ti bom jaz dopustil, da uživaš in nič dlje, razumeš?«
V odziv je Mia ponižno pokimala.
»Dobro. Povej mi Mia, imaš s sabo čepek, ki sem ti ga dal?«
»Mam ja Aleks. Se mi je zdelo, da ga boš hotel uporabiti na meni.«
»Odlično! Sem se spraševal, če ga boš vzela. Všeč mi je tvoja samoiniciativnost. Predvidevam, da je v tvoji torbici?«
»Je ja, takoj pri vrhu, ga boš takoj najdu.«
»Ohh zanimivo! Zdi se mi, da bi večino punc motil, da jim fant po torbici stika, samo ti nisi lih običajna punca ane?«
Mia se je na široko nasmehnila in Aleks se ji je s hitrimi koraki približal.
»Všeč mi, da mi tako zaupaš. Izjemna oseba si,« je rekel in jo nežno poljubil preden se je odpravil k njeni torbici. V njej je res hitro našel droben roza čep, katerega je v preteklih dneh po njegovih navodilih uporabljala Mia.
»Si se držala dnevne rutine za treniranje ritke?«
Je rekel med tem ko se ji je približeval s čepom v roki.
»Sem,« je ponosno odgovorila Mia.
»Pridna punca,« je rekel in jo pogladil po laseh. Nato se je pomaknil za njen hrbet in ji izginil izpred oči. Začutila je, kako ji je iz desne rame nežno umaknil lase in glavo je obrnila proti njemu v upanju da, da bo lahko videla. Nenadoma jo je objel in jo stisnil k sebi, trenutek kasneje pa se je pred njenim obrazom pojavil čep.
»Liži,« ji je zašepetal v uho.
Mia je razprla svoje polne ustnice in pričela zapeljivo obdelovati analni čep.
»To bo dovolj mucka,« je rekel Aleks in čep ji je zopet izginil izpred oči.
Začutila je kako Aleks umika zadnji del njenih tangic in trenutek za tem je prišla tista tako dobro znana sladka bolečina, ki je spremljala vstavljanje analnega čepa. Nanjo je bila že navajena, pravzaprav je v njej uživala. Nekaj trenutkov kasneje je čep prečkal zapiralko in se sedel v njeno zadnjico. Močna roka je od zadaj zgrabila njen obraz in ga obrnila proti desni.
Čez ramo ji je Aleks na licu pustil nežen poljub.
»Pridna punca. Takoj se vidi, da si trenirala.«
Ob teh besedah je Mio zaobjela rdečica. Bila je ponosna nase,a obenem jo je bilo sram.
»Pridna mala prasička sem,« je rekla sama sebi.
»Takoj bom nazaj,« ji je Aleks zašepetal v uho.
Mia je zaslišala kako se njegovi koraki oddaljujejo od nje, a nikakor mi mogla videti, kaj njen gospodar počne, saj je bil za njenim hrbtom. Zaslišala je droben »klik« nato pa lomljenje vej.
»Kaj dela tam zadaj?«
Se je spraševala in napeljala svoj vrat, a vse brez uspeha. Po nekaj minutah lomljenja vej, šelestenja listja in še enega zvoka, ki ga ni mogla čisto dobro določiti je zopet zaslišala kako se približujejo koraki moškega, ki ji je obljubljal obenem pekel in raj.
»Sigurno je šel kaj v gozdu iskat za mene muč…«
Njene misli je prekinila ostra bolečina na njeni zadnjici, ki jo je spremljal glasen tlesk, njeno celotno telo se je streslo ob tem nenadnem šoku. Aleks se je tedaj premaknil pred njo in razkril svojo najnovejšo igračo.
V rokah je držal leskovo šibo. Bila je nekoliko debelejša od enega prsta a še vedno zelo prožna. S nasmehom na obrazu jo je Aleks nekaj krat upognil, nato pa je z njo udaril po roki.
Ob tlesku, ki ga je proizvedla šiba se je Mia zopet zdrznila. Opazila je, da je njen gospodar šibo dobro pripravil. Na obeh koncih je bila gladko odrezana in z nje so bile odstranjene vse manjše vejice, ki bi utegnile biti v napoto. Klik, ki ga je slišala poprej je moral biti zvok zložljivega noža med odpiranjem.
»Kaj je Mia, sej se nisi ustrašila zdej ne?«
Je rekel Aleks in jo pričel s šibo nežno drseti po njenem telesu.
»Če te je strah, al pa če se ti zdi, da je to vse preveč te lahko takoj odvežem in peljem domov.«
»Nič me ni strah,« je samozavestno odgovorila Mia.
»Potrebna prasica sem in rada bi bila krepko kaznovana,« je rekla s cmokom v grlu in občutno mero sramu v glasu ter pogledala v tla.
Nenadoma je začutila njegovo šibo na svoji bradi.
»Glavo pokonci Mia,« je rekel Aleks z resnim glasom.
»Bodi ponosna na to, kar si. Bodi ponosna na to, da si pohotna, odprta in polna življenja. Nikoli ne pusti do živega zafrustriran kreteni, ki se sramujejo lastnih potreb in nimajo jajc, da bi jih uresničili.«
Mia je dvignila svoj pogled. Pred njo je bil na koncu šibe Aleks in v njegovih očeh je bil ogenj. Njegove besede so se jo dotaknile in nemudoma se je počutila mnogo boljše. Na obrazu se ji je narisal velik nasmeh. Vedel je, da je moški pred njo res nekaj izjemnega.
»Razumem Aleks in pripravljena sem. Rada bi, da se igraš z mano.«
Tedaj se je tudi njemu na obrazu narisal nasmeh.
»Ohh brez skrbi mucka. Ti si moja igračka in nameravam te uporabiti.«
S šibo je pričel drseti po njenem telesu. Z njo je drsel po njenih prsih , nato po njenem trebuhu in končno je z njo nekaj sekund nežno božal njeno mednožje.
Nato se je sprehodil okoli nje in se ustavil pri njeni zadnjici. Te se je najprej nežno dotaknil s šibo, kot da bi preizkušal svoje merjenje.
»Si pripravljena mucka?«
»Sem,« je odvrnila samozavestno.
Tedaj so začeli padati udarci. Bili so enakomerni in ne pretirano močni, a takoj je začutila razliko.
»Fak, to pa dosti bolj boli, kot zadnjič!«
Se je ponavljala med udarci. Ta dodatna bolečina pa ji je prinašala tudi dodaten užitek.
Ob vsakem udarcu se je njeno telo streslo, deloma od naslade in vzburjenosti deloma pa od bolečine. To dvoje se je pri Miji spajalo v eno in pričela je stokati. Zopet je čutila, kako z vsakim udarcem postaja bolj vlažna, bolj vzburjena. Dejstvo, da je bila nebogljeno privezana med dvema drevesoma in da so jo od nenaravnega položaja že bolele roke je samo stopnjevalo njeno vzburjenost in njen užitek.
Nenadoma je Aleks prenehal.
»Še prosim!«
Je zadihano spravila iz sebe.
»Kakor želiš mucka,« je prišel odgovor in za njim še močnejši udarci.
Njeno telo se je zvijalo in treslo od užitka, zopet se je pričela spraševati, če bi ji morda lahko prišlo zgolj od bolečine. Počutila se je, kot da se zopet spušča v nekakšen trans in njene noge so postajale šibke. Če jo nebi pokonci držale močne vrvi bi se sesedla. Udarci so se zopet ustavili.
»To bo dosti za tvojo ritko mucka. Vsaj za zdaj, preveč bolečine namreč pokvari užitek in konec koncev sva tu zaradi užitka.«
S temi besedami se je Aleks zopet premaknil pred Mijo in jo pogledal v oči.
»Šeškanje je fajn stvar, samo ko si mi tako lepo na razpolago, bi rad s tabo počel še marsikaj drugega.«
Tedaj se je zagledal v njeno mednožje.
»Tale flek na tangicah mi pravi, da nimaš nič proti ane mucka?«
Preden je imela čas odgovoriti je stopil direktno pred njo in začutila je njegove prste na svojih sramnih ustnicah. Tam jo je božal le nekaj sekund nato pa je prste s katerimi je to opravil to delo prinesel k njenim ustom. Ona pa jih je pohlevno odprla in zlizala njegove prste do čistega.
»Tvoja sem,« je rekla z nasmehom na obrazu.

 

Mio je pohota spravljala ob pamet. Srce ji je bilo tako hitro, da se ji je zelo, kot da bo vsak čas pobegnilo iz njenih prsi. Še vedno ni mogla verjeti kje je in kaj počne. Nekoč je bila tako pridna in spodobna punca, sedaj pa bila privezana na dva drevesa sredi gozda v svojem spodnjem perilu.
»Taka situacija je siguren nočna mora za večino žensk,« si je rekla.
»To stalno slišim kake ženske, ki govorijo kao, dej pazi se unga tipa, da ne te ne bo zvezal pa kam v gozd odvlekel!«.
Nasmehnila se je nad ironijo, saj njo ni bilo niti najmanj strah. Oziroma bolje rečeno, ni se bala tega, da bo Aleks storil karkoli proti njeni volji, saj mu je povsem zaupala. Prav gotovo je pa čutila nekakšno tremo, nekakšno nelagodje in anksioznost, ki jo občuti nekdo, komur se izpolnjujejo sanje.
»O fak, kok sem zrajcana! S Tadejem al pa kakim drugim bednim tipov bi bla loh miljon let pa nebi kol dožvela kej takega. Čist tko je, ko v unem ruskem porniču kjer…«
Nenadoma jo je predramila njegova močna roka na njenem licu.
»Si se mal zgubila v mislih muca?«
Je rekel Aleks, ko jo je pogladil po strani obraza.
»Sory Aleks, sej nisem mislila na čevlje al pa kej takega. V bistvu mi je ful dobro s tabo in sem ful zrajcana.«
Aleks se je nasmehnil in jo pogledal v oči.
»Fajn slišat miška.«
Nenadoma je Mia začutila pritisk na svojem mednožju. Poizkusila je pogledati navzdol, da bi videl kaj se tam dogaja a Aleks, ki je stal direktno pred njo ji je zakrival pogled. Vse, kar je lahko videla je bil njegov nasmejan obraz. Jasno je lahko videl njeno zmedenost zato je stopil dva koraka nazaj in Mia je lahko videla, kako njeno mednožje boža njegova šiba. Prav tako je lahko čutila kako dobro je njen moški, njen gospodar obvladoval tisti skromen kos leske v svojih rokah, saj mu je uspelo tudi čez njene erotične tangice razgrnit njene sramne ustnice in jo božati po ščegetavčku. Njen užitek se je presenetljivo hitro stopnjeval in Mia je prenehala zadrževati vzdihe.
»O fak! Dober si Aleks, ful me rajcaš!« je rekla v zanosu.
»O hvala Mia! Veš sam o sebi rad mislim, kot o umetniku in umetnik vedno rad sliši, da je njegovo delo cenjeno,« je odvrnil razigrano.
Nekaj trenutkov kasneje je nenadoma umaknil šibo iz njenega mednožja in jo je prenehal stimulirati. S šibo v roki se je premaknil na njeno desno stran, a še vedno je bil zelo blizu nje. Ona pa mu je sledila s pogledom in glavo je obrnila proti njemu.
»Veš Mia.«
Je rekel, med tem ko je šibo držal z obema rokama in jo rahlo krivil.
»Ritka…«
Njegove besede je nenadoma prekinil glasen pok. Njegova šiba je zadela njeno zadnjico in preplavil jo je val ekstaze in bolečine.
»Nikakor ni edina točka na ženskem telesu, ki se jo da stimulirati, ki se jo da mučiti in preko katere lahko prava punca s pomočjo prave tehnike pride do užitka. Še mnoga druga območja so, ki običajnim dolgočasnim puncam sploh nebi prišla na misel. In jaz bi jih rad raziskal s tabo. Rad bi videl, kako različni deli tvojega telesa reagirajo na bolečino.«
S temi besedami se je zopet premaknil pred njo in jo pogladil po laseh.
»Siguren sem, da veš,« je nadaljeval iz se zopet za dva koraka oddaljil od nje.
»Da je muca zelo občutljiv del tvojega telesa in ravno zato zelo primeren za malo mučenja.«
Počasi je dvignil šibo proti njenemu mednožju in njej je srce bilo vse hitreje. Nikakor ni mogla verjeti, da se ji to dogaja. Mučenje vulve je sicer res večkrat zasledila v mnogih pohotnih nočeh, ko si je ogledovala bdsm pornografijo, a nikoli ni resno razmišljala o tem, da bo kaj takega izkusila že tako kmalu. Čutila je nekakšen strah, počutila se je, kot da morda ni pripravljena, kot da je vse to morda preveč zanjo. A pohota v njej je bila kot ogenj, vedela je, da si tega želi, da se hoče počutiti perverzno, umazano, krivo in vredno kazni, vredno mučenja.
»Bi probala to mucka? Če nočeš ti ne bom nič zameril.«
Mia je zbrala svoj pogum in odločila se je, da bo dala glas svoji pohoti, svojim neuslišanim in sramotnim željam. A tokrat se je počutila ponosno, samozavestno in odločno. Počutila se je, kot da lahko prizna svoje umazane skrivnosti nekomu, ki jih bo razumel.
»Pervrzna mala prasička sem in moja umazana pizda rabi kazen, ker je skos mokra in skos hoče tič a v sebi.«
Besede je izgovorila strastno in pohotno, med tem ko je osredotočeno gledala v njegove oči.
Vedela je, da so vse te umazane besede samo igra, a obenem je čutila, da prihajajo iz srca, da so pristne, da odražajo nek skrit kotiček njene duše, ki je bil mnogo predolgo potlačen.
»Prida punca,« je rekel s samozavestnim nasmehom na obrazu.
Šibo je prinesel k njenemu obrazu in jo pomolil k njenim ustom. Mia je takoj vedela, kaj si želi in s svojimi polnimi ustnicami je nežno poljubila orodje, ki ji je prinašalo obenem bolečino in užitek. Njen poljub je na šibi pustil odtis rdeče šminke.
Aleks je nato premaknil šibo med njene noge, Mia pa je obrnila svoj pogled navzdol in njena polna koncentracija je bila na šibi in njenem mednožju. Šibo je Aleks počasi premaknil k njenim ustnicam in se jih nežno dotaknil. Nato jo je zopet premaknil navzdol in stran od njenega mednožja. Mia je globoko dihala. Vedela je, da se bo začelo.
In res se je šiba premaknila, tokrat skoraj prehitro, da ji je Mia lahko sledila. Nato je prišel tlesk in bolečina je preplavila vso njeno telo. Mia se je zdrznila. Takoj je vedela, da je bila ta bolečina drugačna, bolj intimna, morda bolj erotična. Preden je imela čas zbrati svoje misli je prišel drugi udarec in bila je resnično hvaležna, da je njeno vulvo varovala vsaj tanka plast njenih tangic. Hitro se je zavedla, da ji je ta občutek v bistvu všeč. Že samo dejstvo tega, da je moški kaznoval organ iz katerega je izhajala vsa njena slast, vsa njena pohota, vse njene umazane misli jo je izjemno vzburjala. Prišel je še en udarec in Mia se je začela močno zvijati. Počutila se je kot, da jo preplavlja užitek, ki je zelo podoben seksualnemu, če ne celo orgazmičnemu. Odkrito si ni nikoli mislila, da lahko iz mučenja njene vulve izhajajo tako prijetni občutki. Zoper je prišel udarec in preplavila jo je ekstatična bolečina.
Zvijala se je in refleksno je nemočno poizkušala stisniti svoje noge skupaj, tega pa seveda ni mogla storiti, saj so jo vrvi dobro držale na mestu.
»Tvoja boga mala pizdica je imela kar dovolj mucka, vsaj ja zdej.«
Je nenadoma rekel Aleks. Njegova šiba je ni več zadevala in njeni ekstatični užitki so počasi pojenjali. Miji pa vseeno vzelo nekaj sekund, da se je predramila iz transičnega stanja v katerega jo je spravil. Približal se ji je in jo pogladil po laseh.
»Vidim, da ti je bilo všeč to, ane mucka?«
»Uff, sploh ne veš kok Aleks, ful me je rajcal.«
Njen gospodar se je zopet nasmehnil. V roke je vzel svojo šibo in jo pridržal s rokami skoraj meter narazen direktno pred njenim obrazom.
»Primi malo to, boš mucka?«
Takoj je razumela, kaj je hotel od nje. Na široko je odprla svoja usta in on je v njih položil šibo. Njena čeljust se je zaprla in šiba je bila čvrsto pritrjena na mestu.
Nato je stopil za njen hrbet in ji izginil izpred oči. Začutila je lahko, kako je so njegove roke prijele njen modrc.
»Lih sem razmišljal, da si mogoče malo preveč oblečena za to priložnost.«
Je rekel in se pričel ukvarjati s njenim modrcem. V takšnih situacijah je Mia praviloma pomagala fantu ali pa mu vsaj povedala, kako njen modrc odpreti. V tej situaciji pa ni mogla narediti nič od tega. Njene skrbi so se hitro izkazale za neutemeljene, saj je Aleks v le nekaj sekundah odpel njen modrc in nanjo je zopet naredil vtis. Ko se je zopet prikazal pred njo je lahko videla, da je njen modrc pazljivo odložil na vejo, kjer so bila njena ostala oblačila. Skrbnost, ki jo je namenil temu, da ji nebi bilo treba iskati modrca in da se ni umazal, se je je dotaknila.
»Kako čuden moški,« si je rekla.
»Obenem tok divji, tok perverzen, tok zajeban in tak cukerček.«
»Veš Mia. Všeč si mi s šibo v ustih. Zdi se mi, da jo bom še malo tam pustil« je rekel in jo pogledal v oči.
»Spravit žensko do tega, da ne more govorit je sigurno fantazija vsakega moškega ane!«
Je rekel in se glasno zasmejal.
Kljub šibi, ki jo je držala z zobmi je Aleks lahko jasno videl, da se je tudi na njen obraz prikradel pristen nasmeh.

