Če bi ljudje želeli biti v tvojem življenju, bi bili!

Če bi ljudje želeli biti v tvojem življenju, bi bili!

dec 29

Sprašuješ se, zakaj jih ni. Mogoče imajo kakšne probleme. Mogoče so prezaposleni in trenutno nimajo časa. Mogoče želijo biti s tabo, ampak… Prej, ko boš spoznal, da če bi želeli biti v tvojem življenju, bi bili, bolje bo zate.

Ljudje, ki želijo biti del tvojega življenja, se bodo za to potrudili. Če imajo težave, ti bodo sporočili, bodo komunicirali s tabo. Če vedo, da ne morejo biti tam zate, na način, ki ga potrebuješ, ti odkrito povedo.

A včasih jim ne verjameš. Raje verjameš v izgovore, kakor v resnico, ki ti jo je oseba povedala. Predvidevaš in jim na različne načine sporočaš, da si ne prizadevajo dovolj.

Izgovori držijo upanje. So obljube, ki jih v njihovem imenu daješ samemu sebi. Želiš verjeti, da se bodo, če se boš prilagodljiv, vrnili. Če jim boš dokazal, da si vreden njihovega časa, bodo morda prišli. Postaneš majhen, iščeš izgovore in jih opravičuješ sam sebi. Opravičuješ nekoga, ki ne bo prišel.

Tvoje srce se vsakič še bolj zlomi, ko čakaš na odgovor, ki nikoli ne pride.

Držiš se bilk upanja, ko ti pravijo, da si resnično želijo biti s teboj, ampak ne zdaj, nekoč!

Postaneš utrujen, ko se zaveš, da ta prihodnost nikoli ne bo prišla. Končno sprejmeš dejstvo, da se v tvojem življenju ne odvija vse tako, kakor bi si želel. Odločiš se, da jih na takšen način v življenju ne potrebuješ in zaradi tega nisi slaba oseba.

Včasih se tvoje želje in potrebe ne ujemajo z drugo osebo. Včasih jih potrebuješ na načine, ki jih oni nočejo ali ne znajo biti takšna oseba, ki si jo želiš. Zaradi tega ne pomeni, da so oni ali ti slaba oseba, to ne pomeni, da je s teboj ali njimi ali kaj narobe. Mogoče ta oseba preprosto ni oseba, ki ji je namenjeno, da bo v tvojem življenju.

Verjemi dejstvu, da ljudje marsikaj govorijo, vendar šele njihova dejanja pokažejo, kdo so.

Obstajajo ljudje, ki te vidijo takšnega kakršen si in te cenijo. Te razumejo in občudujejo ter naredijo prostor v svojem življenju zate. Razumejo, da sta v odnosu dve osebi, ki sta se pripravljeni srečati na pol poti, da ugotovita, na kakšen način sta tam drug za drugega.

Obstajajo ljudje, ki bodo naredili vse, da bi bili tam zate. Ne puščajo te v ugibanjih o tem, zakaj so odsotni. Zaslužiš si nekoga, ki je pošten do tebe, in ti ne bo dajal polovičnih obljub. Ob tebi bo v težkih časih, čeprav jim bo morda neprijetno. Zaslužiš si, da so v tvojem življenju ljudje, za katere veš, da se lahko zaneseš na njih, ne pa tisti, ob katerih se nenehno sprašuješ, ali bodo sploh našli čas zate.

Če nekdo želi biti v tvojem življenju, bo.

Boli, da niso, in tudi to je v redu. Ne pozabi, da ta oseba ni konec sveta. Ta oseba ni edina, ki te lahko podpira, skrbi zate in te ljubi.

Spoznal boš ljudi, ki želijo biti v tvojem življenju, ki te vidijo kot nekoga, brez katerega ne želijo živeti, ne kot nekoga, ki ga morajo prenašati. Verjemi!

 

vir: citymagazine

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>