Robi in Manja

Robi in Manja

mar 13

Spoznala sta se preko interneta, na eni od klepetalnic. Ure in ure sta uživala v klepetu in odkrivala podrobnosti iz svojega življenja.
Manja je bila resna in zadržna, tip ženske, ki redko kdaj tvega. Stara okoli 30 let. Zavedala se je svojega telesa in želja, vendar pa jo je vzgoja držala malo nazaj. Pri 170 cm višine, blondinka, zelenih oči, dovolj velikih prsi, sexi ritke je požela vse poglede , kjerkoli se je pač pojavila.
Robi je bil malenkost starejši, višji od nje, širokih ramen in prelepih oči. Imel je ljubko ritko, kot se je zdelo kasneje Manji.
S pogovorom v klepetalnici sta ugotovila, da ju povezuje veliko stvari, od odraščanja v malih mestecih, do tega, da imata rada naravo.
čez nekaj dni sta se dobila na kavi po službi. Bila sta v majhni kavarni blizu prometnega križišča. Sedela sta in opazovala promet skozi stekleno okno. Kmalu se je vlilo. Dežne kaplje so se razlivale po šipah.

Predlagala je, da odideta v njeno stanovanje, nedaleč od kavarne. Močno je deževalo, bilo je hladno in oba sta se tresla, ko sta hodila po dežju. Manja je veselo zabredla po luči. Smejala se je in nastavljala dlani dežnim kapljam.
Robi je brcnil v lužo in poškropil Manjo. Zakričala je v presenečenju in iztegnila roko, da bi ga prijateljsko udarila v trebuh. Ujel je njeno roko in jo trdno prijel. Njuna premočena obraza sta bila le par centimetrov narazen. In preden se je kateri od njiju dobro zavedel, so bile njune ustnice sklenjene v lačnem poljubu. Njene so bile hladne od dežja, usta pa mehka in voljna. Tresla se je od mraza. Njegove roke so se ovile okoli njenega telesa in počutila se je varno in udobno v njegovem objemu. Kolena so se ji zmehčala in želje nekje iz globin, so se razvnemale v neznanih področjih njenega telesa. še nikoli se ni tako počutila. Ko je Robi okusil njena usta, je začutil globok živalski nemir v ledjih, naval nečesa prvobitnega, od česar mu je trdno vstal njegov korenjak, kljub dežju in mrazu.
Potem sta bila v njenem stanovanju in si trgala obleko en z drugega.
“Tako sexi si” mu je zašepetala, ko mu je poljubljala gole prsi in švigala po njegovih bradavicah z jezičkom. Robi jo je pogledal, srajčka se ji je lepila k telesu, poudarjala je njene prsi. Ob tem pogledu mu je začelo srce hitreje biti in vznemirjenje se mu je razplametelo ob misli, da bo v nekaj sekundah zagledal njene gole prsi. Instiktivno je padel pred njo na kolena in ji začel odpenjati kavbojke. Manjo je to presenetilo, vendar mu je dovolila, da je storil, kar je želel. S težavo je potegnil hlače dol, saj so se ji zaradi mokrote lepile na kožo. Spodaj je nosila bele hlačke. Robi je poljubil njeno muco skozi tanko tkanino hlačk. Mešanica potu in dežja okoli nje je nebeško dišala. Ovil je roke okoli njenega mehkega pasu in potegnil z jezikom po obrisih njenega gumbka in muce. Manja je z nizkim glasom zaječala. Svoja usta in jezik je pritisnil močneje in tako stisnil njen gumbek k medenični kosti in začutil njen odziv: pritiskanje njene medenice na njegov obraz. Medtem, ko jo je lizal in poljubljal njena bedra in jo obenem božal po ritki, je začutil naravno željo, da bi videl njeno muco. Imela je majhen gumbek, nad katerim so bile dlake pobrite v ozko črtico, vendar so bile spodaj na gladko obrite. Ko je potegnil njene hlačke stran in potem, ko jih je vlekel dol, ji je pustil še malo pritiskati medenico k njegovemu obrazu, potem pa je dvignil obraz, še vedno z iztegnjenim jezikom in začel potovanje navzgor proti Manjinim prsim.čutila je njegov topel jezik, kako je šel skozi njene sramne dlačice, na njenem od dežja premočenem trebuščku in začutila je , kako so se ji trebušne mišice stresle. Potem je začutila, kako so ji njegove roke odpele modrček. Srce ji je začelo hitreje utripati v pričakovanju. Njegova usta bodo kmalu na njenih prsih. Njene bradavičke so otrdele še prej na dežju in mrazu in želela si je čutiti njegov jezik na njih. Robi je ni razočaral, izkušeno je krožil z jezikom v širokih krogih po njenih prsih in ga kdaj pa kdaj približal zdaj eni, zdaj drugi bradavički. Sesal je njene bradavičke ….sesal in sesal, kolikor so mu to omogočala usta. Manja je čutila, kako so ji čudoviti sokovi tekli v muco. Točke užitka na njenih bradavičkah in prsih so gorele.
Porinila ga je na posteljo. Z razgaljenimi prsmi se je ulegel in gledal njeno golo telo. Stala je na robu postelje in mu potegnila dol kavbojke. Njegov korenjak je štrelel, srednje trd, proti njegovemu trebuhu. Ni nosil spodnjic. Zajahala je njegovo oprsje, obrnjena proč od njegovega obraza, tako da je lahko videl le njeno ritko in hrbet. Njena muca je pustila mokre črte na njegovih prsih, medtem ko je hitela z jezikom po vsej dolžini njegovega korenjaka. Ker mu je štrlel proti trebuhu, je njen jezik zadeval njegovo posebej občutljivo spodnjo stran. Začutil je, kako mu je otrdel od ugodja in kako je z usti zadevala ob njegova jajčka. Globoko je vdihnila, da bi se naužila vonja Robijevega presredka.
Kapljica predsemenske tekočine se je pojavila na razporku glavice in Manja jo je polizala. Imela je rahlo slan okus in zaželela si jo je še več. Ko mu je z usti objela njegovo moškost, je Robi zastokal od užitka. Njene ustnice so bile še vedno hladne od dežja, njena usta pa so bila topla in vlažna.