 

Aleks si je vzel nekaj časa za ogledovanje njenega skoraj golega telesa. Mia je lahko čutila, da si jo je zelo želel in imela ni nobenih dvomov, da bo pred koncem tega dne, te seanse občutila njegovo nabreklo moškost globoko v sebi. Resnici na ljubo je bilo njeno mednožje že davno pripravljeno, da ga sprejme a on je ta trenutek odlašal. Vedel je, da jo tudi s tem muči in zaradi tega ga je oboževala. Pomislila je na nekatere moške, vključno s njenim bivšim, ki so jo vse prepogosto razočarali.
»Tok tipov misl, da ga je treba čim prej not dat pa začet porivat. Bebci! Pojma nimajo! Aleks pa ma pojma, uf kok pojma! Sicer, če bi mi dovolil, bi mi loh do zdej že večkrat pršlo, sam všeč mi je da mi ni, rajca me. U pizda kok sem zrajcana no! Enkrat ko mi bo dovolu, da mi končn pride mi bojo kr možgani eksploriral, zmešal se mi bo ej!«
Stresla je glavo in se vrnila v realnost, opazila je, da jo je Aleks zapustil in šel zopet iskati nekaj v svojo veliko športno torbo. Z zanimanjem je opazovala njegovo početje. Videti je bilo, da že nekaj čaša išče nekaj, morda kakšen droben predmet, ki se zlahka zgubi v veliki torbi.
»Kaj bo pa zdej najdu?«
Je spraševala sama sebe.
»Kok bi rada, da me pofuka ej! Do jajc v vse lukne!«
Zopet je občutila močno željo po temu, da bi se dotaknila svojega spolovila in s stimuliranjem le tega odpravila vsaj malo frustracije a vedela je, da tega v trenutni situaciji ne more narediti.
Ko se dvignil od torbe je lahko videla, da ima nekaj majhnega v zaprtih rokah. Pričel se ji je približevati.
»Veš Mia tvoje male joške so mi zelo všeč, a nekaj jim definitivno manjka.«
Ko je Aleks končal svoj stavek je bil že pri njej in opazila je lahko, da je drobne predmete iz dlani premaknil v žepe. Njegove močne roke so stisnile njene drobne a lepo zaobljene prsi in ker so bila njena usta zaposlena s šibo je strastno poljubil njen vrat.
Mia se je stresla od užitka in vzburjenosti. Sprva je njen gospodar le gnetel njene prsti, kmalu pa so se njegova usta približala levi bradavički. Pričel jo je sesati in Mia je iz sebe spustila drobne zvoke užitka. Hotela ga je prositi naj takoj tedaj prodre vanjo, a vedela je, da ima on svoj lasten načrt za njeno telo njen užitek. Bila je volja sužnja njegovemu načrtu. Njegovo sesanje je trajalo le nekaj sekund, on je namreč znal dražiti, znal provocirati in mučiti žensko telo ter njen um. Stalno jo je držal nekje med nepotešenostjo in potešitvijo med bolečino in užitkom. Posledično ga je Mia obenem ljubila in sovražila.
Njene bradavičke je prijel med prsti in jih nežno stiskal.
»Upam, da se ne sekiraš nad tem, da maš male joške. Meni so prav všeč in tut s takimi se da fajn igrat. Zdi se mi, da maš zdej že kr dost trde bradavičke.«
S temi besedami je dal roke v žepe in iz njih je potegnil dve ščipalki za perilo. Mia je takoj vedela, kaj bo storil z njimi. Obrnila je glavo navzdol in opazovala, kako jih je pritrjeval na vsako do njenih bradavičk.
»Ne skrbi mucka, posebej zate sem kupil take ki majo gumo na konc tko, da ti ne bodo opraskale bradavičk.«
V trenutku, ko sta ščipalki zgrabili njene bradavičke je občutila zgolj zmerno bolečino, a vedela je, da se bo ta s časom stopnjevala, še posebej če se bo njen gospodar odločil, da na njih pritrdi uteži.
»Ti paše mucka?«
Jo je vprašal in jo pogledal v oči. Mia mu seveda zaradi šibe v ustih ni mogla odgovoriti, namesto tega je pohlevno prikimala.
»Pridna punca,« je rekel in jo pogladil po laseh.
Nato pa se je zopet premaknil za njen hrbet. Začutila je njegov poljub na zadnji strani vratu in nato njegove besede v svojem ušesu. Šepetal ji je kot skriven ljubimec in jo med besedami še naprej poljubljal po vratu ter ji grizljal uho.
»Povej mu mucka. Te je kdaj rajcal, da bi moške iz tebe iztrgal cunje in te pofukal kot žival?«
Njeno srce je ob teh besedah poskočilo in v trenutku je njena pohota zopet narasla preko vseh razumnih meja. Počasi in odločno mu je v odgovor dvakrat prikimala z glavo.
Namesto odgovora je za svojim hrtom zopet slišala znan »klik«. Spreletel jo srh, saj je vedela, da je to zvok njegovega žepnega noža. Zaupala mu je. Dejstvo, da skorajšnji neznanec za njenim hrbtom odpira nož pa jo kljub temu prestrašilo na zelo prvinskem nivoju.
Nenadoma je začutila hladno konico noža na svoji hrbtenjači. Zastal ji je dih in šiba, ki ji je bila zaupana ji je skoraj padla iz ust. Konica noža pa ni predrla njene kože marveč je le drsela po njeni hrbtenjači. Aleks je nož obrnil bolj ploščato na njeno kožo in začutila je lahko njegov intenziven hlad. Počutila se je obenem vzburjeno in prestrašeno. Nenadoma se je nož premaknil do njene zadnjice, začutila je hlad rezila na desni ritnici, nato pa je rezilo zdrsnilo med kožo njenega desnega boka in del njenih tangic, ki je segal čez njo. Sledil je nenaden sunek noža in v trenutku so njene tangice padle na tla. Mia se je v šoku ozrla proti gozdnim tlom in videla je lahko kako so bile njene tangice prerezane na bočnem delu ki jih je držal skupaj.
»O fak! To je pa res že čist divje! To so ble ene od mojih najljubših tangic, dobla sem jih na uni razprodaji v NewYorkerju za 26.72.«
Preden se je lahko preveč zatopila v svoje misli je na svojem novo razkritem mednožju začutila njegovo roko. Ker je imela noge razširjene je lahko tudi iz pozicije za njenim hrtom brez težav dosegel njeno vagino. Vanjo so zdrseli njegovi močni prsti in jo pričeli stimulirati. V trenutku je pozabila na drago erotično perilo, ki je bilo uničeno. Namesto tega je dobila občutek, da so ravno uničene tangice ob njenih tresočih se nogah dale celotni situaciji novo globino, novo stopnjo prvinskosti in erotike.
»O fak, kok sem zrajcana! Tip je dobesedno strgu s mene moje najbolše cune in me bo pofuku ko prasico sred gozda! Fak! O čem takem sem sam sanjala loh. Pofuki me Aleks! Deli z mano, kar hočeš!«
Je rekla sama sebi. Kot da bi jo slišal je njen gospodar tokrat namenil več časa stimulaciji njene vagine. In čez nekaj minut je lahko čutila, kako se približuje orgazmu. Njeno telo se je pričelo tresti in Mia se je zaman poizkušala upirati trdno prirejenim vezem. Kot se je bala ja njen gospodar to opazil in prenehal s stimulacijo. To jo se spravilo skoraj na rob pameti in pričela je stokati iz frustracije.
»Boga mucka!«
Je rekel Aleks s sočutnim glasom, ko se je zoper premaknil pred njo in jo pogladil po obrazu.
»Danes ti še nisem dovolil, da bi ti prišlo ane?«
Mia je v odgovor nebogljeno in žalostno odkimala, še vedno s šibo v ustih.
»Sej veš, da te imam rad ane?«
V odgovor je Mia še vedno šibko in žalostno prikimala.
»Sicer te imam res rad, a gledat kako tvoja frustracija narašča je tok sladko! In tok trd ratam, ko vidim tvoj bogi popačen obraz. Sej nebi rada, da ne neham ane mucka?«
Mia je pričela momljati čez šibo in odločno odkimavata z glavo. Aleks je lahko videl, da hoče nekaj reči in določil se je, da ji vrne dar govora. Z obema rokama je prijel šibo in Mia je odprla usta ter jo spustila.
»Čis vredu sem Aleks in res sem ful do konca ej narajcana. Tist prej sem sam tko za sekundo mela čist glavo sfukano, sploh nism mogla mislt. Drugač mi je pa noro dober kaj mi ti delaš! Mislim po en stran se mi zdi, da se mi bo zmešal, ko mi ne pustiš, da mi pride, po drug stran mi je pa lih to ful dober.«
Njen gospodar se je nasmehnil in jo nežno poljubil, šibo pa je lagodno vrgel na stran.
»Lepo slišat mucka. Mal me je že skrbel, da ne bo zate vse skupaj preveč takoj na začetku, samo nekak se mi je zdel, da boš zdržala in da ti bo všeč. Drugače pa ti bo kmal prišlo. Obljubim. In lih zdej bo tok bolš, ker sem te držal nazaj.«
Za trenutek je utihnil jo pogladil po laseh.
»Samo preden ti pride, si boš mogla to zaslužit in tvoja mala pizdica bo še mal boga. Misliš da bo zdržala tvoja pohotna pizda še mal več kazni?«
Njegove besede so jo podžgale in vzburile.
»Seveda Aleks. Tvoja prasica sem in zaslužim si kazni! Delaj z mano kar hočeš.«
Je rekla samozavestno z drobnih nasmehom na obrazu.

Globoko v gozdu je dekle razpeto med dvema drevesom globoko vdihnilo hladen zrak.
Mia je bila sedaj povsem gola. V dlaneh je stiskala močne vrvi, ki so ji preprečevale, da bi premaknila svoje roke katere so jo po več kot uri v tem nenaravnem položaju že pričele boleti.
Oči so ji tavale med bujnim gozdom okoli nje in perverznim moškim pred njo. Aleks ji je obljubil, da bo njena vulva deležna še nekaj bolečine preden ji bo končno dovolil orgazem in Mia se je tega obenem bala in veselila.
»Je tvoja mucka pripravljena na kazen?«
Je rekel Aleks in jo pogledal v oči.
Mia je v odgovor zgolj pokimala. On pa je brez, da bi izgubljal čas zopet stopil do črne torbe iz katere sta izhajala tako užitek, kot bolečina. Zopet ji je kazal hrbet, tako da ni mogla videti kaj vezema iz svoje torbe presenečenj. Obenem pa je tako dobila priliko, da se je naslajala ob pogledu na njegovo čvrsto zadnjico.
»Uff, to bi rada stiskala ko me porivaš!«
Je rekla sama sebi in fantazirala o divjem seksu z njim. A vedela je, da je to gospodarjevo telo in, da se ga lahko dotika samo z njegovim dovoljenjem.
»Moje telo je njemu na uporabo, njegovo telo pa je nekaj po čemer bi morala hrepeneti in si zaslužiti.«
Je rekla sama sebi, povzemajoč besede, ki jih je zasledila nekje v temačnih kotičkih interneta.
Tedaj se je njen gospodar že dvignil in se ji začel približevati. Roke je imel za hrbtom, tako da ni mogla videti kakšna nova mučilna orodja namerava uporabljati na njej. Na obrazu je nosil droben nasmeh in kot je pričakovala je izginil za njenim hrbtom brez, da bi videla kaj je za njegovim hrbtom. Začutila je roko na desni zadnjici in srce ji je poskočilo, zopet se je začela spraševati kaj bo storil z njo. Njegova roka sprva ni storila nič drugega kot božala njene zadnjice in njeno pričakovanje ter njen strah sta naraščala. Nenadoma je lahko začutila njegove roke na svoji vulvi. Svoj poglej je hitro obrnila navzdol in videla je, kako so njegovi spretni prsti odpirali njene voljne ustnice.
»O fak, neki mi bo not dau! Upam, da me ne bo preveč bolel.«
Je rekla sama sebi, med tem ko je z velikim zanimanjem opazovala dogajanje v svojem mednožju. Nenadoma je v njegovih rokah videla obris nečesa drobnega in roza, a preden je imela možnost, da bi lahko jasno določila, kaj bi to lahko bilo je predmet že izginil v njeno vagino. Predmetu je sledil njegov kazalec s katerim je Aleks potisnil drobno roza stvar globoko v njeno vagino. Ob tem je Mia je šibko zacvilila.
»Kaj je blo to?«
Se je pričela spraševati.
»Za zdej me še nič ne boli, a me bo še začel?«
Njene misli so divjale sem in tja in začela si je predstavljati vse možne scenarije v katerih ji je droben predmet znotraj nje povzročal vse mogoče muke. Njene panične misli je prekinil njen gospodar, ko je zopet stopil pred njo.
»Se ti je dober usedel Mia? Mal stisni muco pa pazi, da ti ven ne pade. Boš?«
Namesto morja vprašanj in dvomov, ki so ji rojil v glavi je Mia odgovorila samo z eno besedo.
»Bom.«
Vedela je, da je to včasih edina primerna beseda med gospodarjem in sužnjo. Edina beseda, ki izraža tesno vez zaupanja, ki obstaja med njima.
»Pridna punca,« je rekel z nasmehom in jo nadvse nežno poljubil na lice.
Mia se je nasmehnila in takoj se je počutila mnogo bolje. Tedaj se je zavela tega, da ima sedaj že v dveh glavnih odprtinah predmete, ki pripadajo njemu. S tem si je Aleks simbolično prilastili njene odprtine. Označil je svoj teritorij, v njeni odprtini je postavil svoje zastave in sedaj sta bili njegovi. Misel na to, da njene odprtine niso pripadale več njej marveč njenemu gospodarju ji je ugajala in jo vzburjala.
»Veš Mia,« je nadaljeval in jo začel gladiti po laseh.
»Nisem te kar naključno dal med dva drevesa. Obrnil sem te v tp smer, da boš lahko jasno videla najhujšo kazen ki čaka tvojo pizdico. Tko, da boš loh mal švicala ko boš vidla kaj prihaja. Al pa se veselila, če si prava perverznica seveda.«
Tedaj je začutila roko na svojem mednožju.
»Tvoja mucka pravi, da se veseli mučenja Mia,« je rekel z zapeljivim glasom in ji pokazal spodnjo stran svojih prstov, ki je bila ovlažena z njenimi sokovi.
»Bodi pridna punca in mi mal spucaj roko, boš?«
Mia je brez omahovanja stegnila jezik in pričela lizati lastne vaginalne izločke iz roke pred njo. Bilo jo je strah tega, kar je prihajalo, a obenem ni mogla oporekati njegovi logiki. Od njene vulve se je cedilo, kar je brez dvoma pomenilo, da je bila na nekem nivoju zelo vzburjena.
»Pridna punca!«
Je rekel, ko se je odločil, da je njegova sužnja svojo nalogo opravila dovolj dobro. Nato pa se je zopet oddaljil od nje in začel brskati po svoji torbi. Njeno srce je v strahu in vzburjenosti bilo kot boben. Tokrat je lahko jasno videla, kaj je počel, saj je on hotel, da vidi. Na gozdna tla poleg torbe je najprej položil par belih lateks rokavic. Obrnil se je proti njej in si jih nadel z nasmehom na obrazu. Za to opravilo si je vzel čas. Tedaj pa je iz torbe potegnil par običajnih vrtnih škarij. Srce ji je poskočilo.
»O fak! Kaj bo pa s tem naredil?«
Se je vprašala v trenutku panike.
»Umiri se Mia, umiri se!«
Je govorila sama sebi med tem ko je poizkušala globoko dihati.
»Sej veš, da je vredu fant no. Z nožem te je tut sam strašil pa pol nč ni blo.«
Se je tolažila.
»Nič ne skrbi miška,«
Je rekel Aleks in jo rešil pred lastnimi mislimi.
»Škarje ne grejo nikoder blizu tebe, samo za malo vrtnarjenja jih bom nucal.«
»Vrtnarjenja? Kaj mi pa zdej hoče povedat?«
Se je pričela spraševati.
On je lahko videl njeno zmedenost. Z nasmehom na obrazu je vzel v roke vrtne škarje in naredil nekaj korakov na njeno desno. Ustavil se je pred veliko gručo podrasti, ki se je bohotila na robu drobne jase. Z roko pokazal na podrast.
»Nisem ravno siguren kako izvedena si v botaniki. Vem pa, da nisi ravno fina punca, ki ni nikol od blizu vidla gozda, zato sem siguren, da ti bo tale drobna rastlinca znana in najbrž boš takoj lahko ugotovila kaj nameravam narediti z njo.«
Mia je na suho pogoltnila in proti zadnjici ji je začela polzeti kaplja potu. Rastlina na katero je pokazal Aleks je bila kopriva. Do sedaj je sploh opazila ni, njene misli so bile namreč preveč okupirane z vsemi divjimi in čudovitimi stvarmi, ki so se dogajale okoli nje. Težko je bili pozoren na okolico tedaj, ko se uresničujejo tvoje najbolj divje seksualne fantazije.
»Zdej razumeš zakaj imam rokavice in škarje ane mucka? Te koprive znajo kr fajn spečt že na roki, kaj šele da jih dobiš na kakšnem občutljivem mestu.«
S temi besedami je začel pazljivo zbirati najbolj košate poganjke, jih rezati pri steblu in odstranjevati nekatere liste, ki so mu bili odveč.
Točno je vedela, kaj je njen gospodar mislil s tem. Čutila je lahko kako so ji po hrbtenjači začele polzeti še druge kapljice znoja, a obenem se je počutila zelo vzburjeno. Misel na to, da bo nekdo namerno mučil organ s katerega izhaja ves njen užitek, je bila nekako nerazložljivo privlačna zanjo.
»O fak, to bo moja mucka boga!«
Je rekla sama sebi. A to niso bile besede strahu marveč besede pohote. Preplavljal jo je občutek tega, da bo doživela nekaj kar nebi smela, da bo prekršila ustaljen tabu. Čutila je takšno pričakovanje, ki ga poznajo le tisti, ki se veselijo prepovedanega sada. Nekaj trenutkov kasneje je Aleks vstal in v desni roki je imel velik šop košatih kopriv.
»Si pripravljena mucka?«
Jo je vprašal z erotičnim glasom.

