Konec prvega letnika ( Max, Christina in Andrej)

Konec prvega letnika ( Max, Christina in Andrej)

sep 01
Konec prvega letnika ( Max, Christina in Andrej)

 

Max se je odločil, da je čas, da se pripravi Christino za izpit ob končanju prvega letnika šolanja, saj je manjkalo le še 20 dni do konca tega prvega obdobja. Vedel je, da mora biti to res nekaj posebnega. Nekaj, kar jo bo premaknilo in ju še bolj povezalo. Seveda je pričakoval, da bosta tako Christina kot Andrej želela podpisati aneks k pogodbi o še enem letniku šolanja.

Odločil se je in se sestavil res pravi vprašalnik oziroma Obrazec medicinske zgodovine in seveda primerjalnik za nadaljnje preglede, kjer bo lepo viden napredek, oz sprememba. V mislih je imel natančen pregled njenega telesa, tako zunanjega dela, kot tudi vseh odprtin, zraven pa tudi teste, ki jih je moral opraviti, preden jo postavi pred konkretno dejstvo.

Dogovoril se je z Andrejem, da mu bo asistiral pri samem pregledu in skrbno zapisal vsa opažanja in beležke o Christininem stanju. Včasih je potrebno tudi narediti fotografijo ali kaj posneti. Tako sta povabila Christino v studio, kjer je bilo že vse pripravljeno za pregled. Najprej sta ji dala obrazec, da je vpisala svoje podatke o svojem stanju, kar bo Maxu služilo za osnovo. Dala sta ji možnost, da pove, če ima kake probleme, ker med pregledom to ne bo več možno, saj bo imela v ustih gag in čez oči masko. Odkimala je in ju pozvala, da nadaljujeta.

Christina je kot vedno najprej dobila ovratnico in manšete na roke in noge. Roke ji je Max tokrat takoj pripel na ovratnico. Christina se je še vedno smehljala in ga dražila. Namignil je Andreju, da jo pelje v studio. Tam jo je postavil na sredino sobe, Andrej se je usedel v fotelj s papirji in svinčnikom, Max pa je počasi šel okoli nje in ji povedal, da jo čaka izjemen in natančen pregled, ki bo osnova nadaljevanja igre. V znak privolitve je prikimala.

»Odpri usta in reci A,« ji je ukazal, kar je tudi storila brez ugovarjanja. Max ji je potisnil dva prsta globoko v usta in takoj se je odzvala, ker tega ni dobro prenašala. Sunkovito se je odmaknila in si prislužila konkretno klofuto. Še enkrat je lepo odprla usta in se v sebi pripravila na raziskovanje globine grla s prsti. Vedela je, da je to šele začetek in imela je prav. Počasi je tipal po njenih ustih in se težko zadrževal, da je ni konkretno posilil s prsti globoko v grlo. Čutil je, kako se ob določenih dotikih skrči in se res zelo trudi biti uslužna. Max jo je potisnil v klečeč položaj in stopil do police z igračami, kjer je vzel v roke tanek, a 60 cm dolg pripomoček za analne igre.

»Nagni glavo nazaj in spet odpri usta. Sedaj bom preveril globino in prosim, da se potrudiš ter se ne premikaš, da te ne poškodujem. Ta test potrebujem, da vidim koliko si letos napredovala in da lahko določim nadaljevanje tvojega treninga.«

Christina je poslušala in čutila, kako ji črna stvar polzi proti grlu. Odmaknila se je in zakašljala, zraven pa tudi nabiranje solz v kotičkih njenih oči.

»Miruj in poskusi še enkrat. Bolje da greva skozi tale test počasi, da mi ni treba na pomoč klicat Andreja. Potem veš, da bo zate huje in predvsem bolj neprijetno. Torej se sprosti in dajva še enkrat. Andrej, ti pa prosim zabeleži, da nujno potrebuje več treninga, ker tole ni nič. Le 18 cm sprejme vase, » je držal Nino za lase in ji z drugo roko tiščal dolgo črno gumo v usta. Christina se je poskušala odmakniti, ker ji je šlo na bruhanje, a je pozabila, da jo Max zelo dobro pozna in ji ne bo dovolil umika. Odmaknil se je le toliko, da je lahko zadihala in spet sta ponovila preverjanje globine. Solze so ji nekontrolirano tekle na kotičkih oči, a jih on niti ni videl zaradi njene maske. Erekcija pri Andreju je bila znak, da gre igra v pravi smeri.

»Ok, dejmo zapisat, da zmore 19, a dokler ne bo vsaj 23, zame ni v redu. Želim in zahtevam globino, Christina. Če ne zlepa pa zgrda, zapomni si to.«

Christina je končno lahko zadihala. Max je vzel napihljiv gag in ji ga potisnil v usta ter ga napihnil. V ušesa je dobila čepke in čez vse to potem masko, da je vse kar je imela v tistem trenutku v mislih, bil edino gag, ki ji je polnil usta. Ni slišala in ni videla. Bila je prepuščena njima. Čutila je kako jo  Max dvignil in jo potisnil proti križu na steni. Roke in noge sta ji zvezala nanj, da se ni mogla premikati. Bila jima je izpostavljena in nezaščitena. Počutila se je kot nekem odru, kjer je vsem na ogled.

Začutila je prste na svojih bradavičkah in ugotovila, da sta ji snela pirse. Ni imela pojma, kaj imata v planu. Kmalu je začutila da ji vežeta prsi z elastično vrvico. Stisk ne sme biti preveč tesen, da se ne prekine pretok krvi, je pa priporočljivo, da ravno toliko, da so njene joške napete in modrikaste, bradavice pa nabreknjene in zelo občutljive. Njene bradavičke so stale pokonci, kar čutila je, kako jo bolijo. Max je par krat preveril, kako dobro prenaša bolečino v njih in to jo je tako močno zdražilo, da je spodaj kar čutila, kako kapljajo njeni sokovi. Prsi so bile močno prevezane in oba sta jo stiskala, tipala, preverjala, kako se odziva na svoje polne joške. Max je stiskal bradavice in se želel prepričati, če se v njih že nabira tekočina.

»Oooo, zanimivo. Nekoga zelo vzburja tole stiskanje,« se je nasmehnil in povečal stiskanje do bolečine.