Namočila mu ga je s svojo slino. Začutil je, kako slina teče navzdol , ko mu je lizala glavico. Potem je občutil njeno hladno dlan, ki se je ovila okoli korena, ko ga je začela sesati. Sesala mu ga je in se hkrati odločila, da je čas, da tudi on njej poliže muco. Robi je imel zaprte oči in je stokal od užitka ob njenem sesanju, ko je zaznal vonj njene muce, potem pa je začutil lepljivo mokro muco, kako mu je oplazila ustnice. Začel ji je lizati muco s širokimi potegi jezika in je nadvse užival v njenem okusu. Tudi v preteklosti je že lizal muce, vendar nobena ni imela tako dobrega pravega okusa. Medte, ko mu ga je tako dobro obdelovala, se je zavedel, da mu bo kmalu prišlo. Vendar si tega še ni želel takoj zdaj. Zato je potisnil Manjo s sebe in pristala je ob njem na postelji. Pogledala sta si v oči. Vse jima je neverjetno sovpadalo. Oba sta instiktivno vedela, kaj si želi drugi. Zavzela je položaj z ritko v zraku. Nikoli v življenju, resna in zadržana, kot je bil si ni predstavljala, da se lahko zdi po pasje tako normalno in enostavno.

Robi ji ga je porinil globoko v njo…v njeno vlažno muco in jo začel nabijat z močnimi sunki.Vrgel je glavo nazaj in stokal od užitka. Rit se mu je stisnila, medtem ko ji ga je zarival in užitek, ki je prihajal od njegovega mednožja, mu je pretresal telo. Začutil je, kako se mu na čelu in pod pazduho nabira pot. Ona pa je čutila, kako jo njegov tič ziblje in kako jo njegovc ritem šene proti orgazmu. Začutila je, kako se ji nabirajo sokovi v notranjosti njene muce in potem, ko je prišlo, jih je razneslo okoli njegovega trdega tiča. Vendar jo je on še kar naprej neizprosno nabijal. Njuni telesi sta se premikali skupaj, v popolnem ritmu. Dve živalski telesi sklenjeni skupaj v paritvenem ritualu, ki se je razvijal in izpopolnjeval že pri tisoč generacijah – akt, ki je pripeljal to vrsto živali na vrh prehranjevalne verige na Zemlji. Ko je Robi odprl oči, da bi pogledal na spoštovanje zbujajoč pogled, kako njegov tič drsi v njeno notranjost in ven, si ni mogel pomagat, da ne bi opazil mehkih, sexy oblin Manjinega telesa. Kljub temu da je drsenje njegovega tiča v njeno muco in iz nje povzročalo mlaskajoč zvok, si je , medtem, ko jo je držal z rokami za pas, začelel ploskniti po ritnicah. Zacvilila je od užitka in bolečine, ko je začutila Robijevo odprti dlani, kako sta pristajali na njenih ritnicah. čutila je, kako topli sta postali pod njegovimi dlanmi. Mešanica bolečine od udarcev in užitka, je bila neverjetna. Manja je čutila, kako ji jemlje sapo. Potem je začutila, da se je Robi ustavil in za čuda uganila, kaj je nameraval storiti sedaj, kar je samo povečalo njeno vznemirjanje.
želel je občutiti njeno ritko ….njeno drugo luknjico. Kasneje mu je zaupala, da je bil za njo, od vsega najbolj erotičen občutek, ko je njegov pljunek zadel njeno ritno luknjico. Bilo je tako živalsko in sexy. Ljudje ne pljuvajo, lahko ližejo, pljuvanje pa velja za neotesano, še posebej neprimerno, da bi v njem uživale ženske. Robijev jezik je raziskoval njeno ritno luknjico. Polizal jo je okoli in okoli in potem je z jezikom obdeloval razpirajočo se luknjico. Njegov jeziček je pripravljal vse to za vstop njegovega tiča v to malo ozko luknjico. Manja je zakopala svoj obraz v blazino, ko je Robi prislonil svojega tiča ob njeno ritno luknjico. čeprav je pritiskal, ni prodrl. Manja je stokala v nori želji, da ga začuti v sebi, vendar jo je Robi še kar naprej dražil s podrsavanjem