 

»Pripravljena sem Aleks,« je rekla obenem s ponižnim in odločnim glasom ter ga pogledala v oči. Počutila se je, kot da lahko sliši utripanje lastnega srca, ki je grozilo, da ji bo pobegnilo iz nemirnih prsi. Še bol se je potila. Postajala je umazana, kar jo je zelo motilo, saj je hotela biti čista zanj. Obenem pa je vedela, da je seks brez potu tudi seks brez strasti.
»To je to! Tko bi moral zgledat pravi seks, pravi fuk! Umazan, nevljuden, perverzen, divji, brez meja in brez pravil. Slina, sperma, moji soki, bolečina, užitek, strast, poželenje… vse to se mora mešat.«
Je rekla sama sebi med tem ko se je zagledala v moškega pred njo. V roki je ime šop kopriv in na obrazu perverzen nasmešek. Z odločnimi koraki se je neizogibno približeval njenemu izpostavljenemu mednožju. Mia je vedela, da mora reči le eno besedo in Aleks bo koprive odvrgel med podrast, jo odvezal, objel, poljubil, jo vprašal če je vse v redu in jo odpeljal domov. A ona ni hotela tega, hotela se je poučiti nebogljeno, predala se je fantaziji. Samo sebe je prepričala, da ne more pobegniti krutemu gospodarju, ki jo bo kljub njenim prošnjam mučil in poniževal, da ne more nikakor zaščititi svoje krhke ženskosti pred bolečino ki prihaja. Ta fantazija jo je izredno vzburjala. Zopet je pogledala proti njemu, samo še nekaj sekund, samo še nekaj korakov in koprive bodo dosegle njeno ženskost. Čas je tekel nevzdržno počasi.
»O sej res! Skoraj bi pozabil!«
Je nenadoma rekel Aleks in se ustavil tik pred njo. Začel je brskati po svojem desnem hlačnem žepu. Ker očitno ni našel to kar je iskal je prestavil je odložil šop kopriv na gozdna tla in začel brskati še po levem žepu. Tokrat je našel kar je iskal.
»A veš kaj je to Mia?«
Zagledala se je v droben roza predmet pred njo. Poizkušala je ugotoviti kaj bi lahko bil, nekako se ji je zdel znan.
»Amm… Ipod nano?«
Je ugibala in se vprašala, če njen gospodar namerava poslušati glasbo med mučenjem njene vulve.
Aleks se je na široko nasmehnil in razkril usta polna sijoče beline.
»Joj Mia, Mia, Mia. Ti me pa tut nasmejiš veš? Glasba bi te sicer res znala distraktirat od bolečine, a tole tukaj je nekaj mnogo boljšega.«
Pritisnil je na enega od gumbov na drobni roza napravi in Mia je nenadoma začutila ščemenje.
»Uuuhh, kaj pa je to?«
Je vprašala sama sebe in obrnila svoj pogled navzdol.
Ščemenje, ki je izhajalo iz njene vagine jo je sprva presenetilo a sedaj je postajalo vse bolj prijetno. Nenadoma ji je postalo vse jasno.
»A to mi je prej od zadaj dal not!«
Je rekla sama sebi. Spomnila se je na droben roza predmet, ki ga je ne tako dolgo nazaj Aleks za njenim hrbtom skrivnostno ustavil v njeno vagino. Nasmehnila se ja sama sebi in se zamislila.
»Tok me je skrbel kako pizdarijo mi je prej noter dal, zdej pa vidim, da mam stimulatorčka noter. Zakon!«
Z nasmehom na obrazu je obrnila pogled zopet k njegovim očem.
»Hvala Aleks,« je rekal.
»Zaslužila si si mucka. Tok si pogumna in ubogljiva, da je bil že čas za nagrado.«
Stopil je bližje in jo pogladil po laseh.
»Tvoja mucka je zdej moja, jaz jo nadzorujem,« ji je zašepetal v uho.
»Zdi se mi, da si si zaslužila še mal močneje mucka, tko da boš lažje zdržala koprive na pizdci.«
Vzel je daljinskega upravljalca in na njemu večkrat pritisnil isti gum. Mia je lahko čutila kako so z vsakim pritiskom naraščale vibracije in s tem njen užitek. Stisnila je svoje vaginalne mišice in s tem še povečala svoje užitek, ki jo je sedaj preplavljal kot nezadržen val. Pričela je stokati in on jo je začel poljubljati. Njene volje ustnice so sprejele njegove strastne poljube in počutila se je blaženo. Nekako je vedela, da ji bo tokrat dovolil doseči orgazem. Nenadoma, mnogo prekmalu so se njegove ustnice oddaljile od njenih. Stopil je korak stran in roka ovita v lateks je stisnila šop skrbno izbranih kopriv. Aleks jo je pogledal z resnim izrazom na obrazu in koprive so se nezadržno pričele približevati njenemu razgaljenemu mednožju. Čas je zopet tekel nevzdržno počasi dokler se mehki listi niso dotaknili njene nežne kože.
Bolečina jo je zalila kot val in Mia je začela stokati in cviliti. Tako kot je pričakovala so koprive dosti bolj bolele na njenem mednožju kot bi drugje na telesu. To pa je bil samo prvi nežen dotik. Aleks je z eno roko prijel zadnji del njenega vratu in usmeril njene oči k svojim z drugo roko pa ji je pričel drgniti šop kopriv po njeni vulvi. To je počel s dovolj veliko silo, da so koprive lahko razgrnile njene občutljive ustnice in dosegle ščegetavčka. Mia se je tresla ob bolečine in divje je poizkušala osvoboditi svoje roke in noge. A užitek, ki ji ga je prinašal stimulator znotraj nje je začel plesati s bolečino. Ti dve sili sta se pričeli združevati, postajali sta eno, postajali sta ekstaza. Mia je komaj dihala, komaj je lahko mislila.
Zagledala se je v njegove oči kjer je videla ogenj, strast in pohoto. On pa je užival v pogledu na njen obraz ki se je sunkovito spreminjal ob valih bolečine in užitka. Takoj je vedel, kdaj je voljno žensko telo prejelo dovolj bolečine in znal se je ustaviti preden bi ta lahko uničila užitek. Spustil je njen vrat in umaknil je koprive. Mia je tako izustila vzdih olajšanja, a on še ni končal. Iz žepa je zopet vzel daljinca in intenzivnost stimulatorja je premaknil še za dve stopnji navzgor, kar je Mia takoj začutila. Kljub temu, da se koprive niso več direktno dotikale njenega občutljivega mednožja jo je to še vedno zelo bolelo. Sramovala se je tega, kako zelo jo je vzburjala ta bolečina.
Brez, da bi izgubljal čas se je Aleks premaknil na njen desni bok in ona mu je sledila s pogledom.
»No mucka, zdej bi pa rad da ti pride, boš prišla zame?«
Je rekel in odstranil rokavico iz desne roke.
»Bom Aleks,« je zamaknjeno in zadihano komaj spravila iz sebe.
»Pridna punca,« je rekel. Nato pa je odstranil ščipalke iz njenih bradavičk in jih odvrgel na vlažna gozdna tla.
Mia je zacvilila od bolečine.
»Najbolj bolijo, ko pridejo dol ane mucka?«
Tedaj je začutila novo bolečino na svoji zadnjici. Aleks jo je pričel šeškati s šopom kopriv, ki jih je držal v levi roki. Miji se je zdelo, da se ji bo zmešalo od poplave občutkov na njenem telesu. Njene vaginalne ustnice in ščegetavček so še vedno goreli zaradi kopriv, sedaj je zaradi njih gorela tudi njena zadnjica, njene bradavičke so prav takrat začele žareti v ostri bolečini in na vrhu vsega tega je bila še intenzivna vibracija užitka globoko v njeni vagini. Nenadoma je začutila roko na desni prsi. Aleks jo je stisnil in jo pomaknil k sebi. Njegove ustnice so objele razboleno bradavičko in jezik jo je hladil. Na bolečino v drugi bradavici je takoj pozabila. Njegova leva roka je še vedno usmerjala šop kopriv k njeni zadnjici, njegova desna roka pa se je sedaj usmerila k njenemu mednožju, kjer je pričela stimulirati njenega ščegetavčka. Vsi ti občuti so začeli prihajati skupaj. Mia ni mogla verjeti, da se toliko stvari dogajalo na njenem telesu na enkrat. Preplavljali so jo mogočni vali užitka. Njeno telo se je pričelo tresti, stokala je in cvilila, kmalu pa je začela tudi kričati. Ni se mogla držati več nazaj in dosegla je svoj prvi orgazem ta dan. On je to takoj opazil, ni pa se ustavil niti upočasnil. Namesto tega je prenehal bičati njeno zadnjico s koprivami. Te je odvrgel v grmovje in si hitro slekel še desno rokavico. Odločil se je, da je Mia dovolj trpela in da si sedaj zasluži čisti užitek. A tega ji ni povedal, saj je vedel, da bi besede pokvarile trenutek. Ustnice so se odlepile od bradavičke in njegova roka je obrnila Mijino obraz k sebi. Mia je bil zadihana, zamaknjena, komaj tam, a njene ustnice so poželjivo sprejele njegov strasten poljub.
Njegova desna roka se je hitro premaknila nazaj k njenemu nabreklemu ščegetavčku preden je ta imel čas, da bi se ohladil. Njegova leva roka pa se je premaknila k njeni zadnjici. Mimo analnega čepa, ki je bil še vedno v njej in na katerega je že skoraj pozabila in vse do njene vagine, katero je zaradi široko razprtih nog lahko dosegel tudi od zadaj. Začel jo je penetrirati s svojimi prsti. Njegovi zobje so nežno grizli njeno spodnjo ustnico in njeno mednožje je bilo deležno stimulacije s kar treh koncev. Bolečine sploh čutila ni več, vse kar je čutila so bili njegovi prsti, ki so prodirali vajo, masirali njenega ščegetavčka in njegov stimulator, ki jo vibriral globoko znotraj nje. Njegovi prsti so bili tako spretni, da so se od užitka pričele krčiti mišice po njenem telesu. Njene noge in stopala so se zvijala, in njeno telo se je dvignilo za nekaj centimetrov, ko da bi poizkušal uiti preveč intenzivnemu užitku. A njemu ni moglo uiti in njeno telo se je kmalu zopet predalo. Krči in tresenje so spremljali njen že drugi kričeči orgazem. Njene misli so bile sedaj v popolnih razvalinah in njeno telo je bilo izmučeno. Aleks je stopil nekaj korakov nazaj, tudi on je bil zadihan.
»Zdi se mi, da je blo to dost za zdej mucka.«

 

Mia se ni več spraševala kaj bi utegnil njen gospodar početi z njo, ujeta je bila post orgazmični blaženosti in se je komaj zavedala sveta okoli sebe. Aleks pa na drugi strani ni izgubljal časa, saj je vedel, da je bila njegova voljna sužnja sedaj že pošteno izmučena.
Iz žepa je hitro potegnil upravljalca in na njemu pritisnil gumb. Mia je začutila kako so se vibracije užitka znotraj njenega telesa ustavile. Nato je stopil k njej in se spustil na kolena, začutila je njegove spretne prste kako so prodrli vanjo. Pogled je obrnila navzdol in opazovala moškega pred seboj, začela spraševati če morda le ni vsega konec. Njeni dvomi so se hitro razblinili, ko so njegovi okretni prsti našli stimulator globoko v njej in ga odstranili. To je bilo zanjo neprijetno, saj se je zopet začela zavedati goreče bolečine, ki so jo na njenih zunanjih spolovilih pustile koprive, komaj slišano je zastokala.
Nekako jo je Aleks vseeno slišal.
»Je že vredu, pikica. Vem da boli, samo kmalu bo konec. Danes te ne bo nič več bolelo. Obljubim.«
Je rekel s nežnim a odločnim glasom. Prijel je njene boke in nežno poljubil njeno telo nekje med popkom in klitorisom. Za trenutek je Mia zopet začutila blaženost in se nasmehnila.
Njen gospodar se je zopet postavil na noge in izginil za njenim hrbtom. Kot vedno se je spraševala s kakšnim razlogom se je odpravil tja, a tokrat ni več čutila strahu, saj je rekel, da ta dan ne bo več čutila bolečine in ona mu je zaupala. Začutila je njegovo roko, na svoji zadnjici, njegov dotik je bil nežen in ljubeč. Njegovi prsti so se ovili okoli analnega čepa, kateri je še vedno zapiral njeno odprtino.
»To bom zdej ven vzel miška, pomagaj mi in pritiskaj, da bo šel lepše ven.«
So prišle besede čez njeno desno ramo.
Mia je pokimala in se skoncentrirala za mišice v svojo zadnjici. Poizkušala je odpreti svojo zapiralko in potiskati tuji predmet iz sebe. To je bil postopek zelo podoben defekaciji in vadila ga je vedno, ko je odstranjevala analni čep. On je čutil te drobne premike in se uskladil z njimi. Z majhnim naporom in skoraj brez vsake bolečine je bil čep v nekaj trenutkih odstranjen.
»Pridna punca,« je rekel in jo nežno poljubil na desno ramo.
Premaknil se je od njenega hrbta nazaj proti svoji veliki črni torbi. Vanjo je položil analni čep in stimulator z upravljalcem. Iz nje pa je vzel nekaj drobnega, kar je položil v žep in velik zvitek snežno bele tkanine. Opazovala ga je z velikim zanimanjem in se spraševala kaj bi se utegnilo skrivati v njemu. Dvignil se je s kolen in se ji pričel približevati z zavitkom v roki. Njegov obraz je bil sočuten in mehak.
»Kr dolgo si bla v tej poziciji miška, sigurno moraš biti utrujena,« je rekel in se tik pred njo zopet spustil na kolena, skrivnosten zavitek bele tkanine pa si je vrgel čez levo ramo.
Obrnila je pogled k njemu in videla, kako ji je pričel odvezovati levo nogo. Takoj, ko je bil vozel odpravljen je začutila olajšanje in premaknila je nogo, ki je bila tako dolgo pritrjena na mestu. Isti postopek je nato ponovil še na desni nogi. Mia premaknila nogi bližje skupaj, takoj pa je začutila, kako šibke so njene noge po več urah stoje v prisiljenem položaju. Aleks se je dvignil in jo nežno pogladil po laseh, nato pa se je osredotočil na spono v katero je bila ujeta njena desna roka. Njene dlani so bile tesno ovite okoli vrvi, ki je bila pritrjena na spono in so tako deloma razbremenjevale njena zapestja. V nekaj sekundah je bil gotovo in njena utrujena roka se je instinktivno ovila okoli njegovega vratu.
»Boga mucka, sem te fajn matral ane?«
»Vredu je Aleks,« je odvrnila utrujeno a zadovoljno.
Skoraj preden mu je uspela odgovoriti je z njenega zapestja odstranil še drugo spono. Njeno celotno telo je bile izčrpano od stoje v prisiljenem položaju in vseh grenko sladkih muk, ki jih je bilo deležno. Njene noge so jo komaj držale pokonci. Ovila je roke okoli njega in padla v njegov čakajoč objem.
»Je že vredu mucka,«
Je rekel s tolažilnim glasom in jo gladil po laseh.
Nenadoma je stegnili desno roko k belemu zavitku, ki se je nekako obdržal na njegovi desni rami. Z obema rokama ga je prijel za njenim hrbtom in spretno poiskal dva izmed koncev tkanine. S sunkovitim gibom je razprl tkanino in jo ogrnil vanjo. Mia je bila sprva presenečena, nato je pa z veseljem sprejela snežno belo tkanino in se vanjo ovila. Spustil se je na tla in ona mu je sledila. Ko se je usedel na mehka gozdna tla je v belino odeto Mijo vzel v svoje naročje. Po nežnem dotiku tkanine na svoji koži je Mia lahko čutila da je to svila. Ovita vanjo se je še močneje stisnila k njemu. Njegove močne roke so jo objele in pričel jo je gladiti po laseh. Počutila se je varno, zaščiteno, blaženo. Kontrasta te situacije ni mogla spregledati. Ne tako dolgo nazaj je bila njegova sužnja, njegova igrača za fuk, njegova umazana prasica, sedaj pa je bila njegova princeska, njegova devica, njegova svetnica.
»Tako varno se počutim, kr skos bi se loh tko cartala« je rekla sama sebi.
Brez, da bi se kdorkoli od njiju premaknil ali izrekel besedo je minilo nekaj minut.
»Opravičujem se, če sem bil preveč grob s tabo Mia. Včasih me mal zanese. Upam, da je vse vredu s tabo in da si se mela fajn.«
Je nenadoma rekel Aleks, Mia je dvignila glavo in ga pogledala v oči.
»Ej super mi je blo, tok mi je prhajal, da sem mislila, da se mi bo zmešal, zakon si!«
Videla je lahko, kako se je ponosno nasmehnil.
»Te muca še kej boli Mia?«
Jo je vprašal in šele tedaj se je spomnila, da idilične trenutke nežnosti res nekoliko kvari žgoča bolečina v njenem mednožju, ki se sicer občutno upadla a je bila še vedno močna.
»Mal me ja, samo ni hudega.«
Tedaj je Aleks nenadoma odgrnil belo svilo, ki je zakrivala njeno rdeče mednožje.
»Noge narazen,« je rekel odločno.
Mia je ubogala in razprla svoje razboleno mednožje. To je tokrat storila skoraj brez strahu. Vsekakor mu je zaupala, a obenem se je spraševala če ima vseeno v mislih še kaj perverznega in morda celo bolečega. Bolečina, ki ji jo je dajal je bila sicer sladka, zato bi mu zlahka lahko oprostila, če bi prelomil takšno obljubo. Pozorno je opazovala njegove gibe. Izbrskal je nekaj iz svojega žepa. Bila je nekakšna krema v tubi, ki si jo je pričel stiskati na iztegnjena kazalca in sredinca, embalaže ni mogla jasno videti. Njene misli so že začele bežati in si predstavljati kaj vse bi ta krema lahko bila in kaj vse bi lahko perverzen moški naredil z njo. Njegovi prsti s kremo so se pričeli približevati njenemu mednožju in se ga končno dotaknili.
Z nežnimi gibi je začel razširjati kremo najprej po njenem klitorisu nato pa po celotni površini njenih zunanjih spolovil. Zdrznila se je in zajela dih. Presenetil jo je intenziven hlad kreme, skoraj takoj pa je začutila tudi olajšanje.
»Kaj je Mia, sem te kej ustrašil?«
Je rekel in jo z nasmehom na obrazu pogladil po licu.
»To je samo hladilna krema, kot da ne rabiš nič skbet. Sej sem ti obljubil, da te ne bo danes več bolel, si pozabila?«
Tedaj se je tudi Mia nasmehnila in ga pogladila po obrazu.
»Rad me dražiš ane?«
»Seveda. To je najboljši del,« je samozavestno odvrnil.
Bolj ko je razširjal kremo po njenih spolovilih bolje se je počutila, bolečina je sedaj že skoraj minila in božanje njegovih spretnih prstov je postajalo vse prijetnejše.
»Najberž te tut bradaviče in ritka kej bolijo, bi mela tut tam kremo?«
»Ja prosim!«
Je odvrnila razigrano, bolj zaradi želje po njegovih nežnih dotikih in občutka, da skrbi zanjo, kot zaradi dejanske bolečine. Rade volje ji je ustregel in njegovi prsti so kmalu začeli simultano božati njene bradavičke. Mia je bila sedaj povsem sproščena in je uživala v njegovih dotikih. Zastokala je, se ugriznila v spodnjo ustnico in za trenutek zaprla oči.
»Hehe, ti že kr mal preveč uživaš v tem ane Mia?«
Je rekel razigrano.
»Sori! A nebi smela? Sej ne bom več, če ne smem. Bom pridna obljubim!«
Je nagajivo odvrnila Mia.
»Nikoli nisem rekel, da ne smeš! Če maš take stvari rada ti loh kdaj ko ne boš tok razbolena dam kako konkretno masažo.«
»Ohh super, a to pomeni, da sem bla pridna?«
»Bla si več kot pridna in zaslužiš si nagrade! Zdej se pa obrni okoli, da ti še mal ritko namažem.«
Mia se je široko nasmehnila, bilo ji je nekoliko nerodno. Počutila se je izjemno ponosno in srečno, da našla nekoga, ki je res hotel skrbeti zanjo, namesto da bi skrbel samo sam zase.