Na njih ji je pripel kovinske ščipalke in jih rahlo premikal, Christina pa se je zvijala, tako od bolečine kot tudi užitka. Želela si je, da bi ji kdo on njiju zapolnil spodnjo luknjico, a pravzaprav ni mogla niti besede izustiti. Lahko je samo momljala in s tem pokazala svoje občutke. Med tem časom, ko se je ukvarjala s svojimi občutenji, ji je Max premeril prsa, bradavičke, vse sta skupaj z Andrejem skrbno zabeležila.

»Andrej, po moje je čas, da začneva s treningom njenih jošk. Vsak dan jih boš masiral večkrat na dan in se posvetil bradavicam. Želim, da začneva tudi v smeri pridobivanja mleka. Vsak dan ji moraš stimulirati bradavice vsaj 5 x po 20 min vsako. Uporabi tudi vakumske nastavke. Splaniraj si čas in se drži ure ne glede na njene pritožbe. Po moje bo najboljše, da imata doma nek prostor, kjer jo vsak dan privežeš in to opraviš. Če so bo pritoževala, sledi kazen. Bič na njeni rit. Mi je vseeno, če bo non stop sled na riti.«

Max je pristopil h Christini in ji počasi pripel žičke na ščipalke bradavičk. Ni še vklopil, ker si je želel videti, kako bo odreagirala.  Obenem ji je nalepil nalepke tensa na mesta pod rebri in nad boki. Tudi to še ni vklopil. Počakal bo, da pozabi na to, ker je čutil, kako napeto je njeno telo. Namesto tega je pokleknil pred njo in jo božal po nogah in se približeval njeni špranji. Dotik je bil dovolj, da je videl, kako je mokra in sam pri sebi se je nasmehnil, ker mu je bilo všeč, kako se odziva. Namignil je Andreju, ki mu je stisnil na roko olje in se približal z roko njeni pički. Roka je kar drsela proti globini, Christina pa se je zvijala kolikor so ji dopuščale vrvi. Neverjetno hitro se je sproščala in odpirala. Zanj. Vedela je da hrepeni po njegovi roki. Te občutke je dobro poznala, saj ji je večkrat pričaral te nore občutke. Roka si je utirala pot navzgor, Christina pa se je poskušala še sama nasajati in s tem pomagati. Vstopil je skozi ožino in čutil, kako ga je objela. Nalašč je umiril roko in ji pustil, da s navadi na njo. Ni želel še njenega orgazma. Danes ne. Ta bo nekje na koncu. Če se ne bo prej premislil. Ječala je in momljala in vedel je, da si želi več. Še malo je premaknil roko in se odmaknil ven iz nje. Tekočina se je kar vlila po tleh. Bila je pripravljena, a trenutno ga to ni zanimalo. Sunkovito je dihala skozi nos in če bi le lahko, bi ga zgrizla, ker jo je pustil prazno. Vstal je, si obrisal roke, ter vklopil tens na nizke frekvence. Stresla se je in zamomljala. Namignil je Andreju in sta jo pustila samo, da se lahko telo počasi navaja na dražljaje ki jih še ni poznala. Popila sta vsak kozarec vina v kuhinji in se vrnila v sobo, ker je bila slika nje na križu, kako se zvija ob vsakem tensu nekaj najlepšega. Povečal je moč in njen glas je bil pokazatelj, da ji pravzaprav paše. Ona je pozabila na njuno prisotnost, bradavice so ji žarele in ni mogla tega povedati, ker je imela usta polna. Bolečina je bila nekaj, kar jo je spravljalo ob živce. Sploh pa to, da je bila nenapovedana. Ni mogla predvideti v kakšnih intervalih sledi, ker se je to menjalo. Čutila je, kako ji bodo noge klecnile, če ne bo kmalu konec te igre. Misice so se zategovale na momente in to je bil nor občutek. Podoben je bil orgazmu, a vseeno daleč od tega. Max je vzel v roke bič in jo oplazil po stegnih. Še dobro, da je imela polna usta, ker je bilo slišati močan odziv poln presenečenja. Dobila je še par udarcev in se nevarno blizala orgazmu, zato je Max izklopil napravo, medtem, pa ji je Andrej odvezoval roke in noge. Naslonil jo je nase, ker bi se sicer zgrudila na tla pred njima. Bila je mehka in noge je niso več dobro držale. Pospremil jo je do postelje, kjer se je ulegla na hrbet, roke sta ji zvezala visoko nad glavo. Fiksirala njeno telo, da se ne bo več premikala ali zvijala. Ščipalke na sramnih ustnicah je Max pričvrstil tako, da je bila pred njim popolnoma odprta in da je imel dober pogled na njene odprtine.

»Vse tri bo treba pregledati in izmeriti odzivnost. Andrej, boš beležil? »

Najprej je vzel robček in popivnal vso odvečno tekočino. Vedel je, da ima pol mehur, ker že od vstopa v studio ni mogla na stranišče, da bi se olajšala. Zato ji je najprej nastavil na malo luknjico kateter večjega obsega in mu počasi pomagal, da zdrkne v njo. Čutil je, kako je naletel na rahel odpor, ko je stisnila mišico. Zaječala je in vseeno popustila, da je lahko s cevko vstopil v njen mehur. Ko je bil prepričan, da je kateter lepo in pravilno nameščen, je napolnil balonček s tekočino, da ga je še lepo fiksiral. Ko je končal, je nežno sprobal če drži, ona pa je zadrževala dih in se trudila, da je čisto pri miru. Še malo jo je dražil, ker je vedel, da komaj čaka, da sprosti mehur. Položil je slan na področje mehurja in spodaj je bila napeta, tako da je bila kar trda. Bil je čas, da ji pomaga pri olajšanju. Natavila je vedro in počasi odprl ventilček, da je tekočina le malo kapljala. Christina ga je rotila, naj ji pusti, da gre na stranišče, a mu kaj takega ni padlo na pamet. Medtem je otipal njen rožnti gumbek, ki je bil napet in občutljiv. Medtem, ko je tekočina tekla po cevki, si je vzel čas in ji odprl ritko s kovinskim razpiralcem, da je dobil vpogled v njeno globino. Naslonil je vibrator na kovinski del in čutil, kako se je napela. Dražljaj je bil močan. Malo se je igral s širjenjem in ugotovil, da se prav lepo odpira, a danes to niti ni bil njegov namen. Zanimalo ga je, kako se bo odpirala v pički, ker je rabil globino in širino za nadaljevanje te igre. Odprl je ventil do konca, da je tekočina lahko hitreje iztekala.

