Pogodba

Pogodba

jun 15
Pogodba

Dobila sta se v lokalu, polnem ljudi in glasne glasbe. On je užival v kozarcu vina, njej je bil ambient popolnoma napačen. Nikakor se ni mogla vživeti v situacijo in je komaj čakala, da gresta kam drugam. A njemu se ni prav nič mudilo in je pravzaprav užival, ko jo je opazoval, kako se nemirno preseda na stolu. Njen predlog, da podpišeta pogodbo kje drugje, kjer bosta lahko  sama,  ni bil sprejet. Da je prevroče in da je bolje, da to storita kar tam, za mizo lokala. Presenečeno ga je pogledala, a ji njegov pogled ni povedal dosti. Brezizrazen,  a odločen. Počasi je iz mapice, ki jo je imela pri sebi, izvlekla dva izvoda pogodbe. Na rdečem papirju. Imela je občutek, da vsi okoli njiju vidijo naslov. Pogodba med Gospodarjem in sužnjo, je pisalo prav na vrhu,  z odebeljenimi črkami. Podala mu je svinčnik in čakala, da vpiše datume in jo potrdi. Vpisovanja se je lotil z vso resnostjo in potem potisnil pogodbi pred njo. Tudi ona je dodala svoj podpis in mu en podpisan izvod izročila. Zložil ga je in spravil, ona pa  je svojega le vložila v svojo mapo.  Že prej sta se dogovorila, da  on zapiše tri stvari, ki si jih je zadal za dosego cilja v navedenem obdobju.  Brez da bi ona vedela, kaj je tam napisano,  sta popisan list skupaj  pospravila v ovojnico in jo zapečatila. Na koncu pogodbe bosta tako skupaj pogledala, ali je bil kak cilj tudi zares dosežen. Prav radovedna je bila, kaj piše.  Po eni strani se je veselila izziva,  po drugi strani je imela občutek, da si je rajši postavil lahek cilj, da ne bi izpadel neuspešen. Čez par mesecev bo tako vse jasno.

Pogodba je bila torej podpisana in s tem trenutkom je stopila v veljavo. Sedaj mu mora biti na razpolago, kadarkoli si On to zaželi in mu ustreči v vseh njegovih željah. V sebe zaenkrat še ni podvomila, čas pa bo vsekakor pokazal kako jima bo ta igra pisana na kožo.

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>