Pismo Božičku

Pismo Božičku

dec 11
Pismo Božičku

Kako si ? Dolgo ti že nisem pisala. Opažam, da čas prehitro leti mimo nas. Čas bi bil, da se ustavimo in si malček odpočijemo. Prosim sprejmi moje opravičilo, ker se že par let nisem javila. Priznam, da sem ves ta čas od zadnjega javljanja uživala v tvojih darilih. Mimogrede, hvala ti za darilo, ki se mu reče Soprog. Z njim si res zadel v polno. Nikoli si ne bi mislila, da obstaja na tem svetu oseba, ki me bo imela tako zelo rada, ki me bo kljub mojim posebnim željam, razumela in mi bila v podporo. Da ti sploh ne omenjam s kakšnim veseljem mi izpolnjuje skrite in odkrite želje. Zna uživat v mojem užitku in še vedno, pa čeprav sva skupaj že skoraj sedem let, je zame prvi in edini. Pa tako sexy in kinky. Po mojem okusu. Res, še enkrat hvala zanj.  Naj se ta moja pravljica, ki jo živim, nikoli ne konča. To je zagotovo moja prva želja.

Upam, da se pri tebi ne pozna tale kriza. Itak sem prepričana, da je to le ena od iger, ki jo igrajo strici v ozadju, da imajo dovolj izgovorov za neumnosti, ki jih počnejo. Ti imaš vsaj svojo službo in se za njo ne rabiš bat. Mi vsi te potrebujemo.

Glede na globalno segrevanje, upam, da ne boš imel problem s prevozi. Konec koncev letiš in ti sam sneg ni pogoj za dostavo vseh daril. Za tale december ti vsekakor priporočam, da se večslojno oblečeš , ker ti bo pri teh visokih temperaturah zagotovo prevroče.

Bližata se Božič in Novo Leto, pas pravijo, da zima tudi. Torej je čas, da ti spet napišem kaj si želim v prihajajočem letu. Vem, da si polno zaposlen in verjetno misliš, da odrasli ne potrebujemo več tvoje pozornosti. A se motiš. Še vedno si pravi naslov.

Mesec december je ponavadi tisti mesec, ko nehote potegnem črto in naredim analizo preteklega leta. Potem polna optimizma spet pišem pismo, polno pričakovanj in skritih želja za leto, ki prihaja. Kaj morem, taka sem. Že, ko sem bila majhna deklica, so me starši učili, da se na tak način pravzaprav poslovimo od starega leta in gremo z nasmehom v naslednjega.

Priznam, da tole leto ni bilo preveč lepo. Tudi prejšnje ne. Izgubila sem dve osebi, ki sta mi veliko pomenili. Mami se je poslovila prva. Oči je odšel dober mesec nazaj. Če ju slučajno srečaš, ju lepo pozdravi v mojem imenu. Na žalost je tako, da imamo prav vsi nek rok trajanja. Eni nas zapustijo prezgodaj, spet za druge smo veseli, da so odšli in se tako ognili bolečinam, ki so jih še čakale. Vse ima svoj razlog in prav je tako.

Sem pa zaradi določenih spoznanj postala močnejša in ubogi tisti, ki se mi bodo postavili po robu. Za njih ne bo milosti in šla bom do konca. To sem nekoč sama sebi obljubila, a je to sedaj dozorelo in čaka na izvršitev. Ne bom ti razlagala podrobnosti, ker potem mi bo zmanjkalo časa, da ti vse napišem. Pa še raje se posvečam lepim,  kot grdim stvarem.

Se spomniš, kako sem ti nekoč pisala pisemca na odišavljenem papirju, polepljenem z bleščicami vseh možnih barv. Vedno sem ti zraven kaj narisala, da bi le tako moje pismo imelo večjo pozornost in bi ga prej opazil. Ja….res….včasih je bilo drugače. Želje so bile napram tem, ki jih imam sedaj, zelo skromne, a vseeno so se mi takrat zdele tako zelooooo velike. Pa si jih vedno uresničil in si tako pridobil skozi vsa leta eno veliko zaupanje. Pa poglej sedaj. Virtualen papir. In nič več ne lovim datume na pošti, se ne bojim, da bom prepozna s pismom zate. Ja, internet je vreden vsega vloženega denarja in dela.

Upam, da te tole moje pisemce najde pri zdravju, saj se zavedam, da šteješ že ogromno let in da je sedaj ravno pravi čas za vse mogoče viruse, ki komaj čakajo, da koga od nas položijo v posteljo. Ko bi od njih človek lahko pričakoval vsaj kak dober orgazem, pa dobi le zelo slabo počutje. Vem, da vse vidiš in veš, zato mi je jasno, da ti ne morem in ne smem lagati.

Večino leta sem bila zelo pridna. V pravem pomenu besede. Samo takrat, ko je bilo to nujno potrebno in z oziroma na posebne okoliščine sem bila poredna punca. A če boš imel čas in preveril moje stare zapise, boš ugotovil tudi sam, da je za to kriv ravno tisti, za katerega sem te tako zelo prosila skozi vsa leta. Trudila sem se in ga ubogala, a včasih je res naneslo, da sem si zaslužila kazen. Ponavadi me je dal čez koleno in sem jih dobila po riti, spet kdaj se je spomnil kake druge kazni, ki je vsekakor bila vedno vzgojna.