Izdatno si je namazal roko, ter jo začel ponovno odpirati v globino. Christina je uzivala in tega ni skrivala. Andrej je stal zraven in opazoval, kako se njena pička širi in odpira. Max je pospešil premike roke in zaznal bližanje vrhunca pri Nini. Spet se je ustavil in ji ni dovolil preko meje. Tokrat je namignil Andreju in mu pokazal naj se igra z njenim anusom. Počasi naj s prsti prodira v njo, on pa je stopil do police z igračkami in prinesel vibra palico. Dal jo je Andreju, sam pa ponovno našel pot v njeno globino, kjer jo je držal na meji in se poigraval s premikanjem. Čutil jo je, kako si želi it do konca in namignil je Andreju, naj ji postavi vibra palico direktno ne gumbek, ki je bil že lepo izbočen in v pričakovanju. Stresla se je in v nekaj trenutkih jo je zajel močan orgazem, Max pa je še pospešil gibanje svoje roke v njej in jo odpeljal daleč proč iz tiste sobe. Orgazem je bil izredno močan in z njene strani težko pričakovan. Sledilo je olajšanje in počivanje. Max in Andrej sta jo pustila, da si je odpočila in spet normalno zadihala. Med tem časom sta dopolnila seznam in zapisala par stvari. Max je rekel, da bo doma vse to pregledal in javil kaj sledi. Mora predelati določene stvari in potem ga bo seznanil s potekom igre v nadaljne. Jasno mu je bilo, da je sedaj Christina pripravljena na eno težjih nalog v svojem življenju. Dovolj dobro se je znala odpreti in tudi odzivnost na te dražljaje je bila več kot odlična. Točno to je rabil za nadaljevanje igre.

Čez teden dni se je zmenil z Andrejem, da Christino kar pobere pri njima doma in jo odpelje s sabo. Ni povedal kaj je v planu, a oba sta mu zaupala. Christina je bila dobre volje, nasmejana in žarečih oči. Veselila se je trenutkov, ki so bili drugačni od vsakodnevnega življenja. Prisedla je v avto in odpeljala sta se proti studiu. Pričakovala je eno sexi seanso in počutila se je dobro v prisotnosti Maxa.

»Christina, danes mi zaupaj, da skrbim zate in ti želim vse kar ti predstavlja uzitke. Odločil sem se za poseben postopek, ki ti bo dal uzitke, morda bolečine, a vedi, da je to nekaj kar si želim in pričakujem od tebe.«

Christina ga je šele sedaj resno pogledala, ker je zaznala drugačen ton v njegovem glasu. Bil je resen in skoraj se je ustrašila tega. Trenutek zatem pa je pokimala, ker je vedela pri sebi, da vedno znova najprej poskrbi, da je ona v redu.

»Pojdi sedaj v kopalnico, preobleci se, nujno samo stoječe nogavice in visoke pete, na tebi želim danes tudi rdečo šminko. Ne sprašuj zakaj, le uredi se, kot sem ti ukazal.«

Ni ji niti dal možnosti ugovora in s kepo v želodcu se je odšla pripraviti. Na sebi je vseeno imela kratko oblekico, da se je vsaj malček počutila zaščiteno. Ko se mu je v kuhinji priblizala, je dobila ovratnico in tesno prevezo čez oči, v usta pa gag z odprtino. Roke ji je prijel na hrbtu in jo potisnil v studio. Tam jo je vodil do stojala, kamor jo je vpel z rokami in nogami, glavo pa fiksiral, da se sploh ni mogla premakniti. Tako nastavljena je čakala in poskušala ugotoviti kaj se dogaja v prostoru. Takrat je na zadnjici začutila bič, ki ji je dobro segreval napeto ritko. Parkrat jo je zaskelelo, a ni bilo prehudo. Potem pa je nastala tišina. Začutila je korake, ki pa niso bili Maxovi. Celo več. Več korakov. Le kaj ji je pripravil tokrat.

»No fantje, danes sem vas povabil sem, da oplodite tole mojo prasičko. Želim, da je polna sperme v riti in v pički, kasneje se bom sam odločil, kaj mi je bolj všeč. Zato jo le polnite brez zadržkov. Ne ozirajte se na njo, vsako vašo kapljico želim v njej.«

Christina se je stresla ob teh njegovih besedah, a ni imela nobene možnosti se umakniti ali protestirati. Najprej je začutila na riti roke, ki so jo razprle, potem pa trganje lepilnega traka, ki je prisilil njeno rit, da je bila na široko odprta. Pripravljena na vstopanje. Takoj je začutila gel na ritni luknjici in nato prodiranje brez priprave. Rabila je par trenutkov, da se je navadila na pumpanje kurca v sebi. Tip je bil lepo obdarjen, a prav nič posebnega. Nič ni občutila ob tem. Kmalu se je spraznil v njo in se odmaknil Naslednji si je vzel pičko in čutila je bolečino, ko jo je porival, ker se je zadeval ob njen maternični vrat. Max je sedel pred njo in jo le opazoval, kako se slini zaradi gaga v ustih. Zaradi položaja ji je slina tekla ven in delala luzico na tleh pod njo.  Tipi so se menjavali v njej in jo polnili ..enim je prišlo takoj, spet drugi so nekaj časa suvali, preden so se spraznili. Večji, manjši. Ni več štela, le razmišljala je, kaj ob vsem tem razmišlja Max, ko jo takole daje drugim. Kaj se njemu vleče po glavi, ko jo opazuje vso sluzasto in polno sperme. Njenega orgazma niti blizu ni bilo, ker je bilo vse preveč tehnično in se niti sprostila ni dobro. Rabila je Maxa, da ji da tisti občutek. Kot bi ji bral misli, ji je snel gag in ji potisnil svojega kurca v grlo. Vedela je da je njegov, prepoznala bi ga med vsemi. Oblika, širina. Noro je pasal v njo, kjerkoli se je že nahajal. Držaj jo je za glavo in jo nasajal nase, s tem pa povzročal, da se njena pička krči, ker je bil preveč v njene grlu. To je podžgalo porivača zadaj da se je grobo spraznil v Christino. Ni vedela koliko časa je trajalo, a bilo jih je res veliko. Rit in pička sta ji kar žareli, iz ust je kapljala Maxova sperma. Ni se mogla niti obrisati, ker je imela roke zvezane. A bila je srečna, ker je lahko ustregla njegovi želji in bila zadovoljna da je pred letom dni izbral ravno njo, da si jo vzame za svojo učenko. Max ji je zamašil obe luknji, da sperma ne steče ven, jo odvezal in ji dovolil, da se uleže na posteljo. Pustili so jo samo, da se je on poslovil od njih, potem pa se ji je pridružil na postelji in jo božal, medtem, ko je zadremala od utrujenosti.