 

Mia se je obrnila na trebuh, položila dlani po brado in razigrano pomigala z zadnjico. Aleks je takoj sprejel njeno vabilo in začutila je hladno kremo na svoji goli koži. Ko so njegovi spretni prsti masirali njeno zadnjico se ni počutila več vzburjeno marveč domače. Zaželela si je, da bi lahko vsak večer čutila njegove dlani na svoji koži, morda kje ob kaminu in v spremljavi nežne glasbe. Ironija tega, da se je spuščala v romantične fantazije o moškem, kateri je le nekaj minut prej mučil njeno spolovilo na njej ni bila izbuljena.
»Evo Mia, ritko maš ko novo!«
Besede so jo vrgle iz sanjarjenja.
»Joj a je že konc? Pa lih sem si predstavljala, da sem v masažnem salonu!«
Je rekla in se zopet obrnila k njemu.
»Hehe. Lej Mia, če bi res rada te loh še masiram, sploh ni problema.«
»Mmm, mamljivo, samo dokler sva v gozdu bi raje nekaj drugega.«
Pogledal jo je v oči in jo pogladil po licu.
»Tok si bla pridna, da si res nagrado zaslužiš, počneva lahko karkol ti hočeš pikica.«
»Ooo zakon! Lej sej mam idejo, sam prej morem res nekaj naredit.«
»Aja, kaj pa?«
Je vprašal radovedno.
»Lulat morm!«
Je odvrnila razigrano in nekoliko sramežljivo ter pokrila svoj obraz z dlanmi
»A sploh veš kok časa sem bla tam prvezana? Sej sem vedla, da bi molga iti že takoj, ko sva v gozd prišla, sam mi je blo neroden pa nism hotla vzdušja pokvarit.«
Aleks se je glasno nasmehnil in jo nežno pogladil po obrazu.
»O Mia Mia! Ti me pa tut nasmejiš! Vidiš to je pa ena izmed stvari, ki jo v bdsm romanih izpustijo. Mogoče se jim zdi da ni sexi, no ja razen v omorashi in podobnih fetiših. Kokerkol že, ti kr pejdi lulat, bom vmes mal štrike pospravil.«
V odgovor se je nasmehnila in mu na lice prislonila velik poljub.
»Takoj bom nazaj piki,« je rekla razigrano in bosonoga odtekla proti najbližji gruči dreves.
»Piki!?«
Je zmedeno zaklical za njo, Mia se je nagajivo nasmehnila.
»Kr ven mi je ušlo! Piki je res mal čuden izraz za doma, sam sej ne bo hud. Ga vidim, da je tut zdej vs raznežnen.«
Si je rekla ravno ko je šla mimo šopa kopriv s katerega je on ne tako dolgo nazaj nabiral svoja mučilna orodja. Njene bose noge so se udirale v mahu mehkih gozdnih tal in veje so se drgnile ob njeno golo kožo. Pričela se je spraševati zakaj se tako trudi skriti pred nekom, ki jo je že videl v njenem najbolj prvinskem stanju, a ni si mogla pomagati. Vsaj v nekaterih pogledih je bila zelo sramežljiva. Ko je počepnila in pričal opravljati potrebo je zopet postala vzburjena, saj je spoznala, da še nikoli ni urinirala povsem gola sredi gozda. V tem je bilo zanjo nekaj čudno erotičnega. Morda je bil za to kriv le ta izjemen dan, ali pa užitek, ki prihaja iz potešitve pereče potrebe.
Šele, ko je opravila se je spomnila, da s sabo ni vzela papirja. Najprej je pomislila, da bi si pomagala s listjem iz bližnjega grmičevja, nato pa se je odločila, da se bo povsem zadovoljivo očedila če zgolj malo strese zadnjico.
»Ma jebeš, ženske so več tisoč let scale v pod grmi brez papirja pa se tipi niso nič pritoževal,« si je rekla. Ko je končala se je zopet začela približevati njunemu skrivnemu kotičku. Počutila se je kot, da je gozd okoli nje živ. Počutila se je kot del gozda v katerem se je premikala v svojem naravnem stanju, brez bremena kakršnekoli lastnine, prosta vseh materialnih dobrin.
»Pogrešala sem gozd,« si je rekla.
Tedaj se je dokončno odločila, kakšno nagrado hoče. Zdelo se ji je namreč, kot da jo Aleks namerava ta dan le še razvajati z nežnosti, ona pa je hotela nekaj drugega. Vedela je, da bo za nežnost dosti časa v civilizaciji, dokler sta še v divjini pa je imela še eno divjo željo. Upala je le, da ji bo ugodil. Odgrnila je še eno košato bukovo vejo in lahko ga je videla jasno. Njegova črna športna torba je bila sedaj pri kraju kjer je bila prej privezana in on se je ukvarjala z eno izmed dolgih vrvi, ki je bila prej pritrjena na njeno zapestje.
Vrv je kot star mornar zvijal med placem in komolcem. Zaslišal je njene korake, se obrnil k njej in jo pozdravil z nasmehom.
»Aleks, nekaj bi te rada prosila,«
Je rekla samozavestna v svoji goloti z roko na desnem boku.
»Težko je reči ne lepi goli punci,« je odvrnil razigrano.
Mia je začutila, da je rahlo zardela, kar je bil deloma rezultat njegovih laskavih besed, deloma pa rezultat misli, katere so se ji pletle v glavi.
»Dvakrat sem bla že s tabo in ne vem kokrat mi je pršlo, tebi pa nikol ni!«
Videla je, da jo Aleks posluša z zanimanjem in stopila je še dva koraka bližje brez, da bi prenehala govoriti.
»Ful bi rada tvojega tiča! Sej štekam to, da mi ga nočeš dat zato, ker me s tem rajcaš pa mučiš in to, sam ful se mi bedno zdi, da tebi nič ne pride.«
Sedaj je bila že čisto blizu njega in ga pogledala v oči, on še vedno ni odgovoril, saj je slutil, da ni končala.
»Ti si se tok potrudil zame, zdej bi pa rada, da tut ti uživaš. Rada bi, da me izrabiš za svoj užitek, rada bi tvoj kurac v sebi. Loh ga vzamem v usta, muco, rit, kamor hočeš, samo res bi rada da ti pride z mano.«
Aleks je odložil vrv svojo veliko črno torbo in se ji približal.
»Ohh Mia,«
Je rekel, jo poljubil na čelo in pogladil njene lase.
»Tak srček si veš! Nekak sem mislil, da si boš kej nežnosti zaželela, če bi ga rada fasala, pa tut prov, samo a te ne boli še muca?«
»Ne Alex zdej je čist vredu, ko si mi dal kremo gor.«
Lagala je. Kljub hladilni kremi je bilo njeno mednožje še vedno razboleno in občutljivo. Bolečina sicer ni bila pretirano močna, vseeno pa njeno mednožje ni bilo ravno v najboljši formi za še eno rundo intenzivne obdelave.
»Kot želiš miška,« je rekel z nasmehom na obrazu in jo začel strastno poljubljati.
Njene ustnice so voljno sprejele njegov poljubi in nuna telesa sta se pričel prepletati.
»Moja muca bo že še mal zdržala,« si je rekla.
»Sej je navajena, da jo kdaj po ure in matram, ko sem potrebna za popizdit.«
Odkar je spoznala bdsm je vse predobro vedela, da spolni užitek prihaja iz mnogih virov in nikakor ni omejen na ozko sfero stika spolnih organov, kot ga razumejo običajni ljudje.
A vseeno je hotela izkusiti in okusiti njegov penis. Počutila se je, kot da bo samo z njegovim orgazmom njun popoln dan resnično popoln. Zopet se je spustila v mentalno stanje sužnje in pričela recitirati svoje mantre.
»Njegov užitek je moj užitek. Tukaj sem, da mu ugodim. Dobra prasica nikoli ne pusti, da njen moški odide s polnimi jajci.«
Njegove roke so drsele po njeni goli koži in hitro našle njeno lepo zaobljeno zadnjico, katero so tako rade stiskale. Njene roke so drsele po njegovem jeansu in preče masirati izboklino v njegovih hlačah.
»Ufff, fajnega ma! Tok ga bom dober fasala!«
Si je rekla ko je otipala celoten obseg njegove moškosti. Hitro je postajala vse bolj vzburjena, misel na to, da jo bo seks zanjo neprijeten je hitro izginjala.
»Fak, kok vlažna ratujem! Tale moja muca je takoj spet prpravlena ga fasat, takoj ko nega krepkega tiča zraven sebe začuti!«
Njena strast je hotela podivjati, hotela je odpeti njegov pas in potegniti ven njegov ud, a vedela je, da je on rad v nadzoru. Vedela je tudi, da ji njegov penis ne uide. Nenadoma se je Aleks odtrgal od njenih ustnic.
»Obljubil sem ti, da te danes ne bom več mučil in tega se bom držal. Ampak rekla si tudi, da bi rada, da te izrabim, zato te bom zvezal preden te pofukam.«
Mia je v odgovor stopila dva koraka nazaj. Roke je iztegnila pred sabo in jih prekrižala v zapestjih, z glavo pa je pogledala v tla.
»Ooo lej tebe! Si se na netu učila položajev za subice a?«
Brez da bi pogledala gor je rahlo pokimala. Aleks je stopil k njej, dvignil njeno glavo in jo nežno poljubil na ustnice.
»Pridna punca, počakaj tu.«
Je rekel nežno in poželjivo, za tem pa je izginil za njenim hrbtom. Ona je v odgovor zopet pokimala nato pa obrnila pogled nazaj v tla.

 

Ko je Mia pohlevno čakala na vrnitev svojega gospodarja se je nenadoma zavela, da se nahaja v CMNF (Clothed Male Nude Female) situaciji. Pravzaprav je bila v takšni situaciji že nekaj časa, a takrat se jo je komaj zavedala, saj se je v ospredju njenih misli do tedaj vedno nahajala njena nezmožnost, da se premakne, uide ali upira. Sedaj pa se je počutila resnično golo. Zdelo se ji je presenetljiv, da je tako preprosta stvar lahko tako erotična. Vedela je, kaj je njena golota pomenila. Vedela je, da je bila preko nje spremenjena v seksualni objekt, ki je podrejen njegovemu pogledu in njegovemu užitku. Zaslišala je, kako se približujejo koraki.
»Roke za hrbet.«
Mia je ubogala in takoj za tem, ko je zapestji prekrižala za hrtom je na eni od njiju začutila hlad kovine ter zaslišala zvok, ki je vsakomur poznana vsaj iz televizije. Aleks jo je vklenil v lisice. Kljub temu, da se je vse to zgodilo za njenih hrbtom je vedela, da se na njenih zapestjih ne nahajajo takšne lisice, ki jih običajno lahko vidimo v erotičnih trgovinah z mehkim puhom živih barv in mehanizmom, ki omogoča, da jih snamemo brez ključa. To so bile avtentične policijske lisice iz nekompromisno trde kovine, ki jo ne bo izpustila, dokler on vanjo ne bo vstavil ključa. Aleks se je zopet pojavil pred njo, v roki je imel eno od vrvi s katero jo je privezal na drevo.
»Zdej si spet moja igračka,«
Je rekel zapeljivo in jo pogladil po laseh.
»Par stvari moram še pripraviti zate, sej mi ne boš ušla vmes ne?«
Mia je pohlevno gledala v tla in odkimala.
»Pri psici nikol ne veš, če bo res ubogala, dejva raje poskrbet, da ne boš nikamor šla.«
Zvitek vrvi je tedaj vzel v obe roke direktno pred njo, tako da ga je lahko jasno videla.
»Na kolena.«
Mia je ubogala. Spustila se je na kolena in obrnila pogled proti njemu.
Nenadoma je Aleks razgrnil del vrvi in videla je lahko, da je na enem koncu že oblikoval zanko. Mia je slutila, kaj bo sledilo. Njen gospodar je zanko nekoliko raztegnil in jo položil okoli njenega vratu. Srce ji je začelo poskakovati. Zaupala mu je, a obenem jo je občasno znal zelo prestrašiti.
Spustil se je v počep in pričel je zategovati zanko okoli njenega vratu ter jo gledal naravnost v oči. Videl je njen strah. Vrv okoli njenega vratu je postajala vse bolj tesna, a ravno ko jo je že krepko stiskalo srcu je njen gospodar prenehal. Zanka okoli njenega vratu ni bilja nič bolj tesna on povprečne kravate. Z nasmehom na obrazu ji je rahlo razmršil lase.
»Pridi psička moja, lepo za mano po kolenih,« je rekel, se vstal in ji obrnil hrbet. Mia je bila obenem vzburjena in nekoliko prestrašena. Ko se je pričel oddaljevati od nje je med njima pustila okoli dva metra vrvi. Mia mu je takoj začela slediti. Vsaka psica ve, kaj se bo zgodilo če se preveč oddalji od svojega gospodarja in to je vedela tudi Mia. Premikala se je tako, kot ji je bilo naročeno. Okorno mu je sledila na svojih kolenih, z rokami pa si sploh ni mogla pomagati. Vedela je, da bo zanka okoli njenega vratu zategnjena takoj, ko bo zaostala. Bila je še v slabšem položaju od psa, saj pri njih ovratnica vsaj ne postane vse ožja in ožja. Kljub njenemu strahu Aleks ni zlorabljal te velike moči, ki jo je imel nad njo. Res je bil sadističen moški, a nikoli ni bil krut. Ko jo je vodil čez gozd je stalno gledal za sabo in prilagajal svojo hitrost njenemu nerodnemu kobacanju. To je zagotovilo, da Mia ni nikoli občutila več kot rahlega pritiska na svojem vratu in ni bila v nobeni nevarnosti dušenja. Mia je cenila njegovo skrb, saj se je dobro zavedala, da je davljenje izjemno nevaren fetiš. Bila je povsem zadovoljna s tem, da je bila njegova psička. Šele tedaj se je namreč zavela, kaj je. Pet play jo sicer vedno nekoliko mikal, a vse do tedaj ni vedela, da jo bo tako vzburjal. Vedno ji je bilo všeč, ko jo je moški klical psica in tedaj je imela možnost biti točno to. Spravila se je v mentalno stanje psice.
»Njegova psička sem, njegova pridna mala psička, ki ga ima rada in se rada igra z njim. On pa bo skrbel zame, me varoval, razvajal in negoval. Če bo hotel pa bom tudi njegova poredna psica, ki si zasluži kazen.«
Te misli so jo zelo vzbujale. Njun sprehod čez gozd se je tedaj končal pri veliki bukvi, katera je razširjala svoje masivne veje že zelo blizu tlom. Njen gospodar je izbral eno od teh skoraj vodoravnih vej in okoli nje je ovil drugi del svoje vrvi. Vrv ni privezal, marveč jo je le nekajkrat ovil okoli veje, tako kot naredijo lastniki psic, ki vedo, da se te ne bodo upirale vrvi in ne bodo poizkušale pobegniti. Za nekatere psice je že sama ideja vrvi dovolj, da so ujete in pohlevne.
»Bodi pridna psička in me počakaj tu,«
Je rekel in jo pogledal v oči.
Obema v presenečenje je Mia v odgovor bevsknila. To je bilo povsem spontano in je izhajalo iz njenega poosebljena z njeno novo vlogo. Aleks se je nasmehnil.
»Pridna psička!«
Je rekel in jo pobožal po glavi.
»A si kej žejna?«
V odgovor je Mia pomolila ven jezik pričela globoko dihati skozi odprta usta in kimati z glavo.
»Počakaj me tu, takoj ti nekaj prinesem.«
Njen gospodar je kmalu izginil za drevesi ona pa se je zatopila v misli ter obrnila pogled v smer iz katere je vedela, da se bo vrnil. Spraševala se je kdaj se je Alex spomnil, da jo bo spremenil v psičko. Je bil to že dolgo njegov načrt, se je tega spomnil povsem spontano? Je bilo to nekaj, kar ga je zelo vzburjalo? O njemu je vedela tako malo. Po nekaj minutah je zopet zagledala njegovo postavo med drevesi. Ko se ji je približal je videla, da v rokah nosi majhno steklenico vode in plitvo stekleno skledo. Skledo je položil na gozdna tla pred njo, se spustil v počep in odprl steklenico. Njeno vsebino je zlil v skledo ter jo pogladil po laseh.
»Evo psička moja, zdej boš pa lažje čakala med tem ko vse pripravim zate ane?«
Mia je v odgovor veselo pokimala in se pričela drgniti ob njegova stegna, kot to počnejo mačke. Aleks se je nasmehnil in jo zopet pogladil po laseh, kmalu za tem pa je izginil med drevesi. Mia se je zagledala v posodo z vodo pred njo. Bila je žejna, saj se je tekom divje epizode z Aleksom občutno spotila, vseeno pa se je nekoliko težko spravila k pitju ponujene vode.
Vedela je, da bo lahko svojo žejo potešila zgolj tako, da bo vodo pila kot psica. Ideja tega se ji je zdela zelo ponižujoča a ravno to jo je vzburjalo. Samo dejstvo, da je imela roke vklenjene za svojim hrtom jo je reduciralo v nekakšno drugo bitje. Uporaba rok je namreč za veliko večino ljudi tako običajna, tako naravna in tako temeljna, da si komaj predstavljamo življenje brez nje. Mnogo bolj kot tedaj, ko je bila razpeta med dvema drevesoma se je Mia počutila ujeto, nebogljeno in podrejeno. Vse to jo je zelo vzburjalo.
Nagnila je svoje telo naprej in počasi je pomočila svoje ustnice v hladno vodo. Pričela je piti in kmalu je ugotovila, da tega ne bo mogla doseči, brez da si zmoči tudi obraz. Voda ji je prijala, potešila jo je, a obenem je vsak požirek doživljala zelo erotično. Če bi ji kdo govoril o temu, mu nebi nikoli verjela, da je lahko tako preprosto opravilo kot je pitje vode brez uporabe rok tako intenzivna izkušnja. Le s težavo je izpila večino vode v skledi pri tem pa si je zmočila tudi večino obraza. Ko je se je poravnala in se obrnila k zadnji lokaciji, kjer ga je videla so kapljice vode pričele povzeti po njenem telesu. Tudi njihov hladen dotik na njenih prsih je bil zanjo erotičen.
»Fak ej, zdej pa vem kako se psica počuti, ko je čist odvisna od lastnika, da skrbi zanjo. Jaz sem zdej njegova pridna psička in on je moj lastnik.«
Je rekla sama sebi med nestrpnim pričakovanjem njegove vrnitve. In res se je čez nekaj minut zopet prikazal pred njo.
»Kaj je psička? A nisi mogla sama vse spit?«
V odgovor je Mia odkimavala z glavo in simulirala žalostno cviljenje psa.
»To pa nočem, da je moja psička žejna,« je rekel in počepnil k skledi, v kateri je bilo na dnu še več kot deciliter vode. Zopet se je dvignil in se ji zazrl v oči.
»Odpri usta psička.«
Je ukazal in ona je ubogala. Skledo je tedaj pripeljal direktno nad njena usta in pričel počasi zlivati tekočino vanje. Ona je vodo sprejemala v velikih požirkih in on je bil pazljiv, da nebi zlival prehitro.
Tedaj se je Mia počutila še bolj ponižano in vzburjeno kot prej. Zanjo je bilo dejstvo, da jo nekdo direktno hrani izredno erotično. To je bilo daleč stran od para, kjer partnerja hranita eden drugega v restavraciji. On je določil, kdaj, koliko in kaj bo pila, nad njo je imel popoln nadzor. To ji je bilo všeč, saj mu je zaupala, rada se mu je prepustila. Vedela je, da njegov nadzor ne bo nikoli krut ali brezsrčen marveč vedno skrben.