V center Ljubljane, kjer boš spet gostoval, bom letos zelo težko prišla, čeprav si neizmerno želim spet sesti na tvoja kolena in se skriti v tvoj ogromen objem. Vem, da si zaslužim še par krepkih po riti, a ne bi si želela, da vsi opazijo, da pravzaprav uživam, ko sem kaznovana. To ne bi bilo vzgojno za vso ostalo mularijo. Več kot odlična bi bila kaka posebna zaščita, ki bi me ščitila pred čednimi in očarljivimi tipi v moji bližini. To je moja druga želja. Oni so resnično nevarnost za moje duševno in telesno ravnovesje. Rada podležem, dobesedno podležem, obljubam o dobrih in norih orgazmih, ki se kar ne nehajo. Ko zaznam kakšen poseben model v svoji bližini, se avtomatično predlaga conectanje nanj. Smešno, a resnično, kako malo vpliva imam na vse tole. V trenutku sem nesposobna razmišljati in imam v mislih samo še igro, ki je posebna in mi prinaša užitke. No,  pa da sva si na jasnem. Nisem sebična in vse to brez problema delim tudi s soprogom. Take igre mi lahko pustijo tudi včasih kake sledove na telesu. Npr.  pozna sem mi na zapestju, da je bila vrv preveč zategnjena. In potem spet par dni nosim dolge rokave. Da o rdečici na ritki ne izgubljam besed. Včasih se zgodi, da me še cel teden ta sladka bolečina,  med službo opominja na dogajanje nekega večera.

Obstaja kar nekaj želja, ki bi jih še lahko dala na seznam, vendar so tako zelo osebne, da si to skoraj ne upam. In če bi mi vse že v naslednjem letu uresničil, mi ne bo nič ostalo za prihodnja leta.

Tokrat imam željo, kjer ti bodo palčki težko pomagali, a vseeno upam, da se potrudiš in mi polepšaš praznične dni. Če boš imel gnečo, se to lahko zgodi tudi v začetku leta. Torej…..želim si ljubimko. Vročo. Sexy. Z oblinami na pravih mestih. Eno, ki mi bo vedno na razpolago, če pa bo situacija takšna, da bi imel želje tudi moj soprog, pa seveda tudi njemu. Posebno tiste dni, ko jaz nisem pri volji za te igre. Rada bi, da Ona spada med tiste, ki jim je užitek drugih prva stvar. Prioriteta. Naj bo dominantna dama, ki se rada lepo in sexy obleče. Ne vulgarna, ampak erotična. Sensualna. Sensibilna. Drugačna. V hiši imam prazno stanovanje in najemnina se brez problema lahko delno kompenzira s kako njeno posebno uslugo. Ampak kaj je lepšega, da v trenutku, ko se pojavi želja, ne rabiš najprej prečekirat cel telefonski imenik in se dogovarjat ter usklajevat skupni termin. Če lahko še malo dopolnim, bi rada, da je temnejše polti in lepega obraza s temnimi očmi. Niti najmanj ne potrebujem ene kure, poznaš me in veš, kakšen je moj okus. Tukaj ti popolnoma zaupam. Resnično si želim toplo, erotično žensko, ki ve, kaj je užitek in ki se zna iskreno nasmejat in pogovarjat. Noooo, priznam, da bi bila zadovoljna tudi s tem, da je v paru. Le da sta stacionirana na mojem naslovu. Tudi njega bi brez problema znala uporabiti za svoje potrebe, če pa bi imel On sposobnost da zna dobro masirat, pa bi bilo že preveč kičasto, da bi bilo resnično. Za njega bi bilo zaželjeno, da je visoke in skladne postave, definitivno temnolas in urejen, z dobrim orodjem, ki ga zna uporabljat. Želim si »nekaj več«, kajti povprečja je okoli mene res dovolj. Vseeno mi je, kak je njun poklic in od kod prihajata. Hočem ju v svoji postelji, skupaj ali posamično, kadarkoli si to zaželim. In Božiček, resnično te še prosim, naj se dobro poljubljata. To mi je res zelo pomembno. To je tretja želja.

Ne želim si večje plače, ta je kar v redu, morda bi lahko uredil, da jo namesto mesečno, dobivam tedensko. S tem bi razveselil še koga v moji bližini. Aja, pa če boš pri volji, mi prinesi igračko, tako, kot si jo lani podaril Anji. Od kar jo ima, hodi v službo nasmejana in je polna energije. Morda bi mi to pomagalo, da se lažje spopadem z zafrustriranimi osebki okoli mene. Obstajajo še želje, seveda. Ena je dober avto in pokriti vsi stroški, vezani za njega, letalske karte, ki bi me peljale okoli sveta, kamnita hišica na samem nekje morju….a ne bom pretiravala. Če mi uresničiš vsaj prve tri, bo čist ok.

 

Ko boš hodil po hiši, prosim uporabljaj za piškote, ki jih boš kot vsako leto z veseljem pojedel, krožniček, da ne bo spet po celi hiši polno drobtin. Naš sesalec je že malček utrujen in potreben zamenjave, a si preprosto ne upam še t5ega dati na moj seznam, ker se mi zdi, da vedno pretiravam pri željah, ti pa si kot vedno tisti, ki se zares potrudiš. Nikoli si ne bi odpustila, če bi kdo zaradi mene ostal brez tvojega darila.

 

 

 

Št. komentarjev: 4

 1. Someone

  Čudovito napisano :)!

  Škoda ker nisem ženska :D

 2. Someone

  Moje želje?

  Več seksualne aktivnosti in poizkusit analni seks :P.

 3. nomanland

  Enkratno.. škoda, da nisem mlajši, nadišavljen, depiliran in tak, da iščem sobco z uporabno lastnico…
  .

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>