Ko je odprla oči, je najprej pomislila, da mora lulat. Šele potem je dojela, da ima v riti čep, čez pičko pa zalepljen trak. Le kaj si je zamislil, ji je šlo skozi misli.

»Max, grem lahko lulat? Očediti se moram tudi. Vsa sem lepljiva. Grozno rada bi se stuširala.

«Ne, tokrat ne. Obleci se. Peljem te domov, mudi se mi.«

V šoku ga je pogledala in se na hitro obleka. Čim prej si je želela vse to očistiti s sebe.

V avtu nista veliko govorila, vsak je bil s svojimi mislimi. Njej ni bilo nič jasno, on je sam pri sebi ze razmišljal o nadaljnem dogajanju

Prispela sta pred hišo in stopil je z njo do Andreja.

»Evo, midva sva za danes koncala. Christina je verjetno že oplojena, opazuj jo v naslednjih dneh in pridno masiraj bradavice. Raje več kot manj. Sva na vezi, jaz moram nujno po opravkih. Pocrkljaj jo, ker je bila fantastična in je sprejela vse od prvega do zadnjega. Bilo jih je 18, če želiš vedeti.«

Christina je na široko odprla usta in njen zgrožen pogled je bil več kot očiten. Max in Andrej sta se le nasmehnila in že je Max odšel. Christina se je pa sesedla na vrtno klop in bila brez besed. Še to je pozabila, da mora it lulat in se stuširat. Razboleli luknji sta jo opominjali na dogajanje še kar nekaj dni po tem dogodku. A v sebi se je počutila, kot bi opravila en zelo pomemben izpit in zanj dobila dobro oceno.

 

Minil je dober teden in Andrej je sporočil Christini:

»V petek zvečer pride Max in bo z nama preživel cel vikend. Zate bo to vikend preizkušenj in pokazala nama boš, kaj vse si izvlekla iz tega leta. Samo od tebe bo odvisno, kako se bomo zmenili za naprej«

Christina je zamišljeno prikimala. Po eni strani se je veselila, po drugi pa ji je bilo jasno, da bo naporno in polno presenečenj. Toliko je že poznala Maxa. Tudi Andrej je bil vsak dan bolj drzen.

V petek zjutraj se je skrbno uredila. Poskrbela, da je bila popolnoma gladka. To je vedno storila vsaj par ur pred srečanjem, da se je koža že lepo umirila. Dolgo časa se je razvajala v topli kopeli. Se sproščala in poskušala sprazniti glavo vseh misli. Ni se obremenjevala z prihajajočim vikendom, ker se je zavedala, da je to nepotrebno in da mora le zaupati. Pripravila si je oblačila, jih skrbno zložila na posteljo in pripravila prigrizke, ker potem zagotovo ne bo več imela časa za to. V hladilniku se je že hladilo peneče vino z okusom breskve. Oboževala ga je, ker je tako lepo dišal, mehurčki v njemu pa so jo prijetno žgečkali po grlu.

Bolj se je popoldan bližal večeru, večkrat je pogledala na uro in ugotavljala, da postaja nervozna. Čutila je kepo v želodcu, ki se je z vsako minuto večala in večkrat se je zalotila, da ji srce močneje utripa.

Končno je slišala na vrtu poznan glas. Max je prispel in z Andrejem sta že klepetala ter si privoščila kozarec hladnega vina. Nekaj trenutkov je stala ob oknu in ju opazovala. Oba sta bila nasmejana in na daleč je bilo opaziti, da sta skozi čas postala že skoraj prijatelja.

Odločila se je, da stopi ven in ju pozdravi.

»Hej vidva, ne bi še mene povabila na kozarec? Max, pozdravljen, lepo te je videti.«

Oba sta jo pogledala in ji odzdravila, Max je celo vstal in dobila je poljubček na lice.

»Tudi tebe je lepo videti, upam, da si pripravljena, da preživimo vikend skupaj?« pri tem ji je pomežiknil in poskušal zmanjšati njeno nervozo. Sama pri sebi si je mislila, da preveč komplicira in da res ni potrebe, da je živčna. Konec koncev je to igra in noben ji ne bo nič takega naredil.

»Andrej, predlagam, da jo odpelješ v kopalnico in ji temeljito sčistiš rit, ker mora biti brezhibna. Kasneje razložim zakaj.« je Max začel z navodili. Andrej je prikimal, medtem ko je Christina zgroženo pogledala oba. To je vendar ves čas, celo leto, počela sama. V svoji intimi. Brez Maxa in Andreja.

Andrej ji je namignil, da mu sledi. Počasi je šla za njim po stopnicah in sama pr sebi pizdila, kako ni tega storila že sama pred prihodom Maxa. A ni pomislila na to, ker je bil v bistvu pred njimi cel vikend.

»Sleci se do golega in me počakaj, pridem takoj,« ji je rekel Andrej in odšel po čistilno cev, kakor je pozneje videla. Namestil jo je na tuš, ji ukazal da vstopi v banjo, obrnjena proti zidu in z nastavljeno ritko. Še enkrat je poskusila, da bi jo pustil samo, a je naletela na negativen odgovor. Najprej je vzel kremo iz omare in ji na debelo namazal anusno odprtino, hkrati se je s prstom dotaknil njene notranjosti, da je zastokala. Odprl je vodo in počakal na pravo temperaturo ter velikost curka. Cev je nežno potisnil v njeno ritko in opazoval, kako je stisnila mišico. Jasno mu je bilo, da dolgo ne bo mogla stiskat, ker se bo nabralo preveč vode. Kmalu zatem se je poskušala odmakniti, a je bilo to nemogoče, ker je bil pripravljen na to, pred njo pa je bila stena. Iz nje je tekla umazana voda in delčki vsega tistega, kar je imela v sebi.