tiča od ene luknjice do druge. Obe luknji sta bili spolzki od mešanice njenih sokov in njegove sline. čakal je na njene prošnje po združitvi. Zadovoljen z njimi, je navlažil glavico , tako, da jo je potisnil v njeno vročo in mokro muco. Potem je začel porivati tiča v njeno tesno ritno luknjico. Manja je zakričala od bolečine in užitka, kar je Robija vzpodbudilo, da je porival še močneje. Kmalu je bil po vsej dolžini v njeni luknji. Manja je čutila, kako ji je, ko je dobila tiča vase, pobralo vso sapo. Nobenega krika ni več spravila iz sebe, čeprav se je trudila. Popolnoma jo je prežemala bolečina, vendar ji je, iz nekega nedoumljivega razloga, bilo to všeč. Namerno je Robi pustil tiča v njeni luknjici. Potem se je počasi začel premikati v njen. Najprej narahlo in počasi, potem vse hitreje in močneje. Manjo je zanimalo kje in kdaj mu bo prišlo. Zdaj si je to že zelo želela. “Prosim, naj ti pride, ” ji je uspelo izdihniti. Vonj potu in sexa je prekrival posteljo kot meglica.
Robi je potegnil svojega tiča iz luknjice. Bila je rožnata in vsa odprta. Pogledal je obe njeni luknjici in se začel stresati v trzajih. Začutila je prve tople brizge njegove sperme, ki so zadeli, zdaj pekočo, ritno luknjo. Lepljiva sperma je delovala blažilno na njeno luknjico, potem pa je kapljala proti luknji njene muce. Da bi imel Robi, medtem , ko mu je prihajalo, čim bolj vabeč razgled, mu je Manja sexy migala z ritko. Pogled na njeno prepepo zibajočo se ritko, je Robiju pomagal do še močnejšega orgazma. Ječanje mu je uhajalo še potem , ko v njemu ni bilo več niti kapljice spreme. Manja je segla z roko nazaj in ga pobožala. Sledilo je nenadno in veliko olajšanje po explozivnem orgazmu. Občutil je , kako se mu je telo sprostilo. Glavo je vrgel nazaj in izpustil še zadnji dolgi stok čistega zadovoljstva in olajšanja. To je bil živalski jek, jek, ki je naznanjal konec prastarega, vendar nadvse prijetnega dejanja.
Robi se je ulegel na zasoplo Manjo.Nekaj časa sta tako ležala, potem pa se je Manja spravila k sedaj ohlapnemu korenjaku in ga , medtem ko jo je Robi opazoval, vzela v svoja usta. Ostanki njegove sperme so ji pritekli v grlo in Manja je pogoltnila. Okusila je svojo ritko na njegovem tiču. Potem mu je polizala jajčka in še naprej do njegove ritne luknje. Ležala je ob njem, njena usta so raziskovala in blažila njegovo telo, noge pa je imela stisnjene skupaj, da bi uživala ob občutku, ki ga je povzročala njegova sperma na njeni riti in med nogami. Robi se je sklonil dol in razprl njene noge in polizal nekaj svoje lastne sperme in sokove iz njene muce in ritke. Tega se nista zavedala, vendar sta se instiktivno pripravljala za naslednjič.

Ko sta se kdaj kasneje o tem pogovarjala, kako je bilo prvič, sta se oba spraševala, kaj ju je navdahnilo, da sta bila že prvič tako vešča en z drugim. Obema je uspelo predvideti želje in dejanja drugega. Dosegla sta skupno zadoščenje svojih najglobljih živalskih strasti.

Robi in Manja sta vedno uživala v čudoviti kemiji, ki sta jo odkrila po tistem sprehodu v dežju. In nikoli nista nehala ceniti čarovnije, ki jo je vsak prinesel v življenje drugega. Ugotovila sta, da se je njuno spolno ujemanje razširilo tudi na druga področja njunih življenj.Kmalu sta se odločila živeti skupaj. življenje se jima je za vedno spremenilo po tistem sprehodu.

Št. komentarjev: 2

  1. ronki roklepnik

    noro,,,,hvala za takšno zgodbo…

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>