 

Med pitjem vode iz ponujene skodelice je Mia fantazirala temu, da bi njen gospodar vanjo zlival tudi kakšne druge tekočine, predvsem telesne izločke.
»Uff, njegove sperme bi takoj poržla celo skledo, sploh ni problema, požem jo tok koker mi jo nadri. Scanje pa ne vem, mogoče, sej me rajca lih zato, ker mi je mal gnusno.«
Si je rekla in ga gledala v oči, ko je spila vso vodo je Aleks odložil skledo in jo pogladil po laseh.
»Pridna psička,« je rekel z mehkim glasom in se spustil na kolena. S palcem desne roke je obrisal kapljico, ki je ostala na njeni ustnici. Preden pa je imel možnost umakniti svoj prst je ona okoli njega že ovila svoje polne ustnice in ga pričela sesati. Njune oči so se srečale in Mia se je pričela zibati z glavo, kot da bi obdelovala penis. On se je nasmehnil in jo pogladil po licu.
»Si pa zelo potrebna psička ti ane?«
Brez da bi prenehala sesati njegov prsti ali umaknila pogled iz njegovih oči je v odgovor rahlo pokimala. Aleks je tedaj ustal, potegnil prst iz njenih ust in se opravil k drevesu na katerega je bila privezana. Hitro je z veje snel ohlapno vrv ter zopet pogledal svojo psičko.
»Pridi psica, gospodar te bo pofukal!«
Je rekel preden ji je pokazal hrbet in pričel hoditi v gozd. Mia se je opotekala za njim, njegov tempo je bil tokrat hitrejši in morala se je potruditi, da ga je lahko dohajala.
»Zdi se mi, da sem ga kr zrajcala ko sem mu sesala prst. Uff zdej ga bom fajn fasala!«
Je veselo rekla sama sebi. Njuna pot čez goščavo se je kmalu končala in zopet sta bila na jasi, kjer je bila prej privezana. Ko je pogledala okoli sebe je opazila, da je bil Aleks pospravil vse vrvi in ostale pripomočke. Vse kar je ostalo je bila snežno bela svila, ki je bil razgrnjena na gozdnih tleh poleg manjše bukve. Vodil jo je direktno do svile in ji ukazal naj se ustavil, ravno ko je bila na sredini štirikotnega kosa tkanine.
»Stoj psica! Tu imaš mesto in glej, da se ne premakneš iz njega!«
Je rekel s strogim glasom in jo pogledal v oči. Vrv, ki jo je imel še vedno v roki pa je tokrat čvrsto privezal na majhno bukev, ki je bila še vedno več kot dovolj masivna, da bi preprečila pobeg nekomu, ki je bil privezan nanjo. Med njenim vratom in bukvijo je bilo sicer dovolj vrvi, da ta v njenem trenutnem položaju ni bila napeta. Srce ji je bilo vse hitreje in poželenje je pričelo vreti v njej.
»Polgej me psica,« je rekel in se postavil pred njo. Ona je dvignila glavo in njune oči so se srečale. Pričel si je odpenjati hlače in kmalu se je prikazal njegov otrdel ud. Nenadoma je Aleks pljunil na njen obraz. Zadel jo je ravno nekje med očmi, katere je instinktivno zaprla
»Ti je všeč to prasica! Odpri usta in začni fafat!«
Brez vsakega omahovanja, misli ali dvoma ga je ubogala. Njene polne rdeče ustnice so obkrožile njegov ud. A njegovo nepričakovano dejanje jo je vseeno vrglo nekoliko v šok, čutila je lahko kako njegov pljunek polzi po njenem obrazu. Počutila se je zelo ponižano, umazano in nebogljeno.
»Fak, zdej sem pa res njegova prasica,« si je rekla.
Instinktivno si je hotela obrisati pljunek iz obraza, a tako je spoznala, da tega zaradi vklenjenih rok ne more storiti. Vedele je, da bo pljunek uničil njena skrbno nanešena ličila, a to jo ni motilo, vedela je da bo tako zanj še lepša.
»Prasica je najbolj lepa ravno takrat ko je umazana. Razmazana maskara in pudr sta lih prava stvar za tako svinjsko kurbo kot sem jaz,« je rekla sama sebi. Pričela se je osredotočati še na oralno obdelovanje njegovega penisa. Nenadoma se je spomnila, na pogovor, ki ga je imela s prijateljico pred dvema dnevoma.
»Ti si čudna Mia. Ne vem kako sploh loh gledaš porniče! To povsod vidš, kako tipi ženskam pluvajo na obraz pa ne vem še kake druge gnusne in ponižujoče stvari z njimi delajo! Pol pa ko tipi to vidjo še mislijo, da bodo to loh v real life z nami delal, popizdiš ej!«
Sama pri sebi se je nasmehnila.
»Ljudje kot je ona nebi nikoli razumel,« je rekla sama sebi.
Nenadoma se je zavela, da se je z mislimi preveč oddaljila od tega, kar se je dogajalo tukaj in zdaj.
»Koncentriraj se na tiča punca!«
Je rekla sama sebi in pričela preklinjati svoj tavajoči um. Zaželela si je, da bi si lahko pomagala z rokami, ki so bile še vedno zaklenjene za njenim hrbtom. Ravno tedaj pa se je njen gospodar odločil, da bo uporabil svoje roke. Te so se ovilo okoli njene glave in jo potisnile k njegovemu mednožju. Njene ustnice so se dotaknile zadrge na njegovih hlačah. Celotna dolžina njegovega penisa je bila tako potisnjena v njeno grlo.
»Vidiš prasica, če se potrudiš lahko celega spraviš v usta.«
Za trenutek jo je začela grabiti panika, a samo za trenutek. To namreč ni bilo prvič, da bi se dušila zaradi penisa in vedela je, da mu lahko zaupa. Njegove močne roke so jo držale v tem položaju nekaj sekund dokler se ni pričela dušiti, tedaj pa je Aleks hitro potegnil svoj penis iz nje preden bi ji res začelo primanjkovati kisika. Mia je globoko vdihnila zrak in začela kašljati. Njen gospodar ji je dal nekaj sekund, da se je lahko nadihala.
»Ti je bilo všeč to prasica?«
»Ja gospod,« je odvrnila s pohlevnim glasom.
»Bi rada še tiča?«
»Ja gospod,« je odvrnila, odprla usta in se začela nagibati proti njegovemu udu.
Tedaj jo je prijel za vrv okoli njenega vratu in jo rahlo zategnil.
»Kako pa se reče, ko kaj hočemo?«
»Prosim gospod,«
Je rekla z mehkim glasom.
»Mal bolj se potrudi, slišati hočem, kako prasica prosi za kurac.«
»Prosim gospod, rada bi vašega tiča! Vse bom naredila za njega,« je rekla z pohlevnim glasom in ga pogledala v oči.
Aleks je spustil vrv, ki je bila okoli njenega vratu in ji pomolil svoj otrdel penis.
»Pridna punca.«
Mia se je tedaj lotila oralne obdelave s še večjim entuziazmom. Čutila je kako spodaj postaja vse bolj vlažna. Želela si je, da bi se tam lahko dotaknila, da bi se tam lahko stimulirala, a vedela je, da bo njeno odprtino dovolj hitro začel izrabljati njen gospodar. Njeno ekspertno obdelovanje penisa je imelo na njemu vse bolj viden vpliv.
»Poznam ta pogled, sam še mal pa mi boš dal svojo sladko kremo mmmm,« si je rekla med tem ko je preučevala poteze njegovega obraza. Ravno ko se je zdelo, da bo njen gospodar eksplodiral v njena usta je zopet umaknil svoj penis in stopil dva koraka nazaj. V odgovor je Mia žalostno zacvilila.
»Dejte mi tiča nazaj, prosim prosim prosim gospod Aleks!«
Je prosila, kot deklica, kateri je bila vzeta igrača.
Počutila se je jezno, frustrirano in nepotešeno.
»Ne pozabi prasica, jaz določam kdaj dobiš tiča, ne ti!«
Je ostro rekel Aleks in si pospravil penis nazaj v hlače.
»Ja gospod,« je žalostno odvrnila in pogledala v tla.
Njen gospodar se je tedaj spustil v počep, prijel njeno brado ter dvignil njen pogled k sebi.
»Tvoja frustracija je tako sladka Mia! Tako si bila že blizu pa kr nisi dobila, kar si hotela. To te mora spravljati ob živce ane?«
»Ja gospod.«
»Samo nič ne skrbi miška, s tabo ne bom končal dokler ne pridem vate in dokler ne začneš kričat od užitka.«
Mia se je nasmehnila in Aleks jo je pričel strastno poljubljati. Želela si je, da bi ga lahko objela, da bi se njene roke lahko igrale z njim. To pa je bilo nemogoče, saj je bila še vedno njegova vklenjena igračka.

 

Njegovi poljubi so se stopnjevala in Mia je začutila njegovo roko na svojih stegnih. V upanju, da se bo dotaknil njenega mednožja je hitro razprla nogi in njegova roka je izkoristila ponujeno pot ter dosegla njeno spolovilo. Njegovi spretni prsti so se pretihotapili v njeno voljno in vlažno ženskost. Njen užitek je naraščal in kmalu je začela stokati skozi poljube. Preden pa bi njen užitek postal preveč intenziven se je Aleks umaknil in se zravnal. Mia tokrat ni bila pretirano razočarana saj je nekako čutila, da ji bo kmalu zopet dovolil orgazem.
»Sicer pa tko ni važen če meni še pride. Važn je samo, da moj gospodar uživa, jaz sem igračka za njegov užitek, z mano loh dela kar hoče.«
Si je rekla in ga pohlevno pogledala v oči.
»Taka pridna mala prasička si veš? Vem, da si bila razočarana, ker nisi mogla prej moje sperme požret Take ukazane kurbe, kot si ti sigurno rade žrejo spermo ane?«
»Ja gospod, obožujem spermo,« je rekla z obilico sramu v glasu, saj se je zavela dejstva, da teh besed še nikoli prej na glas ni rekla moškemu.
»Okus je odvisen od tipa do tipa in eni majo res gnusno. Sam itak mamo pičke rade spermo! Že ta občutek, da se trudš za tipa s fafanjem pol jo pa dobiš ko za nagrado in jo pogoltneš je zakon tut če je po okusu mal gnusna. Sam res je čuden kok se umazano počutim, ko sem to naglas rekla.« Je zamišljeno reka sama sebi, nazaj v realnost pa jo je vrgla njegova močna roka okli njenega vratu.
»Pridna punca, sem kr vedel, da si v resnici umazana kurba, ki se samo dela, da je pridna punčka.«
Njegovi prsti so pričeli stiskati njen vrat in Mia je na silo pogoltnila. Vedela je, da ji nebi nikoli nič storil, a v takih trenutkih jo je vseeno prestrašil.
»Dobra prasica mora ubogljivo pogoltniti še kaj drugega kot samo spermo veš. Si ti dobra prasica Mia?«
Jo je strogo vprašal in se zagledal direktno v njene preplašene oči.
»Ja gospod… Dobra prasica bom za vas in pogoltnila bom karkoli mi date v usta.«
Njegov strog pogled se je obrnil v nasmeh in njegova roka se je umaknila z njenega vratu ter nežno pogladila njene lase.
»Pridna punca,« je rekel z mehkim glasom.
»Odpri usta in dej glavo nazaj.«
Mia je zopet na suho pogoltnila, srce ji je divje udarjalo. V takšnih trenutkih nikoli ni vedela kaj naj pričakuje in strah se je mešal evforijo. Ko se je postavila v predpisan položaj se je počutila, kot da bi bila pri zobozdravniku. Njene misli so začele divjati.
»O fak! Kaj pa mi bo zdej dal v usta? Kaj pa če se mi bo poscal v usta? Bi to loh sprejela, bi me rajcal? Fak, sej po svoje me najbolj rajcajo lih stvari, ki me ne rajcajo. To da me tip prisili v kej ponižujočega, v kej kar nočem, da sem prasica, ki vse uboga. Fak! Čist sem u kurcu! Sej mi nebi dal kej preveč gnusnega v usta ne? Ma ne, ne bo kej ful gnusnega, sej je kut tip in rada ga ubogam. Ja, tko je! Ubogala bom! Vse bom požrla kar mi da v usta!«
Njene oči ga niso nikoli izpustile in sekunde so se vlekle v neskončnost. Postavil se je direktno pred njeno golo vklenjeno telo, začutila je lahko njegove hlačnice ob svojih golih stegnih. Nagnil se je nad njo, njegov obraz je bil direktno nad njenimi voljni usti, ki so bila pripravljena da sprejmejo karkoli je nameravala dati v njih. Njegova čeljust in obrazne mišice so se pričele gibati in Mia je takoj vedela, kaj bo storil. Kamen se ji je odvalil od srca in počutila se je srečno ter vzburjeno.
»O zakon! Točno to, kar sem hotela dobiti v usta!«
Si je rekla. Usta je odprla še širše in glavo je nagnila še nekoliko bolj nazaj, sedaj je čutila gorečo željo, da mu ugodi in da sprejme, kar ji namerava nakloniti.
Aleks je našobil ustnice in pljunil v njena voljna usta, Mia pa je ujela pljunek na svojem jeziku in zaprla usta za njim. Obenem se je počutila izjemno ponižano in izredno vzburjeno.
»Hvala gospod,« je nenamerno rekla na glas in pogoltnila njegov pljunek
»Njegova prasica sem, bolj si zaslužim pljunka kot poljuba,« si je rekla in bila je nekoliko šokirana nad perverznostjo lastnih misli, saj si je v vsakdanjem življenju še vedno želela spoštovanja in vedela je, da ji ga bo v vsakdanjem življenju Aleks tudi naklonil.
»Sam to zdej ni vsakdanje življenje, ni neka uradna večerja, ni neki kar kažeš pred frendi al pa familijo. To je fuk kot bi moral bit: surov, perverzen, divji, umazan, brez predsodkov, brez tabujev! In o fak, kok obožujem to! Izrabljaj me Aleks! Tvoja prasica sem!«
Je rekla sama sebi, ko je zrla v njegove oči. Njegov pogled je zopet postal blag in z zunanjo stranjo dlani jo je nežno pogladil po licu. V trenutku blažene nežnosti je zaprla oči.
»Pridna punca,« so prišle besede iz teme, ki se jih je vedno tko veselila. Zopet se je zatopila v misli.
»Večini žensk bi šlo na kozlanje, če jim povem kok me je rajcal, da mi je tip pljunil v usta. Sam ne vem kaj jim je fora, sej ko se žvališ s tipom ti je isti kurac, ko če ti bi pluval v usta!«
»Se ti zdi, da si si zdej že zaslužila tiča?«
Odprla je oči in njuna pogledal sta se srečala. Božanja je bilo le po nekaj sekundah konec in Mia je vedela, da je zopet čas za akcijo. Četudi si je zelo želela njegovega penisa, je vedela, kakšen odgovor bo ugajal njenemu gospodarju.
»Ne gospod, ničvredna umazana kurba sem, ki si ne zasluži vašega tiča,« je rekla ponižno s pogledom usmerjenim v tla. Bila je presenečena nad tem kako jo je vzburjalo samo sebe opisovati s takšnimi besedami.
»Mmm, pridna punca! Zelo dober odgovor!«
Je rekel njen gospodar in jo pogladil po laseh.
»Prav imaš! Taka svinjska prasica, kot si ti si res ne zasluži mojega tiča! Imaš pa srečo veš. Tvoj gospodar je potreben in ker tu okoli ni nobenih drugih prasic, bo pač moral porivati katero od tvojih ničvrednih lukenj dokler mu ne pride.«
Miji je srce zopet razbijalo, čutila je lahko kako njena vagina postaja vse bolj vlažna, besede njenega gospodarja in odgovori, ki jih je izvabljal iz nje so jo spravljali ob pamet s poželenjem. Obrnila je pogled k njegovim očem.
»Razumem gospod, prosim uporabite moje smrdljive ničvredne luknje za potešitev vaših potreb,« je odvrnila s pohlevnim glasom. Zavela se je tega, da svoje misli cenzurira vse manj in manj. Iz njenih ustih so izhajali tako perverzni stavki, da se ji je zaradi njih pričela risati rdečica na obrazu.
»Dobra prasica. Zdej razumeš kaj si zame, samo tri luknje za porivat in mučit.«
Je odvrnil z resnim in perverznim glasom.
»Ja gospod.«
»Pripravi svoje luknje zame prasica. Glavo na tla, rit gor, noge narazen! In glej, da se ne premakneš, dokler ti ne dam dovoljenja.«
»Ja gospod,« je odgovorila in zavzela predpisan položaj. Aleks pa je med tem izginil za njenim hrbtom. Hotela je obrniti glavo za njim, a bila je odločna, da ne bo premaknila niti mišice dokler ji ne bo dal dovoljenja. Njen obraz je bil naslonjen ob snežno belo tkanino in roke je imela še vedno zaklenjene za hrbtom tako, da ni mogla podpirati sprednjega dela telesa drugače kot samo z glavo. Srce ji je divje bilo in misli so ji zopet tavale med tem ko je čakala na vrnitev svojega gospodarja.
»Takega Aleksa pa res še nisem vidla! Res je bil že prej perverzen, sam zdej se mu je pa čist strgal. Zdej pa mam ko sem ga mogla dražit pa rajcat! Sam fak ej, tut jaz sem čist mokra!
Zdej me bo pa res pofukal ko žval! Fak no, sploh ne vem kako bo juter hodila, ko bo končal z mano! Sej me še od prej mal boli pizda, kaj bo šele pol! Sam jaz bi rada, da me pofuka tko, da bom začela belo gledat, da bom začela kričat in jokat in da ne bom več vedla kako mi je ime! Rada bi da me res tok znuca, da bom še dva dni čist u kurcu! Evo to je tak fuk kakršnega sem hotla cel lajf, to je to!«
Nenadoma je bila vržen ven iz svojih misli, tik za sabo je zaslišala stopinje. Aleks se je vrnil.