»Andrej, prosim te. Pusti, da to opravim sama.«

»Tokrat ne, draga moja. Moram se prepričati, da si popolnoma čista.«

Nadaljeval je s spiranjem njene notranjosti, ona pa se je le lahko maksimalno prilagodila in s tem omogočila obema, da se čim prej konča ta postopek. Andrej je večal in manjšal curek vode, s cevko pa je šel zelo globoko v njo in čutila je, kako jo voda spira in s tem tudi čisti.

» Sedaj poskusi nekaj časa zadržati tekočino v sebi, da vidiva, če je res vse čisto,« ona pa je čutila kako jo polni curek vode in kako ji o pravzaprav povzroča topo bolečino. Stisnila je misico in par minut zadrževala tekočino. Andrej ji je notri potisnil čep, ki ga je napumpal da ni mogel ven. Vzravnala se je pred njim, Andrej jo je nežno masiral po trebuščku. V telesu je začutila krče in potrebo, da vodo izvrže ven, a je Andrej čakal še par minut, preden ji je to dovolil. Imela je občutek, da ima vodo tik pod grlom in da jo bo razneslo, če ne bo umaknil čepa.

»Andrej, prosim te, ne zmorem več. Eksplodirala bom tule pred tabo.« ga je rotila. Počasi  je popustil ventil, da je iz čepa odstranil zrak in tako omogočil, da je vsa voda kot eksplozija brizgnila iz nje. Po njeni oceni je cel postopek trajal tri četrt ure, vse dokler ni bila voda ki je tekla iz nje, popolnoma bistra.

Andrej jo je pustil, da se uredi, sam pa je odšel v sobo, kjer je Max že pripravil veliko posteljo, kjer bodo preživljali ta vikend. Opazil je, da je celo prestavil veliko mizo na sredino. Vrvi za vezanje pripravljene. Polno igračk in instrumentov na kuhinjskem pultu.

»Presenečaš Max, le kaj imaš v mislih?«

»Odločil sem se, da je čas, da nama Christina podari #otroka#. To bo za njo nekaj novega, vendar sem mnenja, da bo zmogla.« se je nasmehnil Max, ko je videl nejeveren pogled, ki mu ga je namenil Andrej. »Brez skrbi, vse imam pod kontrolo,«je še dodal.

Christina je prišla v sobo in ob hitrem ogledu sobe ugotovila, da bo dogajanje spet zanimivo.

»Hvala, ker si pripeljal svojo soprogo na pregled, Andrej,« je začel Max » Gospa, vi se prosim slecite do golega in se uležite s hrbtom na mizo, noge proti meni. S pregledom bom začel takoj, ko boste pripravljeni.«

Christina je sledila navodilom in se ulegla na mizo. Pod rito sta ji namestila blazino, da je bila rit višja od telesa. Na noge je dobila manšete. Nogi sta ji pripela na palico, da nog ni mogla več dati skupaj. Zvezala sta jo tako, da je imela noge rahlo nazaj in visoko v zraku, roke pa tudi na prve noge mize.

Oba sta se postavila ob vznožju njenih nog. Max ji je počasi razprl pičko in jo malo pretipal. S prsti je šel v globino in raziskoval. Christina je zadrževala dihanje, ker ni vedela kaj sledi.

»Sprostite se gospa. Ne skrbite, nežno vas bom pregledal. Rad bi le  ugotovil, kako se razvija vaš plod.«

Christina se je zasmejala, ker je mislila, da se dela norca iz nje, v tistem trenutku je začutila, kako se je s prsti dotaknil materničnega vrata in zastokala zaradi bolečine, ki jo je povročil s tem nenadnim dotikom.

»Prosim mirujte, potrudil se bom, da bom hitro končal.« Vzel je spekulum in ga namestil v njo ter ga na široko odprl. Momljala je, ker se je začela odpirati. Izpostavljena mu je bila v vsej svoji goloti. Tipal jo je in provociral. Igral se je z njenim gumbkom in ga masiral.

»Andrej, bi prosim stopil ob vrh mize in jo držali za prsi. Ne bi rad da se mi pri tej preiskavi premakne. Močno jo drži, če bo treba. Ko ti bom rekel, jo stisni za bradavice in ne popuščaj dokler ti ne rečem. S tem bom videl njeno odzivnost in sposobnost krčenja maternice in predvidel, kako se bo obnašala, ko bo napočil njen trenutek.«

»Seveda, brez problema,« je odgovoril Andrej in se premaknil k njeni glavi in jo prijel, kot mu je naročil Max.

Zdelo se ji je da se niti premakniti ne more. V napetem pričakovanju je čakala naslednji dotik. Ni je presenetilo, ko je začutila v svoji najmanjši luknjici topo palčko, kako si utira pot v njeno notranjost.

»Prosim, dihajte globoko in enakomerno,« je ukazal Max in jo dražil. Zaradi dihanja se je sprostila in ni mogla stiskati svojih mišic.

»Sedaj pa prosim stisnite mišice, da vidim, kako ste natrenirana. Super, zelo sem zadovoljen in menim, da bo zaradi tega za vas boljše in manj boleče. Hvala.«

Christina se je potrudila in ga poslušala, ko ji je ukazoval. Dražil jo je s palčko in ji povzročal prijetne občutke. Ravno, ko se je navadila na to, jo je izvlekel ven  in jo izdatno namazal po celem intimnem delu. S kovinskim pripomočkom ji je najprej odprl ritko in si natančno ogledal notranjost. Počakal je, da se je anus navadil na odprtost, potem pa počasi izvlekel spekulum. Slišala je kako nekaj išče in kmalu začutila, kako ji nekaj hladnega potiska v rit. Verjetno kak dildo, ker je bilo hladno in gladko. Porival jo je precej globoko, a ni bil grob. Čutila je prijetno žgečkanje v spodnjem delu krbtenice in nevarno se je blizala vrhuncu. Max je to opazil in se odmaknil, dildo je zapustil njeno telo.  Andrej jo je še vedno dražil po bradavicah in ni več vedela, katerim občutkom bi posvečala svojo pozornost. Takrat pa se je njena rit spet začela odpirati, Max je v njeno odprtino potiskal nekaj večjega in kot bi sama rekla, mehkejšega. Ritka se tokrat ni hotela dovolj odpreti in je zato Christina začela protestirat, ker se je bala, da je zadeva prevelika zanjo.

