Pogovor

Pogovor

avg 31
Pogovor

 

“Si me dolgo čakal?”

Spremni tekst: saj vem, da vedno zamujam, ampak res sem sita teh tvojih neizrečenih očitkov zaradi tega. Tvoja večna točnost, natančnost in perfekcionizem mi gresta strašno na živce.

“Sploh ne. Nekaj sem še kupil na tržnici in sedaj v miru prelistal časopis”, odvrnem v vedrem tonu z namenom, da bi utišal spremni tekst, da se iz vržene iskre ne razraste nepotreben požar in uniči srečanje, ki se ga veselim.

“Res sem vesel, da se ti je zopet prebudila erotika. Že zaradi tebe same, pa tudi dogodek me je vzburil, kot da sem sodeloval”, nadaljujem.

Želim poudariti, da z moje strani ni vgrajenega očitka, zakaj ne tudi z menoj. Ugibam, ali je v spremnem tekstu tako sprejeto, ali ravno obratno. Vsekakor je podton obvisel.

“Ja, še danes sem zrajcana”, se smeješ in žariš. Dobre vibracije se širijo med nama.

“To, da ti mož potem doma takoj lizal pizdo, me je spravilo ob pamet. Kako kinky”, dodam.

“Tudi njega je to presenetilo in mislim,da tudi zrajcalo, ko je zvedel”, pojasniš.

 

“Kaj želite?” mlada natakarica ima nasmejan in poreden izraz na licu, ošinem tudi jedre joškice v poletni majčki.

“Kavo z mlekom”, odgovoriš. Zdi se mi, da je ti ne opaziš, čeprav so ti ženske všeč.

 

“Veš, prav potrebovala sem nekaj svežega, novega. Vzburja me tisti občutek, ko moški s pričakovanjem slači obleko z mene in resnično občuduje moje telo”.

Spremni tekst: s tabo je to davno minilo. S časom je postalo tako kot v zakonskem razmerju. Brez fascinacije, samo še fizično ugodje dveh

“Razumem, razumem, navdušeno dodam. Namerno preslišim spremni tekst. Razmišljam ali je bil načrten ali podzavesten. Odločim se za to drugo.

“In vi erotomani ste tako zahtevni. Iz ženske hočete iztisnit vse, jo izžet.” Erotomani?, razmišljam. Je to pozitivno ali negativno? So to ljudje, ki so poglobljeni v spolnost ali obsedenci? Odločim se za prvo, kar me pomiri in poslušam dalje.

“Niso vam dovolj preprosti vzvodi, mali fetiši. Naprimer samostoječe nogavice, erotično perilo…”

“Res je”, dodam odkritosrčno in brez podtona. Enako videnje tega prav odleže, morda obema. V pogovoru ne lebdi nič. Predahneva, pogledava skozi okno lokala. Sproščeni in nasmejani ljudje zunaj, v nikakršni povezavi s samimi katastrofičnimi družbenimi novicami, ki sem jih prelistaval maloprej. Kako je to mogoče? Morda mediji v resnici slikajo samo določeno realnost. Ali pa je razlog v tem, da se nahajava v precej elitnem predelu mesta, kjer ljudje posedajo za klepet in oddih in tako slika zunaj ni odsev splošne realnosti?

 

“Zdaj bom moral počasi oditi”, rečem.

“Tudi jaz. Dogovorjena sem z nekim gospodom, tujec je. Pred kratkim je tu odprl podjetje. Imava poslovni razgovor, a prav čutim, kako sva si osebno blizu in z lahkoto bi se razvil najin medosebni odnos. Toda pri tem imamo toliko malomeščanskih ovir. Kaj si misli o druženju z osebo nasprotnega spola moj mož, kaj njegova žena…”, razmišljaš na glas.

“Čeprav je po svoje tudi logično. Saj veš, da se meja hitro zabriše in da pogosto pride res tudi do intimnega zapletanja”, odvrnem.

“Ti, ki s svojim prijateljicami tudi fukaš”, se smeješ brez očitka.

“Če se le da” odvrnem v smehu. Podton najinega konteksta pustim za seboj, kajti medtem sva že odšla vsak svojo pot.

 

 

Coffee Anan

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>