Kako se je sploh začelo

Kako se je sploh začelo

jun 10
Kako se je sploh začelo

Sedela je na kavču in razmišljala, kaj jo je pripeljalo do tega, da razmišlja o Njemu drugače. Spoznala ga je pred par leti v nekem virtualnem kotičku. Klub, ki ju je družil v resničnem življenju, je bil razlog, da sta sčasoma postala dobra prijatelja, čeprav sta se redko videla. Nekajkrat sta se tudi intimno zapletla, a jo je zmotilo to, da je bilo v določenih trenutkih vključenih preveč čustev, ki si jih ni mogla ali smela dovoliti.

Postaven tip srednjih let. Karizmatičen, vedno uglajen in prijazen. Redko se še najdejo taki, ki znajo skupaj sestaviti par kulturnih stavkov.   Umirjena osebnost, ki je znala tudi eksplodirati. Čeprav sta ogromno časa preživela v pogovorih o vsem,  je ugotovila, da pravzaprav o njegovem seksualnem življenju ne ve dosti. Sem ni štela vseh tistih zgodb o ljubimkah, o katerih ji je rad pripovedoval. O svojih fantazijah ji nikoli ni govoril. Vsaj ne tistih, ki jih je skrival nekje globoko v sebi.  Ko sta se pogovarjala o dominaciji, ga je rada dražila, da ga niti ne vidi v tej vlogi. Da bi se podredila njemu? Ni šans. Na smeh ji šlo že samo ob tej misli. Enkrat se je celo nekaj vrtelo v tej smeri, a ni bilo nekaj, kar bi si želela ponavljat.

11351355_1597927283809721_3025084252273694805_n

 

Prejšnji teden je v pogovoru nanesla tema na označevanje. Na to, da si Dom svojo subico tako zelo podredi, da jo označi za svojo. Naj je to del nakita,  lahko celo intimni.  Za njo je bil to dokaz, da je nek odnos prišel do tiste točke, ko hočeš to še posebej poudariti. Ko rabiš neko oporno točko, da greš lahko naprej. Ko se njene želje popolnoma prekrijejo z njegovimi, seveda v obratnem smislu. On zahteva, ona mu daje. On dominira. Ona se podreja. Ko je želja biti na kolenih pred njim, prisotna v vsakem trenutku.

Tako je nanesla beseda tudi na to, da si želi nekoč doživeti tako popolnost. Ko bo dihala skupaj z Njim in ko bo prišel točno tisti trenutek in bo sprejela oznako kot svojo nagrado. Padla sta v pogovor o tej tematiki in se vse bolj poglabljala v pogovor ter si tudi zaupala par želja s tega področja. Omenila mu je, da si sama želi imeti tak odnos, a za to potrebuješ najprej osebo, ki si želi podobno.  Kar naenkrat je beseda nanesla tudi na pogodbo, katera bi jo zavezala na polletno učenje  pri njemu. Sprva je bila pogumna  in si je marsikaj dovolila tudi napisati, a čez par dni jo je prvi osnutek pogodbe  že čakal na mailu.  Osnova, ki jima je bila izhodišče.  Pozorno jo je prebrala in ugotavljala, da jo res dobro pozna. Da je dosti razmišljal o tem, katere točke bo vključil v njo. Kolcnilo se ji je pri točki, kjer je bila uporaba varnostne besede črtana. Da je ne bo. Da s podpisom pogodbe pomeni, da mu preda v učenje tako telo kot dušo. Da ji tistih par ur srečanja ne bo pomagalo prav nobeno stokanje in da bo On edini, ki mu bo morala slediti. No matter what. Naj se ji zgodi karkoli, ona te igre ne more zaustaviti. Če bo padla v črno luknjo, jo bo ujel. Tako ji je obljubil in nekako v sebi se je zavedala, da se ji z njim ni treba ničesar bati. Strah naj jo bo le same sebe,  ji je rekel in mislil popolnoma resno.  Reakcije, ki jih bo doživljala, ji lahko življenje postavijo na glavo, jo je rad strašil, ko sta se pogovarjala o tem.

On je določil, da se pogodba sprinta na rdeč papir. Sicer ji je omenil, da jo bosta potrdila s kapljico krvi, vendar je dvomila v njegove besede. A kolikor ga je poznala, je vedela, da lahko pri njemu pričakuje tudi tiste skoraj nemogoče stvari. Že zjutraj je bila vsa nervozna v pričakovanju zaključka službe. A se je situacija obrnila in sta prestavila srečanje na naslednji dan. Še vedno je torej imela čas, da dopiše točke, za katere bi se še spomnila in jih želela v pogodbi.  Pa vendar je imela prazno glavo, ker je komaj čakala tisti trenutek, da mu končno pripade in se mu preda v šolanje.

 

Št. komentarjev: 1

  1. amadej kigani

    lepo, upam, da sledi nadaljevanje

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>