»Ššššššš, umirite se prosim. Še malo, pa bo tudi tole za vami,« je tolažil Max, ko je že konkretno potiskal vijolični sadež v njo. Christina je stokala in se poskušala odmakniti a ni imela možnosti za to. Še Andrej ji je držal zgornji del telesa, da se ni odmikala. A agoniji se je trudila sprostiti anus, da je sadež  lahko izginil v njeno notranjost in se je ritka za njim zaprla.

»Odlično. Tole bo sedaj nekaj časa notri, medtem pa vas pripravim za naslednji korak.

»Andrej, prosim, če se lahko sedaj presedeš na moje mesto in jo nežno masiraš po gumbku, da se ne bo preveč sprostila. Telo mora ves čas biti v popolni pripravljenosti.«

Andrej se je vsedel na stol pred njeno pičko in storil, kot mu je bilo naročeno. Presredek je bil zaradi ogromnega sadeža napet in videlo se je, da Christina lepo stiska mišice, da ne sili  ven. Gumbek je bil lepo izbočen in prav lepe rozaste barve je bil. Andrej je poslinil svoj prst in se ga nežno dotaknil, Christina pa je globoko zavzdihnila.

Max se je medtem zabaval s pritrjevanjem tens obližev na njeno telo. Namestil jih je na trebušne misice in to vseh šest kosov. Vključil je in njeno telo se je v trenutku napelo, ne zaradi močnih dražljajev, temveč zaradi straha pred intenzivnostjo tensa. Max je upravljalnik držal v roki in poskrbel, da je bila intenziteta tensa res majha. Le toliko, da je čutila, kako se ji mišice krčijo.

»No gospa Christina, sedaj pa se bova malo resneje pripravila. Andrej, prosim, če se mi lahko sedaj umakneše, da pregledam še drugo odprtino. Videti moram, v katero fazo je prišla tvoja žena.«

Max si je nataknil modre rokavice, ji premazal z gelom in počasi razmaknil sramne usnice, da se mu je Christina lepo odprla. S prsti je prodrl v njo in čutil, kako jo sadež v riti dela lepo ozko. Utiral si je pot in Christina je stokala, ker je sedaj bistveno bolj čutila sadež v riti, pa še odpiranje pičke. Namignil je Andreju in mu, da Christina tega ni videla, namignil z roko, naj intenzivnost tensa poveča na 3. Ob tem se je Christina napela in poskušala stisniti svoje mišice, Max pa je previdno širil njeno luknjo in ji dal vedeti, da bo kmalu v njej. Christina je čedalje bolj stokala, ker je bila na robu bolečine. Ni vedela na kaj se osredotočiti in to ji je res predstavljalo problem.

»Andrej, prosim drži jo za glavo, da se ne bo preveč premikala;« je spet slišala Maxa, kako daje navodila. Andrej jo je prijel z obeh strani. Prepustila se jima je, a je čutila, da tokrat Max ne bo mogel vstopiti v njo, ker je bila enostavno preveč polna.

Tako se je on odločil, da gre drugače.  Odmaknil je prste ven iz nje in ji dodatno namazal anus z mastno kremo. Tensi so še vedno delovali in počasi je čutila misšice, kako deluejo v zahtevanem ritmu.

»Za nadaljevanje preiskave, bova tole lila zadevo spravila najprej ven iz vaše riti, potem pa nadaljevala. Prosim, osredotočite se samo na moje besede in pozabite na vse okoli vas,«

Christina je bila skoraj popolnoma negibna v pričakovanju naslednjega navodila.

»Sedaj boste počasi, res počasi, da ne pride do poškodbe, iztisnila sadež ven. Če bo bolelo, se ustavite in poskusite znova. Najprej bo šel ven širši del, zato bo prav na začetku najtežje. Andrej, če želiš, lahko tole posnameš, da si bosta potem lahko skupaj ogledala, kako bo potekal trening tudi v bodoče.«

Christina je počasi napela svoj anus in začela potiskati misico, da bi šel sadež ven. Medtem je max popravil tens za eno stopnjo višje in Christina se je zaradi šoka ob tem, spet zaprla in globoko dihala.

»Christina predlagam, da se ne zapirate, ker bo intenziteta postajala čedalje močnejša in vam bo težje to spraviti ven. Potrpite in se osredotočite na odpiranje telesa.«

Christina se je popolnoma umirila in se posvečala le krčenju njenih trebušnih mišic, dihanju in pripravi na ponovno stiskanje. Tokrat se je res skoncentrirala in v parih minutah iztisnila sadež, ki je zaradi spolzkosti kar zdrsel ven, ko je enkrat šel ven tisti najširši del in padel na tla. Christina je bila na robu joka in si je oddahnila, Max pa je zmanjšal tens, vendar pa ga še ni ugasnil.

Pobožal jo je in ji rekel, naj se umiri, ker sedaj jo bosta pripravila za nadaljevanje. Mislila je, da jo bosta končno odvezala, da bo lahko šla na stranišče lulat in se seveda obrisat, a njun namen je bil drugače. Pustila sta jo samo, ležečo na mizi, z visoko dvignjeno ritko, iz katere je kar tekla njena sluz pomešana z gelom, s katerim jo je mazal. Slišala ju je kako zunaj na vrtu klepetata. Zaprla je oči in verjetno tudi malo zadremala.

»No takole, gospa Christina, sedaj pa ta glavna priprava. Bodite sproščeni in zaupajte.«, jo je predramil znan glas.

»Andrej, tokrat te bom prosil za pomoč. Prosim priveži jo nad boki, ker mora ostati na svojem mestu in se ne sme premikati.«

Andrej je odšel po vrv in potem sta jo tesno povezala nad boki ob mizo, ritka je še vedno ležala na mehki podlagi, rahlo privzdignjena. Tens je še vedno rahlo krčil njene mišice, noge so ji visele v zraku in napovedovale, da bo čas, da jih odvežejo. Čutila je, kako so odrevenele in kakor da spijo.