 

»Si pripravljena prasica?«
So prišle odločne besede izza njenega hrbta.
»Ja gospod. Prosim izrabite me za svoj užitek,« je pohlevno odvrnila. Srce ji je bilo v pričakovanju, njena usta so bila suha in zdelo se ji je, da komaj diha. Moški za njo se je spustil nad kolena pred njeno pripravljeno ženskostjo.
»Je tvoja rit pripravljena name?«
»Pripravljena je gospod. Trenirala sem jo, tako kot ste mi rekli in posebej za vas sem jo sčistila.«
»Pridna prasica,« je odvrnil Aleks s hladnim glasom.
»O fak, a me bo v rit pofukal? Upam, da me ne bo preveč bolel, sam po drug stran pa hočem, da me boli… Ja! Nej me čim bolj boli, ker sem prasica umazana! Fak kok sm zrajcana sploh ne vem več kaj bi rada! Ohh kok bi si jo rada pobožala al pa dobila tiča v roke, pofuki me že no! Prosm! Prosm! Prosm!« Je govorila sama sebi v tistih dolgih trenutkih nevzdržnega pričakovanja. Tedaj je začutila dotik njegovih močnih rok na svoji zadnjici.
»O fak, začel bo,« si je rekla.
Njegove dlani so objele obe polovici njene zadnjice in ju počasi a odločno razpri.
»Res upam, da so vse tiste pičke, ki so mi govorile kok boli v rit fasat pretiravale!«
Je poizkušala opogumiti samo sebe. Nenadoma je zaslišala znan zvok in manj kot sekundo kasneje je začutila mokroto in hlad na svoji zadnjični odprtini. Takoj je vedela, da ji je pljunil na zadnjično odprtino. Srce ji je poskočilo, počutila se je umazano, izrabljeno in izjemno vzburjeno. V dejstvu, da je na njeno odprtino pljunil namesto, da bi po njej razmazal slino ali pa uporabil lubirkant je bilo nekaj surovega in prvinskega, kar ji je ugajalo.
»Nič ne skrbi prasička,« so zopet prišle besede izza njenega hrbta.
»Danes ti še ne bom zaril tiča v rit. Te bom raje pustil še malo nepotešeno, da boš lahko sanjarila o tem kok boš uživala enkrat ko prične gospodar porivati še to ničvredno luknjo, a prov?
»Ja gospod,« je odvrnila v nekakšni mešanici razočaranja in odlašanja.
»Vseeno bom pa že kr mal takoj sporbal, kok si kej netrenirana to tvojo luknjo zame.«
Preden je mela Mia možnost odgovoriti je za sabo zaslišala brnenje.
»To je nekaj zate prasica. Drobna nagrada zato, ker si bla do zdej tko lepo ubogala.«
Takoj se ji je zdelo, da je zvok prepoznala in njen sum je bil potrjen trenutek kasneje. Začutila je dotik na svoji vulvi. Prepoznana je njegove močne prste, te pa je spremljalo še nekaj drugega, gladkega. Predmet je oddajal prijetne vibracije narejene posebej za potešitev ženske sle. Njegovi spretni prsti so držali droben predmet in se pomikali po njeni nabrekli ženskosti dokler niso našli kraja, ki so ga iskali. Ustavili so se tedaj, ko je bil droben predmet, katerega je Mia spoznala kot stimulator naslonjen na njen klitoris. Zdrznila se je, zavzdihnila in zastokala.
»To ti je pa všeč ane prasička?«
»Ja gospod!«
Je odvrnila energetično, kot da bi jo stimulator pravkar dvignil iz dremeža in napolnil z energijo. Brez, da bi bile prekinjene vibracije na njeni vulvi je Mia začutila stimulacijo še ene njene odprtine. Začutila je enega izmed njegovih spretnih prstov na svoji analni odprtini. Z nežnimi gibi je njen gospodar razmazal slino katero je le nekaj sekund prej tako prvinsko nanesel nanjo. Konica prsta je se igrala z njeno odprtino.
»Odpri svojo luknjo zame prasica, tvoj gospodar bi jo rad izrabljal! Rekla si, da so tvoje luknje pripravljene, kaj se zdej greš?«
Je rekel z nepotrpežljivim glasom.
»Oprostite gospod! Obljubim, da se bom bolj potrudila za vas in da bom vaša ubogljiva prasička!«
Je odgovorila z dotikom žalosti v glasu. Naredila je globok vdih in počasi izdihnila skozi usta, poizkušala se je sprostiti.
»Fak ej! Tok sem zrajcana, da sem kr živčna ratala, ko da bi bla spet najstnica! Čist mi je glavu sfuku. Najraj bi mela da me kr v rit pofuka, boli me kurac če boli! Rada bi bla njegova umazana prasica! Sam morem mu rit odpret… Dihi Mia, dihi! Sej znaš rit odpret no, to si fulkrat delala doma.«
Je rekla sama sebi in zaprla oči. Poizkušala se je skoncentrirati na svojo analno odprtino, bolj specifično na mišico zapiralko, katera je tedaj preprečevala njenemu gospodarju, da bi vstopil vanjo. Zopet in zopet si je ponavljala modre besede, katere ji je nekoč namenila perverzna prijateljica:
»Zapomni si Mia. Če hočeš, da te tip pofuka v rit jo morš zanga odpret, na silo ti ne bo ql, verjem mi. To narediš raven tko, ko takrat ko greš srat. Ni lih sexy, sam tko to je.«
Te besede so ji pomagale in kot vedno so jo tudi rahlo nasmehnile. Skoncentrirala se je obenem na svojo zapiralko in na intenziven užitek, ki je izhajal iz vibracij na njenem ščegetavčku. Čutila je lahko kako postaja vse bolj sproščena, kako se počasi premika v stanje zamaknjenosti.
»Tko je prov prasička,« je rekel Aleks, tokrat s pohotnim in zadovoljnim glasom.
Njegov prst je zdrsel v njeno notranjost ter pričel preiskovati njeno odprtino s počasnimi in enakomernimi krožnimi gibi. Mia ni čutila nobene bolečine, imela je celo občutek, da je v primerjavi s čepom, ki ga je že toliko krat imela v riti prst njenega gospodarja relativno majhen. Kot, da bi lahko bral njene misli se je prvemu prstu kmalu pridružil še drugi. Mia je glasno zacvilila.
»Kaj je prasička? Nisi še nikol mela prstov v riti?«
»Nisem gospod, vedno sem bila pridna punca.«
»Zdej pa nisi več pridna punca ane?«
Je rekel in porinil prsta globoko vanjo, da je zopet zastokala.
»Ne gospod, zdej sem vaša umazana prasica.«
Je odgovorila pohlevno in pohotno.
»Pridna prasica!«
Je rekel in močneje potisnil stimulator k njenemu ščegetavčku. Mia je takoj začutila razliko, njen užitek je postajal vse bolj intenziven. Do tedaj se je že navadila na njegove prste v svojem anusu ki so postajali vse bolj prijetni. Užitek je sedaj prejemala iz dveh odprtin in čutila je kako se ta počasi stopnjuje. Začela je stokati in cviliti. Hotela ga je vprašati kdaj bo končno deležna njegovega penisa, a se je zadržala, saj je vedela, kaj ji je obljubil in v srcu je čutila, da moški poleg nje ni nekdo, ki bi prelomil obljube.
Nenadoma je začutila kako se njen anus razširja.
»Ooo fak, kaj je to? Uuuhhh, še en prst je dal vame. To me je pa res dober razširil, nisem si mislila, da moja ritka tok prenese! Un čepek mali usaj u tanjšem delu ni bil tok šrok.«
Si je rekla med tem ko so njegovi spretni prsti razširjali njeno odprtino. Čutila je, da se bliža vrhuncu in ni se več obremenjevala s tem kako bo prišla tja. Vse kar je bilo zanjo tedaj pomembo je bilo to, da doseže vrhunec v njegovih rokah.
Gibi prstov in roke, ki je obdelovala njen anus so se tedaj spremenili. Nežni krožni gibi so se ustavili in trije prsti v njenem anusu so pričeli delovati kot penis. Zopet in zopet jih je Aleks potiskal vse globje v njo.
»Faaaak! Ohhh šit, ne morem dihat ej! A tak filing maš če te tip poriva v rit?«
Je vprašala samo sebe. Njena kolena so postala šibka, njeno telo se je pričelo tresti. Mia ni več mogla držati položaj v katerega je bila postavljena. Počutila se je, kot da se bo vsak trenutek sesedla na tla v orgazmični blaženosti. Pričela je nekontrolirano stokati in kričati. Ravno ko se je pričela sesedati pa je čutila, da ne more nikamor ubežati, saj je njegova močna roka na njenem mednožju preprečevala, da bi se umaknila. Njeno sesedanje je imelo zgolj ta učinek, da je povečalo pritisk s katerim je bil stimulator potisnjen ob njenega ščegetavčka. Njeno tresoče mednožje ni moglo uiti njegovim rokah, ki sta bili zasidrani na obeh njenih odprtinah.
»Tko je prov prasica! Nej ti pride! Takoj zdej!«
Mia ga je komaj slišala, komaj se je zavedala sveta okoli sebe, a vseeno je razumela ukaz. Do tedaj spol ni opazila, da se je držala nazaj, da je čakala na njegovo dovoljenje. Njeno telo je eksplodiralo v orgazmičnih krčih. Mia se je divje zvijala iz sebe spuščala glasne krike. A njen gospodar je ni izpustil, ni je prenehal stimulirati dokler je ni preplavil še zadnji orgazmični val in jo nežno spustil nazaj na tla. Takrat so se umaknile tudi njegove roke in Mia se je izčrpana sesedla na tla in se obrnila na stran, kot da bi hotela zaspati v fetalnem položaju. Aleks je tedaj vstal, se sprehodil do njene glave, počepnil ter jo pogledal v oči in rekel z pohotnim glasom:
»Nisem še končal s tabo prasica.«

Mia je bila izmučena v najboljšem pomenu besede, njeno um je komaj deloval in njeno vklenjeno telo je bilo še vedno v objemo post orgazmične blaženosti. Zadnje besede, ki jih je izrekel njen gospodar je komaj slišala, komaj se je zavedala sveta okoli sebi. Šele, ko je začutila, da se nekaj dogaja za njenim hrbtom, je dojela njegove besede in se pričela spraševati kaj bo prinesla bližja prihodnost.
»O fak ej! Fak kok mi je dobr prišlo! Sploh ne morem dihat, mislt, pa nč. Tale Aleks bolš obvlada moje telo kot jaz! Zdej se mu pa res čist prepustim, nej dela kar hoče z mano, sam še njegovga tiča bi rada. Fak no, a čm mu rečt zanga? Sej mi je rekel, da ga fašem in do zdej se mi ni nikol lagal… Ma raje bom kr prida pa bom počakala.«
Za svojim hrtom je zaslišala žvenketanje kovine in zvok lisic, ki so se odpirale. Nato je začutila, kako je hladen dotik kovine zapustil njen desno zapestje.
»Zakaj pa me spušča? Všeč mi je blo ko sem bla njegova zaklenena in nebolgena igračka za fuk. Rada bi, da me zaklene nazaj!«
Mia se je nenadoma zdrznila, saj se je ustrašila lastnih misli. Počutila je, kot da so prišle iz ust neznanke.
»Fak no! Kake stvari mi po glav hodjo! Ko, da bi bla res ta najhuj prasica! Čist mi je glavo sfuku… Sam fak ej, kok me rajcajo te misli!«
Si je rekla med tem ko je še vedno nebogljeno ležala na beli tkanini.
»Na hrbet prasica!«
Se je dvignil strog glas izza njenega hrbta. Mia je brez besede ubogala in z rokami, ki so bile sedaj proste se je obrnila na hrbten ter se ozrla proti svojemu gospodarju. Med premikom so glasno žvenketale jeklene lisice, ki so bile še vedno tesno ovite okoli njenega levega zapestja. Njuni pogledi so se srečali v njegovih očeh je videla strast, pohoto ter nekaj divjega, nekaj temačnega.
»Premakni se k drevesu,« je rekel in pokazal proti manjši bukvi, ki je rasla ob vznožju bele tkanine na kateri je ležala. Mia je za trenutek obrnila pogled proti svojemu cilju nato pa se je začela okorno premikati k njemu, brez, da bi se dvignila v sedeči položaj, se postavila na vse štiri ali si kakorkoli olajšala gibanje. Namesto tega je premikala svoje telo, kot je to počela v postelji, ko je hotela zalesti bližje svoji blazini. Nenadoma se je gospodarjeva noga premaknila in Mija je začutila udarec v zadnjici. Vzelo ji je trenutek, da se je zavela, da jo je gospodar brcnil.
»Zmigaj svojo leto rit prasica! Gospodar je potreben in hoče pofukat tvojo umazano luknjo! Če ne pohitiš te ne bom pofukal pa boš mogla domov!«
Njegove besede skupaj z ostro bolečino brce so jo stresle. Preden je sploh imela čas, da bi v glavi obdelala kaj se je zgodilo se bliskovito obrnila nazaj na trebuh, se dvignila na vse štiri in se hitro pognala k bukvi. Ko jo je dosegla je v počepu prestrašeno objela njeno gladko deblo, kot da bi v njej iskala zatočišče, pogled pa je obrnila na tla. Še vedno je z eno nogo stala na snežno beli tkanini, ki se je raztezala vse do debla male bukve. Vse to je storila v le dveh ali treh sekundah.. Šele tedaj se je zavela, da se ni bala Aleksa in njegove jeze. Bala se je tega, da bi ga razočarala in da bi se posledično prenehal ukvarjati z njo.
»Joj ne bit hud name no. Sej se bom bolj potrudila, sej bom ubogljiva mala prasička zate. Prosim, ne me poslat domov, brez da bi daš svojega tiča!«
Je rekla sama sebi. Ker njen gospodar ni takoj odreagiral je po še nekaj sekundah prestrašeno obrnila pogled k njemu. Na njegovem obrazu je videla nasmeh in takoj se je počutila mnogo bolje.
»Kaj je prasička? A sem te ustrašil a?««
Je rekel z mehkim a obenem perverznim glasom.
»Tebi je samo treba rečt, da ne boš tiča dobila pa se takoj zmigaš ane prasica?«
Preden je končal stavek se je pred njo spustil na kolena ter jo prijel pod brado in dvignil njen pogled k sebi.
»Ja gospod, zelo rada bi imela vašega tiča v sebi gospod.«
»Pridna prasica,« je njen gospodar odvrnil z velikim nasmehom ter jo poljubil na čelo.
»Zdej pa se uleži na hrbet in dej roke nad glavo okoli drevesa.«
Mia je brez besed ubogala in zavzela pozicijo, ki jo je predpisal zanjo. Tedaj si je že lahko predstavljala, kaj bo sledilo. Alex pa je ob drevesu v počepu čakal na izpolnitev svojega ukaza. Takoj, ko je položila roki na obe strani drevesa so njegove močne roke zapele lisice nazaj okoli njene desne roke, zopet je bila vklenjena in nebogljena.
»Noge narazen!«
Je ukazal in ona je ubogala.
Njen gospodar se je nato premaknil k njenemu mednožju in pokleknil pred njo. Vzel si je trenutek, in si ogledala njeno voljno razgaljeno telo in njene oči, ki so bile polne pričakovanja in pohote. Njegova roka je počasi zdrsela vse od njenega obrala do njenega mednožja, a se tega ni dotaknila. Namesto tega je zgrabil njene boke in z odločnim gibom potegnil njeno celotno telo nekaj centimetrov nižje dokler se niso lisice na njenem zapestju ujele ob debla drevesa in ona ni imela več prostora premikati svoje roke.
»Tko bom lahko videl tvoje oči med tem ko bom porival tvojo poscano luknjo. Si pripravljena sprejeti gospodarjevega tiča?«
Mia je s temi besedami v trenutku postala izjemno vzburjena, bolj rečeno vzburjenost, ki še ni upadla od njenega zadnjega orgazma je sedaj zopet narasla v goreč inferno. Njene misli so pričele divjati.
»Ooo končno ga bom fasala, fak kok bi že rada mela!«
Si je mislila in ga pogledala v oči.
»Vse moje umazane in ničvredne odprtine so vam vedno na voljo… Gospodar.«
Je rekla s pohotnim glasim.
»To ni dovolj dobro prasica. Hočem, da prosiš za tiča!«
Mia je globoko pogoltnila in začutila kako se so sokovi pričeli cediti iz nje v pričakovanju.
»Prosim gospod! Dajte mi vašega tiča, vse bom naredila, samo, da ga dobim!«
Je odgovorila obenem obupano in odločno.
»Dobra prasica!«
Je odvrnil Aleks in potegnil nekaj z žepa.
»Poliži to,« je ukazal med tem ko je nosil droben predmet k njenim ustom. Še preden je videla kaj bi utegnil biti skrivnosten predmet je Mia že voljno odprla usta. V tej točki, to zanjo ni bilo več važno. Za njega je bila je resnično pripravljena storiti karkoli. Tik pred njenimi ustnicami je Aleks razprl dlan in iz nje je pogledal kondom. Za trenutek je bila Mia zelo zmedena, nato pa je videla, da kondom ni prazen marveč, da se v njemu skriva droben stimulator, s katerim jo je njen gospodar le nekaj minut prej pripeljal do orgazma. Odprla je usta in njen gospodar je počasi spustil kondom v njeno čakajočo odprtino. Z rok pa ni nikoli spustil spodnji, odprti del kondoma, katerega je držal med prsti. Mia ga je sprejela vase, ter ga objela z ustnicami, kot da bi obdelovala penis vmes pa ni niti za trenutek prekinila očesnega stika s svojim gospodarjem. Čez nekaj sekund, ko je bila zadovoljna, da je kondom dovolj oslinjen je zopet na široko odprla svoja usta in gospodar ga je odstranil.
»Me zanima kam ga bo dal? Večini tipov nebi mela sploh pojma kaj naredit z njim, sam fak tale Aleks, se spozna na stvar.«
Je rekla sama sebi in opazovala svojega gospodarja kako je s pohotnim pogledom nosil droben predmet proti njenemu mednožju.
»Pokrči noge, rit v zrak.«
Mia je zopet brez besede ubogala njegov ukaz. Trenutek kasneje pa je začutila nekaj hladnega in vlažnega na njeni analni odprtini. Vedela je, da je bil to kondom s stimulatorjem, katerega je ravnokar oslinila. Brez, da bi ji gospodar moral kaj reči je zanj odprla svojo zapiralko in predmet je bil gladko vstavljen vanjo. S prstom je Aleks porinil stimulator vanjo ravno tako globoko, da je rob kondoma še vedno gledal iz njene analne odprtine. Tudi ko je končal svoje delo je Mia vedela, da ne sme spremeniti svojega položaja in spustiti riti nazaj na tla dokler ji to ni dovoljeno.
»Tale Aleks je res dober,« si je rekla.
»Večina tipov bi mi sam porinla nekaj v rit pa jim sploh na misel nebi prišlo kako bom jaz to ven dobila, on pa si je je tut zdej ko je ratu ves narajcan in zajeban vzel čas, da je dal stimulator v kondom, tko da ga bo loh lepo ven dobil. Če nebi bla narajcacana za popizdit bi se prov raznežnila pa…«
Njene misli so prekinile vibracije znotraj nje, opazila je, da je Alkes preko daljinca prižgal stimulator v njej. Za trenutek ji je zastal dih, saj še nikoli ni občutila vibracij znotraj svojega anusa.
»Ohhhh fak! A tko je to če dobiš stimulatorčka v rit! Na tole bi se loh še navadla, mogoče bi mi loh tut sam od tega pršlo!«
Si je rekla med tem ko so jo prijetne vibracije zopet spravljale v zamaknjeno stanje. Nenadoma je zaslišala zvok, na katerega je tako dolgo čakala. Pogledala je proti svojemu gospodarju in videla, da ji je pravkar odpel pas.