Max se je usedel pred njo, jo pobožal in šel s prsti v njeno razmočeno pičko. Tokrat se ni ustavljal, saj mu nič ni bilo več na poti, da ne bi mogel prodreti s pestjo do konca v njo. Izkušenost obeh je pripomogla, da se je to zgodilo zelo hitro. Z roko je nekaj časa počival v njej da se je navadila, potem pa počasi rotiral pest, da so bilo občutki intenzivnejši. Ko je že začela razmišljat o svojem orgazmu, je izvlekel svojo roko in jo pustil prazno. Drhtela je in si želela da jo ponovno napolni. A to se je zgodilo drugače, kot si je želela. Na odprtini je začutila pritisk in ena večja stvar jo je razpirala. Boleče, a še vedno vzdržno. Potiskal ji je v notranjost in kar ni hotelo biti konec. Njene mišice so se uprale, a Max jo je dobro poznal in vedel da mora samo vztrajati, pa bo popustila. In to se je seveda zgodilo. Christina je globoko dihala ko je imela velikega konga v sebi in se poskušala umiriti. Ko ga je Max namestil, je počakal, da se je njena vulva začela umirjat in se počasi spet nazaj zapirat. Nežno je je obrisal. Potem sta jo z Andrejem osvobodila vseh vrvi, pustila sta le tense na njej in ji pomagala da se je postavila na noge. Ogromen kong jo je razpiral v notranjosti. Zvezala sta ji pas med nogami in okoli pasu, da ga ne bi mogla potisniti ven in ji rekla naj se obleče in pride na vrt. Na vrtu ji je Max spet priključil tense na majhno jakost in jo prosil, da naj jim skuha eno dobro kavo. Nejeverno ga je pogledala in se odpravila kuhat kavo.

»Jaz mislim, da bo zvečer pripravljena. Vidim, da je že dobro odprta. Vse je odvisno seveda od nje, a mislim, da bomo še pred polnočjo doživeli velik preobrat v našem odnosu. Kaj meniš Andrej?« je slišala Maxa. Polnoč? Kaj se pa gresta, je mimogrede pomislila.

»Postavila je skodelice s kavo na mizo in v tistem trenutku začutila tens, ki je prestrelil njeno telo. Kriknila je in se naslonila na mizo. Pogledala je Maxa direktno v oči in rekla, naj neha. Max jo je nedolžno pogledal in hladno vprašal:

»Se je začelo?«

Pogledala je na uro in le ta je svoje kazalce premikala prot osmi uri. Le kje je še ta polnoč, si je mislila.

Tens je enakomerno stiskal njene mišice, a vseeno jo je bilo zelo strah tistega močnejšega, ki prestreli. Nenehno je bila napeta in je pogledovala proti uri. Max in Andrej sta klepetala, ona pa ni vedela, kako bi se namestila, ker nikakor ni mogla najti položaj, ki bi ji bil prijeten, zato se je odločila, da se odpravi gor v sobo in se uleže. In morala bi it lulat. Že par ur je zadrževala in razmišljala kako naj to naredi.

»Hej vidva, lulat me. Mi lahko povesta, kako naj to, takole polna in povezana, izvedem?«

Širok nasmeh na njunih obrazih ni kazal na preprosto rešitev.

»Andrej, le odpelji jo gor, in ji pomagaj. Pazi, da kong ne pade ven,« je Max pozval. Andrej je vstal in peljal Christino v kopalnico.

»Sleci se in vstopi v tuš kabino. Boš čepe?« jo je vprašal. Nejeverno ga je pogledala in storila, kot ji je rekel. Med čepenjem, ji je le malo odmaknil trak, ki ga je imela zapetega spodaj in ji rekel naj spusti curek. Nikakor ni šlo in proseče ga je rotila, da ji odstrani kong, ker ne more lulat. Andrej se je le nasmehnil in ostal neomajan.

»Ko bo potreba res velika, bo šlo brez problema.«

V kopalnici sta bila kar nekaj časa preden je Christini uspelo polulati vsaj nekaj tekočine, čeprav je v sebi vedela, da mehur še ni prazen. A če bi pritisnila, bi s tem tudi pritiskala na konga, ki je že tako hotel na vsak način ven. Še tam, v kopalnici, so se impulzi tensa povečali in zato se je odločila, glede na to, da je vedela, da ne bo to prenehalo, da se v sobi uleže in se poskuša čim bolje namestiti. Kong ji je povzročal rahlo bolečino, ker je dobila občutek, kot da se v njej razteza, krivdo pa je zvalila tako na tens, kot tudi na čas, ko ga je imela v sebi. Trebušne mišice je že pošteno čutila in zato je iskala najprimernejši položaj na kavču. Naštimala si je film, a ji je pozornost od njega odvračalo krčenje mišic, ki se je povečevalo in seveda pogovor njenih dveh zunaj na vrtu. Sčasoma je tens postajal intenzivnejši in zalotila se je,  da zaradi tega globje in sunkovitejše diha.

»Si ok?« je skozi vrata prišel Andrej in se usedel k njej. Pobožal jo je po obrazu in opazil da so njene oči postale motne in da se njeno obnašanje spreminja. Prej je bila nagajiva, provokativna, sedaj pa se je poskušala umiriti in se posvečala svojemu telesu. Prikimala je in v tistem trenutku zaječala. Andrej je dojel, da Max stopnjuje krčenje mišic in zanimanjem je opazoval svojo drago. Skupaj nista imela otrok in zanj je bila to popolnoma nova izkušnja.

Christina je pokimala in se spet osredotočila nase. Andrej je sedel pri njej in jo držal za roko.

Kmalu je prišel gor tudi Max in se ji nasmehnil.

»Gospa Christina, vem, da je naporno, a skupaj bomo tole prebredli in jutri je že nov dan, kajne?

Čelo se ji je orosilo. Njegove besede so ji dale vedeti, da bodo ure pred njimi naporne. Max je na vsakih par minut spreminjal intenziteto tensov, kar jo je spravljalo na rob, saj je šel od neznatnih proti močnejšim, dokler je ni par krat res zvilo zaradi bolečine v mišicah.

»Mislim, da je čas, da Christina zavzame svoj položaj na mizi, kjer bom imel lepo dostop, da ji bom pomagal. Če bo treba. Andrej, zate pa je čas, da pripraviš kamero. Dejmo si to spraviti za spomin.«

Oba sta prikimala in Christina se je dvignila v sedeč položaj, ko jo je močno špiknilo pod rebro. Spet tens. Zaječala je in globoko vdihnila. Ni imela v spominu, da je bilo prvič, ko je zares nosila otroka pod srcem, tako naporno.

»Le počasi, Christina. Naj vam pomagam na mizo,« ji je podal roko Max. »Dvignite roki, da vam pomagam sleči obleko.« Stale je pred njim gola, le tensi na straneh in pas, ki je deloval kot hlačke.

Max in Andrej sta ji pomagala, da se je dobro namestila. Kot prej je dobila na noge manšete, pod trtico blazino in seveda sta ji noge pripela, da jima je bila njena pička res lepo na ogled. Max se je dotaknil njenega gumbka, ki je bil dvakrat večji kot ponavadi in jo je kar streslo.

»Lepo. Super je pripravljena. Dej ji v usta gag s palčko, ker se bojim, da se bo drugače ugriznila v jezik. Roke ji pripni na ovratnico, ker se nimam časa sedaj ukvarjat še s tem,« je bil sarkastičen Max. Tipal jo je po intimnih delih in še vedno je bila opasana, zaradi položaja pa se ji je zdelo da jo bo razneslo. Kong je na vsak način želel ven. Sedaj, ko sta jo v bistvu pripravila, je začel Max resno stopnjevati tens in Christina se je vsa napela, ko je prejemala impulze. Začela je stokat, ker je bila v prisiljenem položajo in jo je to živciralo zaradi bolečin, ki so se res stopnjevale. Sedaj je to trajalo že par ur in resnično se je utrudila. Pomislila je na to, da jo bodo mišice se zagotovo še par dni opominjale, da so utrujene od nenehnega drezanja.

Max ji je počasi odpel pas in ga odstranil. Začutila je olajšanje zaradi tega. Spet se je zvila zaradi impulza , ki je sledil. Tokrat več zaporednih. V kotičkih oči so se ji začele nabirat prve solzice. Govoriti zaradi gaga ni mogla, kar je bilo idealno, saj bi drugače skoraj zagotovo zahtevala, da se konca.

Potipal je njeno pičko ki je bila lepo napeta. Kong se še ni videl, ker je bila se zaprta. Vzel je tubo gela in jo kljub njeni mokroti izdatno namazal po genitalijah. V stilu manj je več. Podrsal je po njenem presredku, ki je bil napet in lepo gladek. Spet jo je napadel impulz in cela se je poskusila zaščititi. Max jo je opazoval in bil v pripravljenosti če bi poskušala brez dovoljenja iztisniti ogromen čep iz sebe.

Vstal je in se nagnil nad njo. S prsti je prijel njene bradavice in jih stisnil.

»Verjetno bi stimulacija bradavičk pomagala, da gospa Christina pozabi na bolečine. Andrej, podaj mi prosim vakumčke, da jih pritrdim.«

Christina jih skoraj ni čutila, ker jo je krčenje mišic okupiralo v mislih. Max je vedel, da bo potrebovala čas, da dojame, da ji vakum močno razteguje areolo in bradavice. Po porodu jih bo noro čutila. Sedaj zanjo niso pomembne.

Spet se je namestil k njenemu mednožju in naslonil roko na odprtino. Z drugo je tens prestavil skoraj na max, da je Christina cvilila.

»Poskusimo sedaj. Christina počasi pritisnite.«

Christina se je napela, a jo je krčenje mišic ustavilo pri temu. To je večkrat poskusila in enostavno ni šlo, ker je bila cela v krču. Max je zmanjšal časovni interval, jakost pa je vseeno pustil. Tako bo imela več časa.

»No, dejva še enkrat.«

Christina je napela mišice in kong se je začel premikat in jo odpirat. Bolecina ob tem je bila močna, a želela si je čimprej končati. Max ji je, ko se je prvi del pokazal zunaj, spet vse potisnil nazaj.

» Ni še čas, Še malo bomo počakali, da se odprete.«

Christina je globoko zajela sapo in poskušala protestirati. Vse skupaj je prekinila ostra bolečina in ona se je spet vsa napela v pričakovanju, da se konča. Solze so ji tekle, Andrej pa je pridno držal kamero in se neslišno gibal okoli mize.

»Christina, ko popusti bolečina, začnite močno potiskat, da tole zadevico spraviva ven. Vem da bo bolelo, a poskusiva se soočiti s to bolečino«

Christina je potisnila in počasi je kong lezel ven. Bil je ogromen in res jo je bolelo. Max ga je medtem zadrževal z roko, da ni šlo prehitro in da je njej povečal uzitek izločanja. Mižala je in se osredotočala zgolj na ta postopek. Max se je odločil, da tens poveča na zadnjo moč in ji pusti, da konca in da kong končno pride iz nje.

Njen krik in slišal se je flop, ko je kong zapustil njeno telo. Zakričala je in telo se ji je pričelo tresti, ker je dozivela enega svojih najmočnejših orgazmov. Max je v trenutku ugasnil tens.

»Končno ga imamo. Christina, odlično ste tole naredili. Vse pohvale«

Christina je jokala, morda od sreče ker se je bolečina usrtavila, morda zaradi intenzivnosti orgazma, morda zaradi samega dogodka.

»Hvala. Hvala obema. Ne morem vama povedat, kako sem srečna danes«

Andrej je pospravljal kamero, pri obeh pa je bila erekcija zelo izrazita. Nasmehnila sta se en drugemu in se brez besed sporazumela, da je sedaj čas, da si vsi trije odpočijejo, zjutraj pa si jo vzameta in tako potešita tudi svojo potrebo. Trenutno Christina ni bila sposobna drugega kot počitka. Očedila sta jo, ji odstranila vse pripomočke, potem pa jo je Andrej le pospremil do postelje, kjer je v trenutku, ko se je dotaknila blazine, zaspala.

Max in Andrej, oba še pod vtisom zadnjih dni , sta si privoščila še kozarec vina ter se nato odpravila k njej in prav tako zaspala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Št. komentarjev: 2

  1. Oh Joj

    Noro dobra zgodbica, si doživela kaj podobnega Andreja?

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>