 

Za Mio se je čas skoraj ustavil, sekunde so tekle nevzdržno počasi. Nestrpno je čakala na trenutek, ko bo njen gospodar zapolnil njeno voljno in čakajočo ženskost. Zdelo se ji je, ko da lahko sliši vsak utrip svojega srca. Nenadoma je začutila dotik na svojem boku. A to ni bil mehek dotik človeške kože, to je bilo nekaj drugega. Zopet se je ozrla navzdol in videla, da je okoli njenih bokov Aleks pričel ovijati drobno vrvico.
»Zakaj pa mi tam veže štrik?«
Se je vprašala, ter pričela pregledovati svoj mentalni seznam različnih pozicij in tehnik erotičnega vezanja. Hotela ga je vprašati, a bila je mnenja, da bi takšna vprašanja pokvarila erotiko trenutka. Njen gospodar je med tem v tišini in z izrazom popolne osredotočenosti na obrazu nadaljeval svojo delo. Tanko vrvico je trikrat ovil okoli njenih bokov, nato pa je konec vrvice s spretnimi gibi zavezal samo nase nekje v nivoju njenega popka. Tedaj je Mia začutila še nekaj drugega. To je bil občutek še ene vrvi, morda celo istega kosa vrvi, tokrat na njeni zadnjici. Začutila je namreč, kako se nekaj zateguje v razpoko na njeni zadnjici, ravno tako kot zadnji del tangic. To je spremljal nenavadnem občutek, ki je izhajala iz njene zapiralke in katerega je definitivno sprožil droben stimulator nekje globoko v njenem anusu, kateri je počasi v vztrajno stopnjeval njene užitek. Kot da bi zaznal njeno zmedenost je njen gospodar spregovoril.
»Na boke sem privezal kondom s stimulatorjem. Vedel sem, da bo tvoja nenasitna luknja hotela požreti karkoli dam noter. Sej vem, da to lahko čutiš ane prasica?«
Tedaj je Mia začutila kako je njen gospodar za kak centimeter ali dva iz nje potegnil kondom s stimulatorjem in ga nato spustil. In res je skoraj takoj začutila, kako je njena zapiralka hlastno vzela nazaj tisto, ker ji je bilo vzeto. Čutila je, kako je kondom v spremstvu vibracij polzel nazaj vanjo ravno tako, kot par ustnic ki hlastajoče sesajo tekočino. Ko je kondom zlezel nazaj na svoje mesto je tudi vrvica padla v razpoko med njenimi ritnicami in ji povrnila občutek tangic. Spoznanje, da njen anus hoče pogoltniti karkoli mu je ponujeno je iz Mije prisilil globok vzdih.
»Res imaš rit nenasitne prasice. Sigurno sam čakaš kdaj ti bom kej večjega noter dal, ane?«
Je rekel njen gospodar in jo pogledal v oči. Njene misli so pričele divjati.
»O fak ej! Sploh nisem vedla, da ti rit kr notr vleče stvari! Dober, da sem njega počakala pa si nism kr sama tlačla stvari notr. Tko mora zihr ful žensk na urgenci pristat! Fak ej, kake bruke morjo to bit! Mislim, če bi mi tip kej notr dal, pa bi šel poz z mano bi blo še ql, sam, da bi mogla iti sam pa dohtarju razlagat, da sem si jz sama to nardila… Fak ej, to bi prov umrla od bruke, umrla bi ej!«
Vse te misli je Miji uspelo premleti v le nekaj sekundah. Kot je njena navada pa je rekla nekaj drugega, a vseeno nekaj kar je izhajalo iz njenega srca in njene pohote.
»Ja gospod! Moja umazana luknja je nenasitna in potrebna discipline. Prosim ukrotite jo in jo uporabite za vaš užitek!«
Njen gospodar se je nasmehnil v odgovor je premaknil desno roko k njenim ustom. Mia jih je instinktivno odprla ter pričela zapeljivo lizati njegove prste.
»Nič ne skrbi prasica, tvojo umazano luknjo čaka še temeljiti analni trening. Naredil te bom v mojo ubogljivo analno kurbico.«
»Hvala gospod, moja tesna ritka se že veseli vašega treninga.«
Je odgovorila z njegovimi prsti v ustih.
»Samo to bo lekcija za kak drug dan. Danes te bo gospodar pofukal v tvojo ničvredno pizdo.«
Miji je ob teh besedah srce poskočilo, saj je nanje čakala že dolgo časa.
»Ja gospod! Prosim vzemite te, izrabite mojo umazano luknjo!«
Je odvrnila entuziastično.
»Pa se ti zdi, da je tvoja svinjska luknja dovolj dobra za gospodarjevega tiča? Taka umazan kurba kot si ti ma sigurno že tok raztegnjeno pizdo, da bi moral obe roke venjo zarit preden bi kej čutila.«
»Ne gospodar, svoje muce nebi nikoli raztegovala brez vašega dovoljenja!«
Je vzkliknila v obupu. Bala se je, da ji Aleks nebi naklonil penisa, ki si ga je tako želela. Konstantne vibracije v njeni riti so postajale vse bolj prijetne in zaradi njih se je vse težje koncentrirala. A gospodarjeve ostre besede so vedno pritegnile njeno polno pozornost.
»Moja svinjska luknja res ni vredna vašega božanskega penisa a moje telo je vaše in vse moje luknje so vam na voljo. Če moja pizda ni dovolj tesna za vas potem vzemite mojo deviško rit, vaša sem!«
Gospodar se je zopet nasmehnil in jo v odgovor pogladil po obrazu z zunanjo stranjo dlani.
»Dober odgovor prasica,« je rekel in se dvignil na noge.
Tedaj je Mia videla nekaj zaradi česa ji je zastal dih. Njenemu gospodarju je iz hlač ponosno štrlel otrdel penis, ki je bil že ovit v skoraj prozoren rdeč kondom.
»Končno! Kok bi ga rada ej! Fak no, dej mi ga že! Če si je že gumo gor dal ga bom zdej siguren dobila! To si ga je najbrž prej dal gor, lih pod mojimi boki, ki jih morem v luft tiščat, pa nisem mogla videt. O fak, sam da mi ga zarije nekam, vseen mi je kam, sam da ga fašem!«
Aleks se je pričel premikati proti njenemu obrazu. Mia je v pričakovanju odprla usta še preden bi ji on lahko dal ukaz.
»Pridna prasica! Ko vidiš kurac je tvoja prva rekcija, da odpreš usta.« je rekel zazapeljivim glasom. Stopil je čez njeno glavo tako, da je stal z vsako nogo na drugi strani njenih ramen in se spustil na kolena tako, da je njegov otrdel penis dosegel njena usta. Njene ustnice so ga objele. Mia je dvignila glavo in ga pričela entuziastično obdelovati. Zatopila se je v lastne misli.
»Ne vem, če sm že kdaj fafala čez kondom. Ful je čuden filing. Pa ta beden okus po gumi… Fuj! Ful bi raje mela samga tiča v ustih, da loh čutm kak okus ma. Pa itak bi blo čist beden če bi mu pršlo v gumo, pa pol nebi mela sperme v ustih. Sperma je konec koncev sladica za dobre pušačice!«
Za trenutek je sama sebe skoraj spravila v smeh.
»Joj Mia! Pička glupa no! Da se nebi zdej smejat začela slučajn! Zdej ko sva tok napaljena oba! Koncentriri se na kurac pa fafi ko sam ti znaš! Tko al tko mi ga je dal najbrž v usta sam zato, da ga mal oslinm preden mi ga v pizdo zarine. Uff, kok to že komi čakam! Pa tok lepega tiča ma tut, bi mu ga najraj kr…«
Njene misli so bile prekinjene ko je Aleks nenadoma vstal in s tem potegnil svoj penis ven iz njenih voljnih ust.
»Dost bo prasica, dobr si ga oslinla. Zdej bo pa čas, da ga fašeš. In dej rit nazaj v zrak, nikol ti nisem rekel, da jo loh spustiš na dol!«
Šele takrat se je zavela tega, da je sredi užitkov in zamišljenosti nenamerno spustila pozo, katero ji je predpisal gospodar.
»Oprostite gospodar! Prosim kaznujte me, bila sem poredna kuzla!«
Je odvrnila Mia v obupanem in žalostnem glasu med tem jo je zopet dvignila boke v predpisan položaj. Aleks se je med tem zopet postavil med njene noge in se spustil na kolena. Miji so misli zopet pričele divjati.
»O fak, zdej je pa res zajeban in resen! Sej loh nardi z mano kar hoče, sam da mi ne bo tiča vzel, sam tega ne!«
Si je rekla ter prestrašeno pogledala v njegove oči, čakajoč na izrek sodbe.
»Nič ne skrbi prasica, danes si bila zlo pridna, tko da te bom definitivno pofukal za nagrado. Tvoja kazen bo mila, samo pet udarcev po pizdi.«
Miji se je odvalil kamen od srca.
»Hvala gospod!«
Je vzkliknila navdušeno. A preden je imel čas za še eno misel je že začutila bolečino prvega udarca.
»Štej prasica,« je rekel ko je njegova odprta dlan tlesknila ob njeno izpostavljeno ženskost.
»Ena!«
Je vzkliknila, je vedno v šoku od nenadne bolečine.
»Dva!… Tri!«
Je pridno štela med tem ko so udarci padali po njenem ranljivem mednožju, ki jo je sedaj že začelo boleti. Zatisnila je oči in se predala grenko sladkemu občutku bolečine.
»Štiri… Pet!«
Je končala s štetjem in si oddahnila. Njena vulva je bila sedaj že nekoliko razbolena, a bolečina je bila za Mio sladka in jo je vzburjala. Njene oči so bila še vedno zaprte.
»Pridna prasica,« je rekel njen gospodar in jo nežno pogladil po laseh.
Nenadoma je začutila nekaj na svojih sramnih ustnicah. Odprla je oči in dvignila pogled.
Konica gospodarjevega penisa je bila že v njej.

 

Ko je njegov nabrekel penis vstopal vanjo je Mia iz sebe izpustila globok vzdih ter zastokala. Končno je dobila, kar si je tako dolgo želela. Čas, ki ga je njen gospodar uporabljal za draženje in zanikanje užitka se ji je zdel ko večnost.
»Nič ti ne nariše nasmeha na obraz tko ko kurac, ane prasica?«
Je rekel ravno, ko je penis iz njene notranjosti prvič potegnil nazaj.
»Ja Gospodar. Obožujem vašega tiča! Prosim izrabite me za svoj užitek in končajte v meni!«
Je odvrnila zazrta v njegove oči.
»Nič ne skrbi prasička, tokrat gre za moj užitek in ne bom nehal doklr mi ne pride.«
Je rekel in jo nežno pogladil po licu.
»Hvala gospodar!«
Je veselo vzkliknila.
Pričela se je osredotočati na njegove enakomerne gibe in na lasten užitek. Njegove roke so bile sedaj ovite okoli njenih bokov in njena zadnjica je počivala na njegovih močnih stegnih, zato ni bilo več potrebe, da bi sama vzdrževala položaj, ki ji je bil prepisan prej. Postajala je vse bolj sproščena in se pričela osredotočati na vse kar se je dogajalo okoli nje. Prijetne vibracije v njeni zadnjici; njegovo otrdelo moškost, ki je prodirala vanjo le nekaj centimetrov stran; dotike njegovih rok; njegovo zasopelo dihanje; njegov slog in tempo penetracije, ki je bil relativno počasen, a odločen, celo agresiven; rahlo bolečino v njenem mednožju, ki je hitro prehajala v užitek; enakomerno žvenketanje kratke verige ki je povezovala njeni roki; krošnje dreves in modro nebo nad njimi ter predvsem na njegove intenzivne oči v katerih je gorel ogenj.
»Ohh ja! Fuki me! Fak no, kok mi to paše. Že dolg časa me ni kdo tko fajn fukal! Tadej je porival ko da bi spal zraven, hvala bogu, da sm ga rešena!«
Je Mia rekla sama sebi. Nenadoma pa jo je iz njenih misli vrgla nenadna intenzfikacija vibracij v njenem anusu. Obrnila je pogled k Aleksovim rokam ter videla, da je res spremenil nastavitev na daljinskem upravljalcu malega stimulatorja znotraj nje.
»Na muca, to ti bo mal pomagal, da ti lažje pride. Tvoja mala pizdica mora biti že kr utrujena od vsega mučenja ane?«
»Ja gospod. Hvala gospod!«
Je odgovorila pohotno.
»Fak ej, sam ma prov Aleks! Moja pizda nikol še v enem dnevu ni tok čez dala. Joj no upam, da mi bo loh pršlo zanga! Ful ga nebi rada razočarala. Rada bi mu bla všeč, rada bi ga potešila.«
Si je rekla Mia v trenutku paranoje.
Nato je nenadoma začutila njegove močne roke na svojih čvrstih prsih. Njegov strasten dotik je pregnal vse njene negativne misli in v trenutku se je počutila blaženo. Aleks pa ni ostal samo pri gnetenju marveč se je po dobri minuti nagnil nad njeno vklenjeno telo. Njegove ustnice so objele njeno desno bradavičko in Mia je zacvilila. Začutila je mokroto njegovega jezika, ki je božal njeno občutljivo bradavičko in nato čvrst dotik njegovih zob. Aleks je dobro vedel kako na njeni bradavički uporabiti ravno pravo količino pritiska, da je držal Mio nekje v ekstazi med bolečino in užitkom. Vse to mu je uspelo narediti brez, da bi prekinil enakomeren tempo penetracije. Mia si je zaželela, da bi bile njene roke proste, zaželela si je, da bi lahko položila svoje roke na njegovo telo, se dvignila k njemu, ga poljubila ter zgrabila njegovo zadnjico ter preko nje usmerjala penetracijo. A te želje so s v njej zadržale le trenutek, saj jo je hitro premagalo vzburjenje nad tem, da je bila nebeljena sužnja njegove volje.
»Tipi se doskrat prtožujejo kako je s kako žensko tko, ko da bi hlod jebal. Sam pizda ej, ta fora, da me on poriva ko hlod, da morm jaz tle ležat vsa neboglena pa nič ne morem delat zraven… Koker je čuden me ful rajca. Čist sm njegova, ko da bi bla ena igračka za porivat.«
Si je rekla med tem ko je Aleks na toliko različnih načinov obdeloval njeno nebeljeno telo.
Postajala je vse bolj vzburjena, čutila je kako se njen užitek stalno stopnjuje. Vedela je, da orgazem ni več tako daleč. Isto je videla tudi v njegovih očeh, ki so bile polne pohote in užitka. Tedaj je Aleks prenehal stimulirati njene prsi. Zopet se je dvignil v počep. Tokrat so se njegove spretne roke spustile na njen trebuh. Pričel je nežno drseti po njeni gladki koži in njegova levica je pristala na njeni ritnici. Njegova desnica pa se je ustalila na njenemu ščegetavčku. Njegovi spretni prsti so ga pričeli dražiti in Mia je začela glasno stokati in hitro je postala zelo zadihana. Tedaj je čutila, da se hitro približuje eksplozivnemu orgazmu. Njeno telo se je zvijalo, kot da je hotelo uiti.
»Da ti slučajno nebi prišlo pred mano!«
Se je z ostrim glasom oglasil že prav tako precej zadihani Aleks in jo pogledal naravnost v oči.
»Pride ti traktat, ko jaz dovolim in nič prej. Razumeš prasica!«
»Ja… Gospod.«
Je med stokanjem in vzdihljaji pol prisebno odgovorila Mia, a v svojih mislih je bila mnogo manj prepričana, da bo lahko izpolnila ta ukaz.
»Faaak! Ful bi ga rada ubogala, sam ne vem če se bom loh zadržala… Oooohh pizda, vsak cajt mi bo prišlo!«
Aleks jo je tedaj nenadoma začel porivati mnogo hitreje in mnogo močneje.
»Oooo pršlo mi bo!«
Je vzkliknila Mia.
»Ne še prasica, drži se nazaj dokler ne dobiš dovoljenja!«
Njegovi prsti so še močneje dražili njenega ščegetavčka in Mia je imela občutek, kot da se ji bo zmešalo od pohote.
»Ooooo, ne morm!… ne morm!«
Je zakričala.
Ravno tedaj se je njena pozornost obrnila na Aleksa, ki se je začel zvijati v orgazmičnih krčih. Njegov obraz je bil popačen od užitka, njegove oči so bile zaprte in njegova usta odprta, obraz pa je obrnil prti nebu.
»Pridna punca,« je rekel sekundo ali dve kasneje.
»Zdej ti lahko pride«
Zaradi lastnega orgazma je Aleks za nekaj sekund prenehal stimulirati njen ščegetavček in prenehal s penetracijo. A takoj, ko je Miji dovolil orgazem se je spravil nazaj na delo. Svoj penis je hitro potegnil iz nje ter v njeno vzburjeno ženskost vstavil svoje spretne prste. Drugo roko pa je ponovno zaposlil z njenim klitorisom.
»Zelo pridna si bila mucka, zdej pa hočem, da ti pride!«
»Ja gospod!,« je odgovorila med cviljenjem, stokanjem in kričanjem.
Njegovim spretnim prstom ni vzelo dolgo, da so jo spravili na rob orgazma in Mia se tokrat ni zadrževala. Njeno telo se je divje zijalo in krčilo od užitka.
»Prhaja miii!«
Je zakričala z zaprtimi očmi manj kot minuto po tem ko jo je začel stimulirati s prsti.
»Nej ti pride! Loh tut večkrat!«
Njeno telo je izpolnilo njegov ukaz in Mia se je več minut tako divje zvijala in tresla tako, da je bilo videti, kot da bo raztrgala lisice na svojih zapestjih. Gozd so prebadali divji kriki njenega užitka. A njegovi spretni prsti je niso spustili, niti niso popuščali, vse dokler se njeno izmučeno telo ni sesedlo nekaj minut kasneje.
»O fak! Za popizdit! Sploh ne vem kokat mi je pršlo, dvakrat al clo trikrat… al sm clo verižnga mela. Sploh ne morem ej…«
Je pol prisotno rekla sama sebi v post orgazmični blaženosti.

 

Mia je bila zadihana, izmučena in izčrpana. Njene oči so bile še vedno zaprte in njene prsi so se dvigovale v hitrih presledkih ko je lovila sapo. Snežno bela tkanina pod njo je bila zmečkana in umazana, po njeni hrbtenjači pa so polzele velike kaplje potu. Še preden se je Miji uspelo povsem vrniti v realnost je začutila, kako je brnenje v njeni zadnjici prenehalo. Odprla je oči in videla kako ji Aleks odstranjuje kondom, ki je vseboval droben stimulator ter vrv, ki je preprečevala, da bi se ta pogreznil pregloboko vanjo. Kljub izčrpanosti, si je morala priznati, da je bil občutek odstranjevanja kondoma ter stimulatorja v njem zanjo zanimiv in vzburjajoč. Ko je Aleks končal s tem opravilom se je posvetil še sebi. Pazljivo je začel odstranjevati kondom s svojega penisa, ki je do tedaj že upadel a je vseeno obdržal še nekaj svoje erekcijske dolžine. Mia ga je med tem odpravilom opazovala z velikim zanimanjem kljub temu, da je zaradi tega morala dvigniti glavo v neprijeten položaj.
»Veš mucka,« je spregovoril brez, da bi odmaknil pogled s svojega uda.
»Danes si bla tok pridna, da si si zaslužila še eno nagrado.«
»Aja, kaj pa?«
Je že nekoliko bolj sproščena in razigrana vprašala Mia.
»Droben posladek mucka. Nekaj, kar vem, da imaš rada.«
Je Aleks odvrnil skrivnostno in Mia se je pričela spraševati kaj ima lahko v mislih. Poizkušala je uganiti, če je imel v mislih morda nekaj povsem nedolžnega ali pa kaj perverznega. Kljub vsemu pa je nekako čutila, da se ji vsekakor ne obeta nič več bolečega.
»Hitro odpri usta mucka. Hočem, da poješ dokler je še topla.«
Je rekel ter jo pogledal v oči.
Mia je bila zmedena. Deloma zaradi tega, ker se njeni možgani še nismo povsem opomogli od divje orgazmične pustolovščine deloma pa zato, ker jo je njen gospodar pogosto presenetil s čem, kar še nikoli ni videla.
»Kako ma loh neki toplega? Ne mi rečt, da ma sabo kako sveže pečeno pecivo v alufoliji?«
Je rekla sama sebi, ko se je postava njenega gospodarja pričela dvigovati nad njo. Takoj je opazila, da si je njen gospodar svoj upadel penis pospravil nazaj v hlače, nato pa se je njen pogled ustavil v njegovi desni roki.
»O fak! A to mi bo dal za jest?«
Je rekla sama sebi, ko je opazila, da v desni roki k njenim ustom nosi kondom, katerega si je ravnokar snel s penisa.
»Mislm sej jo mam rada, sam tko ven iz gume jest mi pa nebi nikol na misl pršlo. Ponavad je tko, da če tip hoče, da mu pogoltneš je to med fafom. Ko ma gumo gor jo pa zaveže in fukne stran.«
Aleks je postavil noge ob njene boke, počepnil na njeno razgaljeno telo ter usmeril svoj pogled k njenim očem.
»Odpri usta mucka,« je rekel nežno in skrbno.
Mia ga je ubogala. Glavo je dvignila proti njemu, na široko odprla usta ter iztegnila jezik.
»Pridna punca,« je rekel Aleks z mehkim glasom.
Pazljivo je prijel kondom z obema rokama. V levi roki je držal spodnji odprt del kodoma in v desni roki zgornjo konico kondoma. S spodnjim delom se je skoraj dotaknil njenega čakajočega jezika z desno roko pa je počasi dvigoval zgodnji del ter tako pričel zlivati vsebino kondoma v njena usta. Na ustih se mu je prikazal droben nasmešek, ko je gosta sperma pričela povzeti iz lateksa in se razlivati po njenemu jeziku. Mia je bila zazrta v njegove oči in pričela je okušati gost sok njegove moškosti.
Tedaj je opazila, da bi dragocena sperma njenega gospodarja utegnila vsak hip zdrsniti z jezika na njene prsi zato je hitro potegnila jezik nazaj vase. Spermo je v hipu pogoltnila in vrnila jezik nazaj na prvotno mesto.
»Pridna punca!«
Je vzkliknil Aleks.
»Vidiš, tko je prov! Ti je tok všeč sperma, da nočeš spustit niti kapljice ane?«
»Mhm,« je z odprtimi usti in iztegnjenim jezikom potrdila Mia ter rahlo prikimala z glavo.
»Od nega bi jo res ful rada vso pojedla,« je rekla sama sebi in njene misli so se obrnile k gosti tekočini v njenih ustih.
»Ful mi je všeč, če tipu dost pride, pa da ma tako lepo, belo, gosto spermo. Pa po okusu je tut kul u bistvu. Sm kr ziher, da je Aleks tak tip, ki pazi kaj je pred fafanjem. Tko, da punca dobi sladko spermo.«
Ko je bil kondom že skoraj prazen je Aleks prijel konico kondoma v levo roko. S Kazalcem, sredincem in palcem desne roke pa je pri konici pričel stiskati preostanek tekočine ven iz njega. Njegovi gibi so bili podobi molžnji in Mija je pohlevno sprejela vsak kapljico njegovega mleka. Ko so se njegovi prsti četrtič pomaknili po celotni dolžini kondoma je bil Aleks zadovoljen z opravilom ter je kos lateksa odložil na gozdna tla. Mia pa je pogoltnila še zadnjo kapljico dragocene bele tekočine.
»Kok si bla pridna punca,« je rekel z mehkim glasom in jo pogladil po laseh. Mia se je v odgovor sramežljivo nasmehnila.
»Zdej bo pa počasi, že čas, da te spustim, sigurn morš biti utrujena.«
Je rekel ter pričel brskati po zadnjem hlačnem žepu. Po nekaj sekundah je iz njega potegnil droben kovinski ključek. Z njim je odklenil lisice s katerimi je bila Mija do tedaj priklenjena na majhno bukev nad njeno glavo. Takoj, ko so bile njene roke proste jih je Mia dvignila v zrak ter pričela razgibavati svoja zapestja, nato pa se je dvignila v sedeči položaj in se podprla z rokami za hrbtom. Zagledala se je v njegove oči.
»Upam, da te ne bolijo roke preveč, vse skupaj je ratalo precej divje in…«
Aleks ni mogel dokončati stavka saj so ga ravno tedaj objele njene roke in njene ustnice so se poželjivo prisesale na njegove. Mia ga je začela strastno poljubljati in stiskati k sebi, Aleks pa je zgrabil njeni ritnici ter jo dvignil na svoje naročje.
»Perverzni tipi so zakon! Večina tipov bi čist popizdila, če bi jih šla zalizat takoj po temu, ko jim pride v usta, on pa sploh nč ne komplicira.«
Se je zamislila med tem ko je zaprla oči in se predala strastnemu poljubu. Minuto ali dve kasneje se je zadihana odtrgala od njegovih ustnic.
»Ves cajt, ko sem bla u lisicah sem hotla to nardit.«
Je rekla poželjivo.
»Vem«, je odvrnil Aleks.
»Ful je blo zabaven te držat na robu užitka. Si bla fajn zrajcana?«
Jo je vprašal.
»Uff, sploh ne veš kok! Sem mislila, da bom popizdila!«
»Si se torej fajn mela?«
»Sploh ne veš kok! Če nebi mela pizdo še vso razboleno bi te takoj še enkrat naskočila!«
Aleks se je v odgovor nasmehnil in jo pogladil po laseh. Brez, da bi kdo od njiju to formalno razglasil, sta oba vedela, da nista bila več v odnosu gospodarja in sužnje. Sedaj sta bila le dva ljubimca in Aleksa ni motilo, da je bilo ne dolgo nazaj tako pohlevno dekle sedaj agresivno.
»O Mia, Mia. Tok enih divjih stvari sva počela danes, ti si pa še kr potrebna! Res si ena posebna punca veš!«
Namesto odgovora se je Mia zgolj nasmehnila in nagajivo ugriznila njegovo spodnjo ustnico. A nenadoma je postal Aleksov obraz temačen, kot da bi ga nekaj mučilo.
»Mia… Rad bi se ti opravičil«, je rekel z resnim tonom.
»Opravičil? Za kaj že?«
Je zaskrbljeno in zmedeno odvrnila Mia.
»Preden sem te priklenil na drevo sem ti obljubil, da te danes ne bo nič več bolelo, pol pa sem te šeškal po muci. Pa tut prej sem bil tok zrajcan, da sem kr mal podivajl in sem bil mogoče preveč grob s tabo. Upam, da nisi preveč jezna, pa da mi lahko oprostiš.«
Je rekel s pristnim obžalovanjem ter pogledom obrnjenim v tla.
Tedaj pa je začutil njene drobne prste na svoji bradi. Mia je obrnila njegov obraz nazaj gor proti njenemu ter s tem razkrila svoj nasmešek in sijoče oči.
»Pozab!«
Je rekla razigrano, zamahnila z roko ter ga na hitro poljubila na lice.
»Dosti tipov je nardil dosti hujše stvari ko so bli fajn zrajcani. Ne se sekirat sploh!«
Aleksov obraz je zopet postal veder in Mia je čutila, da se mu je odvalil kamen od srca.

 

»No veš,« je po nekaj sekundah razmišljanja igrivo rekla Mia.
»Je pa nekaj kar lahko nardiš zame, da se mi mal oddolžiš.«
Aleks se je nasmehnil jo pogladil po laseh ter jo ošinil s radovednim pogledom.
»Neki bi še rada, da narediva preden greva domov.«
»Aja, kaj pa miška?«
Jo je radovedno vprašal Aleks.
»Upam, da se ti ne bo zdel preveč čuden, sam pač je neki tazga kar ful rada počnem s tipom.«
Aleks se je glasno nasmehnil ter zakril linijo sijočih zob z dlanjo.
»Joj Mia no, do zdej pa bi že loh vedla, da so meni všeč stvari, ki se ostalim zdijo čudne!«
Mia se je nasmehnila, a bila je tudi zelo zaskrbljena o tem, kako bo njen ljubimec sprejel njen predlog. Misli so ji pričela divjati.
»Fak no. Aleks sploh nima pojma kaj mu bo rekla. Ziher si misl, da bom neki ful perverznga predlagala pa je že ves zrajcan pa navdušen pol pa bo ves razočarana, ko bo vidu, da so sam ene ženske fore. Ne vem če bo razumu kok mi manka bližina pa toplina in take stvari odkar sm pustila unga kretena. Upam, da bo razumu, da punce pač to res rabmo. Sam, da ne bo spizdu, ko bo vidu, da bi rada od nega kej več kot sam fuk. Večina tipov je takih, da čist interes zgubijo takoj, ko si jajca spraznejo. Sam on ni ko večina tipov ane… Joj pička glupa no! Nehi se tok sekerat pa mu že reč kaj bi rada, mej mal jajčnikov!«
»Mia?« Je rekel Aleks ter jo vrgel iz njenih zmedenih misli.
»Še vedno razmišljaš, kako bi se ti lahko odkupil a?«
»Sori! Sej sem že takoj vedla, sam me je skrbel, da se ti nebi zdel beden.«
Je odvrnila s prestrašenim in sramežljivim glasom.
»O Mia, Mia! Ti se čist preveč sekiraš! Nikol te ne rabi biti sram pred mano karkol rečt, jaz sem res zadn človek, ki bi te obsojal.«
Mio so njegovo besede opogumile in končno je dala glas svoji želji.
»No lej,« je začela ne preveč samozavestno.
»Odkar sem samska mi je dost stvari manjkal. Vidiš, jaz sem ful taka punca, ki rab nežnosti pa cartanje in take stvari. Neki, kar mam ful rada je, da tip nag zaspi ob meni. Bi ti blo to kul?«
Preden bi imela čas skrbeti kakšen bo njegov odgovor jo je Aleks hitro in nežno poljubil na ustnice nato pa se je sunkovito postavil na noge in si pričel odpenjati pas.
»Bil bi počaščen Mia,« je rekel nežno in zapeljivo z velikim nasmehom na obrazu.
Enak nasmeh se je v trenutku narisal tudi na njenih ustih.
»Sej nisi mislila, da me boš nehala zanimat enkrat ko mi pride ne?«
»Pa ne, sam bala sem se, da se ti bo beden zdel, ker vem kake umazane stvari maš rad.«
Je odgovorila v njeni imitaciji sproščenosti.
»Seveda me je skrbel! Rečt tipu če gre fukat ja najbolj simpl pa izi stvar dokler maš dobre joške pa rit. Rečt tipu, da gre kej druzga s tabo počet. Rečt mu, da gre počet take stvari, ko pol veš, da je tvoj, to je pa jeba! Najhuj je, če ti je všeč pa pol na konc vidš, da bi te sam za fuk mel.« Je rekla sama pri sebi.
Do tedaj je Aleks že obesil svoj pas in tanko jopo na vejo bližnjega drevesa. Prizor njegovega slačenja je iz nje pregnal negativne misli in Mia se je hitro pričela zabavati. Z levo roko si je podprla glavo tako, da ga je lahko bolje opazovala. Prišlo ji je na misel, da bi ga prosila, če bi zanjo odplesal še malo striptiza, a se je hitro odločila, da po tem ni bilo potrebe. Aleks je vedel, da ga opazuje. Njegove oči so bile vedno usmerjene v njene in slačil se je počasi ter zapeljivo. Zapeljivo je dvigoval majico ter tako Miji razkrival svoje telo in jo na koncu potegnil čez svoj nasmejani obraz, nato pa si je slekel še svoj jeans ter ga odloži na močni bukovi veji. Tako je ostal samo v spodnjicah, ki so bile črne in oprijete z abstraktnim belim vzorcem.
»Počaki samo minutko miška, bom takoj nazaj,« je rekel Aleks in se odpravil k svoji črni torbi iz katere je do tedaj vzel toliko zanimivih pripomočkov, ki so Miji prinašali tako bolečino, kot užitek. Ona pa je izkoristila čas za ureditev bele tkanine, na kateri je ležala. Ker je opazila, da je ta postala zmečkana in nekoliko umazana od gozdnih tal je vstala, jo otresla, poravnala ter položila nazaj v njeno originalno lego in se zleknila nanjo.
»Mal urejaš gnezdece za naju vidim,« je rekel Aleks, ko se je vrnil. V levi roki je držal rdeč in v desni bel kos tkanine. Rdeča tkanino, ki je bila mnogo debelejša od bele postavil Miji pod glavo.
»Dobil sem občutek, da si taka punca, ki se rada kr dolgo crklja, zato sem ti prinesel nekaj, da te ne bo bolel vrat.«
»Kok si pozoren!« Je ganjeno vzkliknila Mia.
»Samo tega v bistvu ne bom rabila,« je odvrnila razigrano.
»Ti boš moja blazina,« je končala nekaj sekund kasneje.
Aleks se je v odgovor nasmehnil. Belo tkanino si je vrgel čez desno ramo in pričel zapeljivo slačiti še zadnji kos oblačil in tako pred njo zopet razkril svoj penis, ki je bil tokrat ohlapen.
»Nisem te še vidla čist nagega veš, dober zgledaš!«
Je nagajivo izjavila Mia.
»Oooo, hvala, tudi ti nisi saba.«
Je odvrnil Aleks, med tem ko je razgrnil veliko belo rjuho, katero si je malo prej dal čez ramo. Bil je pazljiv, da med tem postopkom ni nikoli zakril svojega penisa, saj je čutil, da Mia uživa ob pogledu nanj.
Ko se je ulegel k njej je Mia takoj položila nanj roke. A tega ni storila v duhu pohote, marveč v duhu nežnosti in navezanosti. Njene roke so mu pokazale željeni položaj. Usmerila ga je tako, da se je ulegel na hrbet ona pa se je takoj privila k njemu. Aleks je hitro izgubil nadzor nad desno roko, saj je Mia nemudoma položila svojo glavo na desno stran njegovih prsi. Zato je z levo roko hitro potegnil snežno belo rjuho čez njiju. Bil je še posebno pozoren na to, da je na njeni strani segla vse do tal zato, da Mije nebi zeblo, kar je ona seveda čutila in cenila. Aleks jo je z levo roko pričel nežno gladiti po laseh. Mia je pa je desno roko položila na drugo stran njegovih prsti ter ovila svoje noge okoli njegovih. Njeno mednožje je bilo sedaj potisnjeno ob njegovo stegno, a za Mio to ni bila seksualna gesta, marveč izraz globokega občutka intimnosti.
»Ob tebi se počutim tok varno veš,« je rekla z ljubečim glasom.
»To je zelo lepo slišat. Dosti punc dvomi, da sem lahko nežen.«
»Ahh, pojma nimajo,« je rekla odslovilno in ga poljubila na brado.
»V bistvu, si cel srček.«
Namesto odgovora je lahko slišala, kako se je Aleks glasno nasmehnil.
»Sej ti nebi bla panika, če bi mal zaspala ne?«
»Sploh ne, danes mam cel dan čas.«
Je z nežnim glasom odvrnil Aleks.
»Super pol, kar jaz te cel dan ne nameravam spustit!«
Aleks se je zopet nasmehnil in jo nežno poljubil na čelo.
»Lepo spi miška.«
Mia se je tedaj začela spraševati, če Aleks sploh nima namena zaspati ob njej.
»Včas pozabm, da niso kr vsi taki, da loh kjerkol takoj zaspijo, je pa tut res, da je on mene mal bolj zmatral, kot sem jaz njega.«
Si je rekla. Na misel ji je prišlo tudi, da bi ga vprašala koliko je ura, a odločila se je, da to sploh ni važno. Ko je bila z njim je bilo vedno le zdaj, čas je stal pri miru.
Preden je imela možnost razmišljati še o čem drugem je podlegla prijetni utrujenosti in zaspala v nežnem objemu moškega, ki jo je manj kot uro pripeljal do ekstaze skozi bolečino.

 

Napisal : Sinner

 

 

 

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>